American Idol Final 3

maya567

New member
../images/Emo58.gif American Idol Final 3

סוף סוף הקרציה עפה. נכון, את שרה מעולה וזמרת נהדרת, אבל בחיים אני לא אשמע שיר שלה ברדיו, שלא לדבר על לקנות דיסק... לעומת זאת - ג'ורדין ובלייק הרבה יותר עכשוויים ומסחריים. עכשיו אני חצויה. חשבתי שבלייק יעלה עם מלינדה, אז הייתי בעדו. עכשיו שג'ורדין גם בגמר - אני לא יודעת מי אני מעדיפה שיזכה. נראה לי שבלייק. כי הוא מגניב יותר
וחוץ מזה, התוכנית גילתה לי את אליוט ימין. סחתן עליו. אם מישהו במקרה משרת את עונה 5 או מכיר מקום טוב אצל דוד ט' עם העונה - מסר יתקבל בברכה.

../images/Emo58.gif

מלינדה היתה ה-דבר של העונה הזו. אני בקלות רואה את עצמי מאזין לה ברדיו או משיג דיסק שלה (כנ"ל לגבי לקישה) לבלייק אין יכולות ווקאליות בגרוש (עם כל הכבוד לביטבוקסינג ול"מאגניבות" שלו) ולג'ורדין עדיין לא השתנה הקול (עכשווית? מסחרית? היא נשמעת כמו אישה בת 60).

Doji

New member
../images/Emo58.gif

פיינל2 היו צריכים להיות מלינדה וג'ורדין, כלומר, אם זה עדיין "סינגינג קומפטישן".. (מה שזה מעולם לא היה). בלייק נורא מעצבן ואין לו בכלל קול. הרעשים שהוא משמיע אוליי נחמדים פעם או פעמיים בבועה של איידול, אבל מי לעזאזל קונה דיסקים ושומע כאלו דברים? עונת האיידול הזאת היתה בזבוז זמן ובלי הרעש של סאנג'איה הם היו בבעיה חמורה לדעתי. נראה לי שמעתה רק X-Factor בשבילי, בקטגוריית ה"ריאליטי-כשרונות".

Doji

New member
נצל"ש : BB אוסטרליה

יהיו העונה פרקי adults-only? היו בעבר עונות ללא הפרקים האלו?

De fire

New member
לא יהיו, הם הופסקו באמצע העונה הקודמת.

בעונה שעברה זה עוד עבר בחבילת הפרימיום באתר שלהם, השנה הבנתי שאפילו שם אין כלום

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif...../images/Emo58.gif

אמרתי כל מה שהיה לי להגיד בפורום. זוועה. אמן בלייק ינצח עכשיו. זמר בינוני לעונה בינונית. מלינדה היא ה-יחידה שהייתה הפבוריטית שלי העונה. בעונות קודמות עוד יכולתי להגיד,מקס' לא אליוט [
] אז מילא יש את כריס וטיילור ואפילו פאריס. פה?א-ף אחד חוץ ממלינדה.היא הכוכבת היחידה.היא אוכלת הבמה ולא משאירה כלום מאחוריה! היא אחד הווקאליסטיות והפרופרמריות הכי טובות אוור לדעתי באמריקן איידול.לא חשבתי שיהיו כאלה אחרי טמיירה גריי. אמריקאים טיפשים.אבל זה כבר ידוע,אני לא מתפלא. הייתי בטוח בזה שהיא תעוף עד ההופעות שלה בטופ 3 הופעה ראשונה-אוכלת את כולם בלי מלח הופעה שניה-מתבלנת קצת עם פלפל הופעה שלישית-שוחטת את כולם ומשאירה אותי עם פה פעור אחרי ההופעות האלה הייתי בטוח שהיא לא תעוף. העונה הגרועה הזו רוצה להראות שוקרים,עד עכשיו כל עונה בטופ 3-המתמודד הראשון שהיה,עף באותו שבוע. הפעם הם רצו 'לחדש' לנו כדי שיהיה יותר ענין אני מקווה שבלייק ינצח,כי לעומת ג'ורדן הוא עוד חמוד...ולא מישהו שאני אכין שקיות הקאה וכדורים נגד כאב ראש כל פעם שאני רואה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

מלינדה הייתה חביבה בהתחלה אבל ככל שהעונה התקדמה פשוט התחלתי לאהוב אותה פחות ופחות. הבחירת שירים שלה משעממת בדרך כלל ובתכנית שכל הזמן מתפארת שהיא עכשווית וצעירה עצבן אותי שכמעט אף אחד מהתמודדים לא בוחר שירים מהשנה-שנתיים האחרונים (למעט הבלחות מעטות ביותר כמו בלייק בתחילת הדרך עם שיר של קין או מארון 5 וג'ורדן עם שיר של גוון סטפני). קיוויתי שמלינדה לא תעלה. לאקישה מבחינתי הייתה זוכה ראויה מאוד לעונה הזו, וג'ורדן תהיה זוכה ראויה כמעט באותה מידה אם לא יותר. את ג'ורדן ממש לא אהבתי בשבוע-שבועיים הראשונים ואז היא הביאה הופעה מדהימה שריסקה גם את ההופעות של לאקישה ומלינדה באותו שבוע. בלייק הוא איפשהוא באמצע. צעיר אמנם, אבל ווקאלית ממש לא מרשים ובלי יכולות מעבר לביטבוקסינג שלו. מעצבן אותי שסיימון כל הזמן מקשקש על לבחור שירים עכשווים אבל השיר שבחר לג'ורדן היה מיושן מאוד ועוד אחרי זה טרח להתלונן על העיבוד הג'אזי לשיר. יש כל כך הרבה שירים מצויינים מה-5 שנים האחרונות שמתאים לשיר אותם באיידול שזה פשוט מציק שהם תמיד הולכים אחורה עם כל מיני כאילו קלאסיקות במקום להיות באמת צעירים ועכשוויים.

למעלה