ANTM 812

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gif812

אוקיי. אז. אמ. איך להגיד את זה? ייייייייייייייייייייייייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 דיון לא תזכה ודיון לא תזכה!
האאאאאאאאאא, אני מאושר
. רנה הייתה מושלמת השבוע, אני כלכך מאושר. פרק טוב ^^. לא אהבתי את העניין עם הריקודים [ששוב עשו בפיינל 4...], זה מרגיש לי קצת... איך להגיד? מאולץ. הם קצת עצבנו אותי. כן, נטשה התפתחה לאורך התחרות ודיון הייתה נורא... חלקית. אבל, וזה אבל גדול, דניאל רכבה על פיל וקיילן נכנסה לקבר ואדריאן הגיעה לפאנל ו... וואלה, מה נהיה? חולה זה לא תירוץ. מצד שני... דיון.
למי איכפת, שתעוף
! אני מאושר, סופסוף נפטרנו ממנה.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

Damn! בחיים לא הייתי מהמר בתחילת העונה שנטשה תגיע לפיינל 3. מה גם שבאמצע העונה זה פשוט נראה הספירה לאחור להכתרה של דיון. רנה קפצה לי כבר מהפרק הראשון כבחורה הכי יפה, אבל ככל שהעונה התקדמה האמנתי פחות ופחות שהיא יכולה להגיע לגמר או אפילו לזכות. אבל מתוך ה-3 אני לא חושב שמישהי אחרת יכולה באמת ובתמים למכור שער אחרי שער. הסיבה היחידה לתת לג'סלין לזכות זה כדי ליצור עניין בקרב הקהילה ההיספנית באמריקה, מעבר לזה מבחינתי היא לא יותר מריג'קט של העונה הקודמת, שנראית כמו דחליל שפצח בקריירה של דראג קווין. אני מקווה שהקהילה ההיספנית היא לא עילה מספקת. נטשה, עם כל אחוות הסובייטים וכל זה, לא מישהי שיכולה לזכות בכזו תחרות. היא בחורה עם אופי בידורי מדהים, שמצטלמת בכלל לא רע ולפעמים אפילו טוב מאוד, אבל עם כל האהבה אליה, הסיבה היחידה שהיא הצליחה להגיע לגמר העונה היא מחסור בנות באמת "מדהימות".

../images/Emo58.gif

אוח, תודה לאל. באמת לא ראיתי את זה מגיע, אבל מזל שהיא עפה. כל פעם שהיא מתחילה לדבר היא נשמעת כמו ילדה בת 17 מטומטמת, איך יש לה ילד, רק אלוהים יודע. זו בושה לתוכנית שנטשה בפיינל 3. אני חוזר ואומר - הבחורה היא פלסטיק! אין לה אפילו לא תמונה אחת שאני באמת אוהב (אולי כשהיא הייתה הראפר..) היא פשוט מזעזעת. אני ממש מקווה שהיא הבאה ליפול וככה נשאר עם סוג של פיינל 2 ראוי.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 812 ../images/Emo58.gif

וואי,זה היה אחד הפרקים המצחיקים! עזבו שכל התמונות חוץ משל רנה היו זוועתיות... רנה כ"כ כלבה שזה מדהים
כל ההבעות פנים שלה,כל מה שהיא אומרת,הכל כ"כ כלבתי ואני כ"כ אוהב את זה
היא פשוט מדהימה. זאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי את רנה זוכה ולא אף אחת אחרת. עם נטשה זה מקרה ממש מפחיד קודם כל הקטע עם בעלה בטלפון היה כזה הזוי
דבר שני,היא נראית כ"כ כ"כ יפה שהיא קמה משינה ובלי איפור וזה..וברגע שהיא בפאנל או מדברת למצלמה היא כ"כ כ"כ מכוערת שממש קשה לי להסתכל עליה. האמת היא שהצטערתי ששתיהן לא הלכו ואז היה יכול להיות לי אחלה פיינל 2. דאגתי לג'סלין,אבל לשמחתי היא נקראה שניה :) שדיון הייתה בבוטום 2 היא הייתה נראית כאילו היא עוד שניה הולכת לצאת לקרב עם טיירה ונטשה זה היה ענק!
טיירה נראתה כאילו היא לא מבינה אף אחת מהבנות בפאנל..היא הסתכלה עליהן בצורה כ"כ מוזרה אני פשוט נקרעתי
טוויגי כ"כ סתומה.היא חייבת לשתוק.חייבים להעיף אותה משם אחת ולתמיד!היא לא מבינה כלום מהחיים שלה! אני לא יודע אם אני הסתום שכל דבר קטן בפרק הזה הצחיק אותו,אבל זה פשוט קבר אותי!!!!111 וטיירה חוזרת לעצמה או מה?
השבוע ושבוע שעבר היא הייתה ממש ממש יפה,בלי כל הגלגלים בשיער והאיפור המזוויע. Go Nenne!!!!111
.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

