ANTM 902

../images/Emo58.gif ANTM 902

טיירה כל כך לא מעודכנת. ירוק זה לא השחור החדש. בעונת הקיץ של 2007 אפור היה השחור החדש. אבל הו וול, למה אפשר לצפות מתוכנית שבחרה בקקידי. אני בעד הת'ר. ליסה גם נחמדה לחלוטין. כל היתר מעניינות כמו דשא גדל.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני נהנתי לראות את כל הבגדים של אולד נייבי שוב. בייחוד אחרי שהוצאתי שם הקיץ בערך 1000 דולר בקניות........... בינתיים עוד אין לי פיבוריטיות גדולות מדי. מה שכן, העונה הזאת רק מראה כמה ג'סלין היתה זוכה גרועה עונה שעברה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי יש בנות מעולות השנה. לא קורה הרבה בריאליטי שאני אחרי הפרק הראשון מכיר את כולן ככה שאשכרה מעניין אותי לראות מי תעוף. זה אומר דברים טובים על העריכה. אני אוהב את ההחלטה שלהם של עונה ללא עישון. תקראו לי מתחסד, אבל זה הפריע לי לראות כל עונה את כל הבנות כמו קטר. וטיירה גם צודקת בקשר לזה שכל הילדות שרואות את התכנית יכולות להחיל לעשן בגלל זה. בקשר להעפה: הם נהיים כ"כ צפויים. זה היה ממש צפוי שאבוני תישאר. איכשהו בבוטום 2 הם תמיד נותנים עוד הזדמנות לגרועה מבין השתיים ומעיפים את הטובה. ואז הגרועה מבין השתיים נמצאת בבוטום 2 עוד פעם, ועוד פעם, ורק בפעם הרביעית מעיפים אותה. אבל זה רק אחרי ששלוש בנות יותר טובות ממנה עפו כדי "לתת לה עוד צ'אנס". ובקשר לבנות: ויקטוריה מדהימה. ובלי שום קשר היא ממש ממש דומה לידידה שלי, גם באיך שהיא נראית וגם באיך שהיא מדברת. ג'נה גם אדירה. גם ליסה. אחריהן שנטל, ואחריה סלישה. אבוני נראית כ"כ כמו גבר. זה פשוט נראה כאילו יש לה זקן! הת'ר... אני באמת לא מבין. הם לא באמת חושבים שהיא תצליח, נכון? וביאנקה מעצבנת. שתעוף. זהו. אה, וזה רק אני או שהיה קאפ ממש ממש מסריח?

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif 902 ../images/Emo58.gif

אחרי פרק אודישנים כ"כ מעולה,הפרק היה כ"כ חלש ומעצבן. מה הפאקינג קטע של הנגד עישון? את באמת חושבת שתצליחי לשנות את העולם? אני מבין את הקטע של הבעד איכות הסביבה והכל,אבל את רוצה להכתיב לאנשים איך להתנהג ומה להיות? די לחוש אלוהים,ראבק! בכ"א,הרי היה ברור שהפרק הראשון יתחיל בהדחה לא מוצדקת. מילה שלי
באמת באמת שאני מחבב את רוב הבנות,אבל לא יהיה לי שקט עד שאני אראה את ביאנקה וויקטוריה [שכל שניה אני באמת מתאמץ לא להקיא כשאני רואה אותה] עפות. הת'ר פשוט מדהימה ביופיה.מ-ד-ה-י-מ-ה. בחיים לא הייתי מאמין לפי התמונות שראיתי לפני התוכנית שהיא הבחורה עם הבעיות וחוסר הביטחון. היא וג'נה כ"כ היי-פשן וכ"כ מדהימות שפשוט בא למות!$@#%# ג'נט גם מאוד חמודה והופתעתי ממנה לטובה בתוכנית. שנטל מעלפת. אמבריאל הפתיעה אותי לטובה. סלישיה וקימברלי יפיפיות. ליסה גם מיוחדת,שתפזר את השיער לאפרו תמיד והיא תהיה בסדר גמור
שרה בחורה רגילה כזאת,לא יודע. וכנראה אני היחיד שאוהב את אבוני XD

Tarantelle

New member
../images/Emo58.gif902../images/Emo103.gif

אוף זה היה כל כך ברור שמילה תעוף. תכלס היא הייתה מעצבנת- "החיים שלי היו מושלמים ואני כזה בן אדם שמח". ייאי לך. ביי ביי. זה בדיוק סיפור קת'י, אשלי, בריטה מחדש- בנות יפות שאין בהן שום דבר מיוחד שיהיה אפשר להעיף על הפרק הראשון בגלל אישיות צוננת, חוסר יחודייות ותמונה בינונית. אבוני מכוערת. איף. שרה שממש אהבתי רק מהאתר לא ממש הפגינה נוכחות בפרק. התמונה שלה הייתה טובה- שזה אחלה. הת'ר היא בהחלט האנדרדוג אבל אני מקווה שהיא תשאר עד הסוף- יש לה יופי ממש מיוחד. שלגיה. ג'נה נראת מעולה- אני חושב שמבין הבנות היא היחידה שממש נראת דוגמנית של אפנה גבוהה. בהחלט מישהי שאני מקווה שתעוף רחוק ולא יקרה לה מה שקרה לאייג'יי. למרות שבלי הסיגריות קשה לדעת:-S. גם את ליסה ממש אהבתי. אנשים לא אמרו אפילו פעם אחת איזה צוואר ארוך יש לה- היא נראת כמו אחד מציורי המדונה של מיכלאנג'לו- זה ממש יפה וממש מיוחד. יצאה לה תמונה ממש יפה. אני מקווה שהיא תצליח. חוץ מזה גם אהבתי את קימברלי ושנטל. ביאנקה דוחה- אני ממש מקווה שתעוף. בעע. הפוטושוט היה מיוחד, אבל יש לי בעיה עם הסדרה- בעונות הראשונות, הצילומים היו אומנם קצת פחות מטיפניים ופחות פוליטיקלי קורקט ופוליטיים בכלל (כמו שעשו בעונות 7-8-9, עם סטריאוטיפים, דעות פוליטיות ועישון), אלא דברים שאשכרה קשורים לדוגמנות- כמו איפור גוף, צילומי בגדי ים או איך להצטלם למגזין מסויים (stuff בעונה 1). וטיירה אמרה שדוגמנות קשורה ללעורר תגובה- וואלה? נראה לי שהיא התבלבלה קשות עם אומנות. אני יודע שמילים דומות בעברית אבל בואו לא ניסחף. דוגמנות קשורה להרבה דברים- אפנה, יופי, סטנדרטים וכו', אבל ממש לא אומנות. נראה לי שטיירה יותר מידי משחקת אותה אמא תרזה ויותר מידי אופרה. שתהיה עצמה- דוגמנית על לשעבר שמחפשת פנים חדשות, ולא אופרה שמחפשת את הסופרסטארית הבאה (שתכלס כל עונה 8 הייתה בדיוק זה). הדבר היחיד שעבד לטובתה שהיא אשכרה נראתה יפה ממש- שיער אנושי (בלונדיני אבל אנושי), שמלה מחמיאה, היא רזתה בטירוף, איפור לא כמו במופעי דראג- את זה אהבתי. אגב הסט של השיפוט די מוכער וממש עצבן אותי שדחפו את ג'זלין לכל מקום בבית. טוב הבנו שהיא לא מצליחה וחייבים לקדם אותה איכשהו כדי להצדיק את עונה 8 אבל נסחפנו קצת לא?

למעלה