ANTM 813 - הפיינל!

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gifANTM 813 - הפיינל!../images/Emo58.gif

הנה עוד עונה מסתיימת... נהניתם? ספרו לחבריכם. [= אנחנו
.] לא נהניתם? ספרו לנו. [= חבריכם
.]

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gif813

אני מתחיל לכתוב את ההודעה הזו באמצע הפרק. כשהשופטים המפגרים האלה העיפו את רנה. אני פשוט לא מבין את זה. פשוט לא. לדעתי נטשה תנצח, וזה למרות העובדה שהיא פשוט הולכת בצורה נוראית. רנה הייתה הכי טובה, והם אמרו את זה. סעמק. אני אחזור לפרק. ---- מה הקטע של התצוגות אפנה בשתי העונות האחרונות? בחייאת, זו תצוגת אפנה למעצב, לא לתכנית טלויזיה. >< טיירה נראתה מצויין בפאנל האחרון. ממש. סופסוף! ו.... יששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 נטשה לא זכתה ונטשה לא זכתה!!!!!!!!!!!!!1111 ^_______________________^ כפרות על ג'סלין והכל. אבל רנה הייתה מנצחת הרבה יותר טובה...
שיהיה. עונה 9 תהיה טובה יותר. ;; [ואם לא, תמיד יש את קנדה שמתחילה בעוד שבועיים.
]

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אז ג'סלין זוכה? נו באמת... העונה הזאת נגמרה כשרנה עפה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה. אני אפילו לא הולכת לראות את הפיינל 2. לא מעניין אותי מי זוכה. להדיח את רנה אחרי הפרסומת המושלמת שלה והתמונה המושלמת?? כששתי האחרות היו כל כך גרועות???? זאת לא רק ההדחה הכי לא מוצדקת בעולם, גם עכשיו תהיה לנו הזוכה הכי גרועה בתוכנית.

הנינגה

New member
לא התפקיד הזה נשאר לנעימה../images/Emo58.gif

לא היה סיבה להדיח את רנה פשות אין ומה שמעצבן זה שג'סלין זוכה לא כבר עדיף פשות לבתל את התוחנית? כי ברור שכול עונה הם מחפסים זוכה עם סארויתיף( תום בואי, דוחמנית שמנה,ביץ, משעממת, מעצבנת. לארטיתי את שש. עם אישיות ואכשיו דראג קוין בעונה הבאה בשות לא היה לי כוך לצפות (סליחה על השגיאות כתיב

De fire

New member
../images/Emo58.gif

היסטוריה באנטמ. בפעם הראשונה ב-8 עונות זוכה גבר.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

לפני שהעונה התחילה,אמרתי שטיירה צריכה לעשות עונה של דראג קווינס,כדי לחדש ולעניין. כנראה שהיא הקשיבה לי כשהיא בחרה אותה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 813-פינאלה. ../images/Emo58.gif

כמו שכולם כבר אמרו,ההדחה של רנה הייתה הכי לא מוצדקת בעולם. הייתה לה את התמונה הכי טובה,היה לי את הפרסומת הכי טובה,והיא אחת הבחורות הכי יפות שהיו אי פעם בטופ מודל.[בכל ארץ שהיא] מבוגרת?השופטים האלה רואים מהתחת. קמט מתחת לעין?תעשו לי טובה,יכלו להעלים את זה בפוטושופ בדיוק כמו שהעלימו כל פגם של כל אחת מהתמודדות. אפילו לי,בחור בן 18,יש קמט מתחת לעין שאני מחייך.[וכן,בדקתי את זה
] אז אחרי שרנה עפה,וכ"כ כ"כ התעצבנתי.במיוחד מהמחשבה שנטשה הקופה הזאת הולכת לזכות, ישבתי כל הפרק עם חיבוק ידיים מעוצבן. התצוגת אופנה הייתה ממש יפה לדעתי. יותר אהבתי משל עונה 5-6-7. נטשה שיחקה אותה בגדול עם כל הקטע של החצאית,כי באמת הייתי בטוח שזה מתוכנן. ואז עוד יותר-נטשה זוכה /= ג'זלין הייתה נראים מדהים בפאנל. וכשטיירה באה להחריז על המנצחת והם אמרו ששתיהן מדהימות אבל נראה להן שבאחת הם יהיו גאים יותר-אמרתי,שוב,בטוח נטשה.סעמק /= ואז הראו את התמונה של ג'זלין והייתי ככה-
שעה! למי אכפת בכלל ממה שהיה עד עכשיו?!$#@$@$@%$# היא זכתה!$#@%$@ כאילו זה רק רמאה עד כמה עונה מזעזעת זו שבחורה שלא התקבלה לעונה שעברה,זוכה בעונה הזו.אבל למי אכפת!?$#@$#@$# אני מת עליה היא הייתה הפבוריטית השניה שלי אחרי רנה והעיקר שנטשה לא זכתה. אז הייתי ממש מאושר. ואני עדיין מתקשה להאמין,אבל ממש ממש שמח. יש לנו גם עוד סוג של טופ מודל-מנקת רחובות
מקווה שבעונה הבאה טיירה תפסיק למחזר את עצמה ותביא טיפה אקשן. אגב,מצטער חברים,חזרתי לדרך הישרה
!$#@$@