באסה. אני אוהבת את דיון. רנה צריכה לנקום את נקמת ג'ואני. זה אפילו מעבר לזה. כי ג'ואני היתה מול דניאל, ודניאל זוכה ראויה לחלוטין. ג'סלין ונטשה לעומת זאת? זוכות גרועות ביותר. נטשה נראית כמו כל רוסיה אחרת שאפשר למצוא בסופר הקרוב לביתך (no offence), וג'סלין פשוט נראית כמו דראג קווין. אי אפשר לראות אותה על שער של שום מגזין. לסיכום - רנה נראית כמו הסופר מודלס של שנות ה-90. מהממת. כל פעם שאני רואה אותה אני חושבת של רבקה רומיין. רנה לשלטון.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

לא יודע, קארידי לדעתי הייתה נקמת הג'ואני. רנה... היא מדהימה כי היא בולטת על פני כל האחרות. היחידות שהיו יכולות להוות לה תחרות העונה הן פלישיה ודיון, אבל בגלל שאנחנו לא בעונה שהמספר שלה מתחלקת ב3, לא תהיה זוכה שחורה. בכל מקרה, אם רנה לא זוכה זה יהיה על הפנים.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

זה כמו להגיד שג'ייאל שחורה. נו, לא רואים את זה עליה. וממש מסכים איתך לגבי מה שכתבת על דניאל וג'ואני...

../images/Emo58.gif

קארידי היא ממש לא נקמת ג'ואני ורנה היא ממש לא נקמת ג'ואני. אין עוד שום בחורה שמגיעה לרמתה של ג'ואני (וראו את זה די בבירור כשהיא הצלטמה עם רנה העונה). דניאל זוכה ראויה לכל עונה אחרת, אבל כשזה מול ג'ואני? דניאל מתגמדת.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אף אחת לא כמו ג'ואני! אבל כשזה מגיע לקארי די,היא בהחלט הנקמה שלה. אין שום קשר של השוואה בין רנה לג'ואני, הן טיפוסים שונים לגמרי. וגם רנה מתבלטת בעיקר בגלל היופי שלה ולא בגלל כל מה שהיא עשתה בתחרות.ושוב,אם היא הייתה בעונה אחרת,שמתמודדת שלא התקבלה אליה בעונה 7 ובעונה הזו היא בטופ 3,לא חושב שהיא הייתה מתבלטת ככה. עם קארי וג'ואני בהחלט יש מקום להשוואה. שתיהן מלכות בנות מלכות

דודצוק

New member
../images/Emo58.gif -.-

רנה נראית זקנה. ג'זלין נראית דראג קווין. נטשה היא היחידה שהוכיחה את עצמה לאורך כל התחרות. אני ממש חושב שרנה לא יכולה לזכות בגלל הגישה שלה, היא בן אדם פשוט רע שאוהב כשאחרים נכשלים.. היא כלכך מחוייכת ומאושרת כשמישהי שהיא רבה איתה בבוטום או עפה שזה כבר מחליא! ביצ'ית ל=א יכולה לזכות, וטוב שכך.. ג'זלין היא הדראגית הכי מזעזעת שהיתה בתוכנית, ועד עכשיו אני לא קולט למה היא עברה לעונה הזאת? היו לה 2 פוטושוטים חזקים רק בגלל הסיבה שהיא לא היתה צריכה להיות "פרו צ'ויס".. הרבה יותר פשוט להראות כועסת ורוצחת מאשר להיות בעד בחירה, או כל הדברים המטומטמים שנכללו בפוטושוט הזה.. הרבה יותר קל להיות וירדית ורק להתסכל למצלמה במבט 1 שמופיע ב 90% מהפוטושוטים מלהיות חיה של המורה -___-.. ובקשר לנטשה.. לדעתי היא היחידה שיכולה להצליח.. בבלונד היא נראתה הרבה יותר טוב כבן אדם, ובפרקים הראשונים אפשר היה להתעלף מכמה שהיא יפה.. עכשיו היא חזרה לבלונד והיא יפהיפה.. ללא ספק הכי בולטת מהבנות, היא הוכיחה את עצמה וזה הכי חשוב, היא היחידה שיש לה משהו מיוחד משלה להביא, והכי החליא אותי שהבנות אמרו שהיא מזויפת.. ולמה? כי היא לא מדברת על הבעל שלה. זה מאוד קשור לדוגמנות.. הרי צריך לבוא ללקוחות ולהגיד: "היי אני נטשה, שם הבעל שלי הוא ___.. " - לא לדעתי.. נטשה באה לקליינטים עם שמחת חיים.. אין רגע שהיא לא מחייכת.. ותמיד זוכרים אותה, אם היא תעבוד על ההליכה שלה היא ללא ספק לוקחת את זה. וזאת דעתי :)

למעלה