ANTM 811

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gif811

אני מצטער, אבל הפרק הזה היה החרפה של טופמודל. טיירה העיפה בנות שהיו נהדרות על תמונה אחת, שהייתה ממוצעת, אל מול ביצועים מצויינים קודם לכן [דוגמא מובהקת - אייג'יי]. לדיון יש את האופי, כן. וואלה, כל הכבוד לה. אבל כבר מזמן הבנתם שאתם לא יוצרים כאן דוגמנית על, ועם כל הכבוד לאישיות של דיון... אם היא תמיד נראתה רע, אז היא תמיד תראה רע. בריטני מצטלמת מדהים וכנראה שלא יודעת להציג את עצמה בצורה טובה, אבל בחייאת - זה משהו שאפשר לעבוד עליו הרבה יותר ממראה. שלא תבינו אותי לא נכון, זה לא שאני לא שמח שבריטני עפה. אבל מעצבן אותי איך טיירה דוחפת את השחורות לתחרות כי הן שחורות. זו הייתה ההרגשה שלי לאורך כל הפרק. מה עוד? אמרו על רנה שהיא הייתה מדהימה, שהיא הייתה הכי טובה, שהיא יצאה מושלמת. ו... מה? הקריאו אותה אחת-לפני-אחרונה. זין עליהם. אם דיון זוכה העונה אני שולח לטיירה מייל זועם. בחיי.

../images/Emo58.gif

איזה טעות. נשארתי בלי אף אחת. אז נכון, בריטני מעצבנת בטירוף, אבל אלוהים, התמונות שלה היו כל כך יפות. לא נראה לי שהייתה תמונה אחת לא מוצלחת. דיון, לעומת זאת, חייבת לעוף. כנ"ל נטאשה. אני מקווה שבגמר יהיו ג'סלין ורנה, כשרנה תנצח, אבל די ברור שזה לא יקרה.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

זה היה צפוי. אבל ממש. אין לי מישי מועדפת השנה, כי כל הפיינל 6 היו מעולות ומיוחדות. חבל לי על ג'יאל, חבל לי על בריטני. יהיה לי חבל גם על הבא שתלך, כנראה ג'זלין או רנה. נטשה ודיון לא הולכות לשומקום, רק אל הפיינל ראנווי. דיון מדהימה, עם כל הזעפנות שלה. הפוטושוט היה ממש גרוע. אולי רעיון טוב לשבוע השלישי, אלב לפיינל 5? תהיו יצירתיים יותר.

../images/Emo58.gif

חה חה. ברוך שפטרנו. בריטני שמה את הברון מינכהאוזן בכיס הכי קטן ביקום. משפט השבוע: "רנה באה לכאן רק כדי להרוויח כסף" (ג'סלין לא מבינה מדוע כל מתמודדות טופ מודל לא פועלות למען שלום עולמי. 'פגרת)

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 0811 ../images/Emo58.gif

אני דווקא ממש נהניתי מהפרק להפתעתי..במיוחד אחרי שג'ייאל הלכה [
] תודה לאל שבריטני הלכה,חבל לי מאוד שדיון לא הלכה יחד איתה.ונטשה איתן ביחד! אוח,גמר של רנה וג'זלין יהיה כ"כ מושלם
זה יהפוך את העונה הזו ממאוסה- לסבבה+. אני דווקא חושב שיותר קל לשנות מראה מאשר לשנות אטיטוד והתנהגות. בריטני הייתה נסבלת,לא פלא שאף אחד לא רצה אותה. כולנו חשבנו שג'זלין הולכת,אבל היא ממש הצילה את עצמה השבוע ואני ממש שמח! רנה הייתה מושלמת
גם אותי ממש עצבן שכ"כ החמיאו לה וקראו אותה שלישית נטשה כ"כ מעצבנת עם המראה שלה וההתנהגות שלה!$#@$ היא הייתה כ"כ כוסית בפוטושוט,אבל כל זה נעלם מיד אחרי. אני דווקא חושב שהפוטושוט היה חביב הרעיון היה לראות כמה הן ורסטיליות וכמה הן מתאימות למגזיני גברים ומגזיני נשים אני חושב שאם זה היה פוטושוט אחד של אחד מהם,זה ממש לא היה מתאים לפיינל 5.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אגב,../images/Emo58.gif

מאוד מצחיק שטוויגי אמרה שאם ג'זלין תלך לגוסיס אף אחד לא יקבל אותה ולבסוף היא ניצחה באתגר הזה. וזו הוכחה שטוויגי חייבת לעוף. יחי ג'נס -המלכה- דקינסון!