Elsewhere

New member
בייב,

"הדרך הישרה" רחוקה ממך מרחק שנות אור. על מי אתה עובד?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif כשמדובר בג'ואני,הכל כ"כ קרוב ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif

Boran

New member
../images/Emo58.gif

התצוגת אופנה הכי יפה היתה של העונה הקודמת, עם הכלות מהגהינום.

Oukami Kun

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo58.gif

בתחרות צמודה עם התצוגה על המים בעונה ארבע

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

ברגע שראיתי את התמונה של ג'זלין אמרתי "זוכה". התמונה של רנה לא הייתה קרובה לקאבר גירל, ושל נטשה עוד פחות. בסה"כ, עונה טובה. מזכיר לי את עונה חמש, שעד הפיינל שש נהנתי מאד ואחרי זה כל העפה הייתי ב"WTF" אחד גדול. תוחזר ג'ייאל לאלתר. פאק איט, תוחזר ג'ואני לאלתר. (קארידי הייתה מדהימה!!)

Tarantelle

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo103.gif

כשראיתי את התמונה של ג'זלין גיחכתי לעצמי... זאת תהיה הפרסומת קאוורגירל הכי גרועה מעולם... איזו ירידה בדרגה מהקאוורגירל של קארידי ודניאל בעונות האחרונות (ואפילו ניקול ואווה בעונות הקודמות)- הקטע שהשופטים ידעו את זה... ג'זלין- מחזור 2007. לגמרי! התמונה של נטשה הייתה מפגרת- לראשונה היא נראתה כמו שהיא נראת בשיפוט- עם החיוך הענק והמכוער על הפרצוף. הדבר היחיד שהיה יפה היה העיניים שלה שנראו קטנות מידי. התמונה של רנה לעומת זאת הייתה מצויינת- פרסומת של ממש. הייתי בשוק שהעיפו אותה... הסיבה היחידה שהמשכתי לראות את הפרק אח"כ הייתה סתם לידע כללי. איזה זין- אחת העונות שאני הכי אוהב, באמת עונה מעולה עם מתמודדות מעולות- רק זוכה על הפנים... מי היה מאמין.... ג'זלין הייתה צריכה לעוף ב-3 האחרונות ושרנה תקרע לנטשה את האם-אמא בסוף ותזכה... אין- יותר מבלונדינית אחת לא תזכה בתכנית הזאת... אני חושב שקארידי לקחה את ההזדמנות היחידה. יאללה העונה הבאה שחורה תזכה שוב (כל עונה שלישית לא?
). זהו.. סתם התאכזבתי מהסוף. דווקא נהנתי מהעונה באופן כללי מאוד.

Tarantelle

New member
../images/Emo58.gifאגב../images/Emo103.gif

שמתם לב שזאת העונה עם הכי הרבה מתמודדות עבר שחוזרות? כל עונה היו אולי 2... הפעם היו מלא... קארידי מלרוז התאומות ג'ואני קים ברי מישל רבקה שאנן אפריל היו עוד? לא זוכר עם היו גם דניאל ואווה- ראיתי פרקים של עונות 6-7 שהן התארחו ואני כבר לא זוכר... יו מתישהו צריך להביא את אחת הזוכות בתור שופטת אורחת. זה היה מצויין! אה וטיירה נראתה הכי טוב בעונה בשיפוט האחרון... חבל שהיא עוד שניה עושה מהריסים שלה קוקו. בעעע... העיקר פעם אחת היא אמרה שהיא מתנצלת על זה שהיא עם איפור כבד כי היא בדיוק חזרה מצילומים- מה התירוץ שלה לכל הפעמים האחרות בעונה?

למעלה