Tarantelle

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo103.gif

על מה אתם מדברים? אחלה פרק
. ממש אהבתי את הפוטושוטס... בייחוד הזה של הנשים- הוא נראה ממש כאילו מתוך יומנוער
. ואני ממש אוהב את התמונות שטיירה מצלמת (איליס
). בריטני הייתה הכי מעצבנת בעולם הפרק... זה היה כל כך ברור שהיא תעוף.. היו לי תהיות לרגע אחרי שראיתי את התמונות שלה (שכרגיל היו מצויינות), אבל היא ברצינות קרצייה מעצבנת... ממש אהבתי אותה בתחילת העונה (כשלא הראו אותה מדברת- אלא רק את התמונות), ועם הזמן היא רק נמאסה עליי. שמח שהיא הלכה. ובאמת תהיתי לגבי הזיכרון שלה... לאן הוא נעלם תוך שבוע... ההתקפת עצבים הייתה מצחיקה לאללה! חשבתי שעוד שניה היא תתקע לנטשה מכות
. נטשה נראתה כל כך טוב בצילומים- ברצינות היא הייתה מדהימה!!!! גם רנה! וואו היא באמת הפתיעה.. אחרי שאמרו שהיא לא מצטלמת משהו בגו סיס... היא גם נראתה ממש צעירה. פתאום אני מתגעגע לשיער הארוך שלה... ג'סלין הייתה מצחיקה למדי... ההערה על רנה והכסף הייתה דבילית.. אני מניח שאת תהיי מוכנה לוותר על הכסף מ-covergirl... דיון הייתה לעומת זאת מעצבנת למדי. היא באמת נראת זועפת. כלומר אני אוהב באופן כללי את המראה שלה, יש בה משהו ממש מיוחד, אבל לאורך כל הפרק היא נראתה ממש מרושעת. מעניין איך היא תצטלם לקוברגירל. והיה באמת ברור שהיא תשאר על פני כל אחת... היא גם הוכיחה שהיא יכולה להיראות "רכה" בצילומים בעבר (זה עם ה-4 צילומים והאחד עם קים). נקסט תעוף לדעתי דווקא ג'סלין... לא יודע למה.. כי זה ברור שדיון תגיע ל-3 האחרונות וגם נטשה. נטשה בטח תיפול בפרסומת של קוברגירל. יש לי הרגשה שנטשה ורנה בשתיים הסופיות ושנטשה תנצח (מחדל- דווקא אני אוהב את רנה... לקח לי זמן אבל זה הגיע). ואני לא הבנתי מה הבעיה שרנה נקראה שלישית.. כן היא הייתה טובה אבל אי אפשר לקרוא לכולן בהתחלה... וכשיש רק 3 ושלושתן טובות זה לא הכי משנה. תכלס היא ונטשה היו פחות או יותר שוות השבוע. אוי רק עוד שבועיים נגמר
-ליאור-

maya567

New member
../images/Emo58.gif

בריטני עפה. הלך הימור הגמר שלי. גו דיון ורנה!

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני מאז ומתמיד אהבתי את דיון ולא סבלתי את ג'סלין. בכל מקרה אני מקווה שרנה תזכה. אם כבר בלונדינית זוכה, שתהיה בלונדינית מדהימה (רנה מזכירה לי את דוגמניות העל של שנות ה-90) ולא בלונדינית ברירת-מחדל כמו קארי-די (וכן, אני מצפה למבול של קיטונות עכשיו).

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אז אני אהיה הראשון? קארי די שליטה!!!!!!!!!1111111111
. אבל רנה באמת מדהימה ביופיה ולגמרי מזכירה את דוגמניות העל הקלאסיות פשוט מטריפה האמת שדיון מההתחלה הייתה היחידה שהתנגדתי לה היחידה!

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

עם כל אהבתי לקארי די, היא באמת הייתה ברירת המחדל. כי בעונה כל-כך גרועה שג'יידה מגיעה למקום שישי וAJ עפה בגלל תמונה גרועה אחת (שגם לא הייתה כזאת נוראית), היא באמת הייתה הברירת מחדל. אבל רנה היא... לא יודע. היא מדהימה לבד, אבל כששמים אותה ליד מלודיניות אחרות (סטייל ג'ואני
) היא פשוט נעלמת ברקע. וגם בג'אנג'ינג פאנל היא תמיד מין נבלעת כזה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אני חושב שמבחינת הישגים,היא לא מגיעה לקארי די וג'ואני. אבל אני חושב שבמבחינת טוטאל יופי,היא לא רואה את ג'ואני וקארי די.

Elsewhere

New member
מאיה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo58.gif

אני דווקא מסכים איתך
.

למעלה