ANTM 911

De fire

New member
../images/Emo58.gif ANTM 911

הת'ר
העונה הזו לגמרי נגמרה מבחינתי. שתי בלונדיניות משמימות שאחת מהן נראית כמו רקון, ביאנקה (מה היא עדיין עושה שם לכל הרוחות??) וסלישה, השחורה התורנית שהולכת לממש את מסורת העונות שמתחלקות בשלוש ולזכות. מזעזע. לא סתם טיירה נראית כאילו היא באמצע סשן בשרותים בתמונה שלה בפרק. היא חירבנה את המנצחת הכי פירס שיכלה להיות לאנטמ אבר. יו סאק טיירה. בתמונה- זוכת עונה 9. לא סתם טיירה אמרה שזו תספורת אדג'י

E r u

New member
../images/Emo58.gif

אחרי התאוששות,
, הת'ר שלי, אוף! אני שונא את ביאנקה, שאלוהים לא יסלח לה. על זאתי שדומה לדורה לא אגיד כלום כי היא עושה לי בחילה, במיוחד עם השיער שלה. ג'נה? לא מתתי. שנטל? מי זאת? משעמם.

../images/Emo58.gif

סלישה. אפילו. יותר. מעיקה. מביאנקה. כמה מאושר אדם אחד יכול להיות? גאד, איזה יצור מעצבן. אני חושב שהבעיה האמיתית היא לא הציניות של ג'נה. הבעיה האמיתית היא עם נייג'ל שמשום מה בכל צילום של בלונדינית הוא מוצא בעיה באישיות (ע"ע קרידי בעונה 7). השאלה הנכונה היא איזו מסורת תמשיך - השחורות שמתחלקות בשלוש או הבלונדיניות שרבות עם נייג'ל ומנצחות

Oukami Kun

New member
בוא נקווה שהשניה...../images/Emo58.gif

אלא אם הם הולכים לכיוון הגמר של עונה 3, בלונדינית מדהימה ושתי שחורות אבל לא יודע.

maya567

New member
|ספיולר|

על מה אתם מדברים? סוף סוף הקרציה הזאת עפה. היא אמנם מדהימה והתמונות שלה סופניות, אבל עם כל הכבוד - היא בחיים לא תהיה טופ מודל. אפילו לא סתם מודל. (וכן - גם סלישה לא תהיה... אבל טיירה צריכה להצדיק את הקמפ טיירה שלה) לא מבינה את הביקורת שלכם על ג'נה, ביאנקה ושנטל. סוף סוף טופ 3 מצוין. כל אחת מהן יכולה לזכות ואני אשמח!

De fire

New member
../images/Emo58.gif

זה כל הקטע, שדווקא דוגמנית על היא יכולה להיות כי יש לה מראה מיוחד. אבל טיירה לא מחפשת דוגמנית על, היא מחפשת מישהי שתוכל לפרסם את קאברגירל. ולזה לצערי היא באמת לא מתאימה, היא פירס מדי. הבעיה היא ששאר הארבע הן סתם בנות שרואים כל יום 100 כאלה ברחוב, ואין להן קמצוץ של אישיות. בעצם לחלק יש קמצוץ אבל הוא כ"כ בלתי נסבל שעדיף כבר היה ללהק זומבי.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

כמו שאלכס (?) אמר, הבנות שנשארו הן די מעאפנות. שאנטל? סתם סנובית, אפילו לא כ"כ מצלחת. ביאנקה היא קוץ בתחת, ווהיא נראית כמו דראג קווין לפני ההופעה. סלישה פשוט מציקה ולא משנה לי כמה הערכיה תגרום לה להיראות "אדג'י", היא לא. ג'נה יכולה לעשות לי ילדים.

maya567

New member
../images/Emo6.gif לאחרון + ../images/Emo58.gif

מסכימה איתך לגבי סלישה (מה גם שהיא נראתה הרבה יותר טוב לפני התסרוקת ה"אדג'ית" שנתנו לה) לא מסכימה עם כולכם לגבי ביאנקה ושאנטל. אתם לא אוהבים את ביאנקה כי היא היתה מעצבנת בהתחלה, אבל תסתכלו על הרגליים שלה ושל שנטל - תסתכלו על איך שהן נראות ואיך שהן הולכות על המסלול.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

הרגליים שלה לא גורמות לחיוך שלה להיות פחות מכוער ולא גורמות לקול שלה להיות יותר נסבל. למרות שהיא אחלה של בידור, זה נכון. שאנטל סתם משעממת. אם היא תזכה זה יהיה מבאס ממש.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אני עם נדב בקטע של ביאנקה. ניסיתי להבין מה היא מזכירה לי- וזה אשכרה דראג קווין לפני שהוא לובש את הפאה. היא מזעזעת.

Boran

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

חוץ מביאנקה. היא חייבת לעוף בפרק הבא, כל תמונה שלה איכשהו יוצאת עם פרצוף גטו. סלישה, שנטל וג'נה פיינל 3 יהיה גמר מדהים. (גמר מדהים הזכיר לי את הראנווי של עונה 7 עם הכלות רפאים של קארידי נגד סמלרוז. למרות שלא אהבתי את העונה, זה הראנווי הכי טוב ביי פאר בכל העונות) מסכים גם בנוגע להת'ר. אני לא יודע באיזה סרט אתם חיים, אבל למרות שבסופו של דבר היא עושה תמונות ממש טובות, היא בחיים, אבל בחיים לא תהיה דוגמנית במובן שהתכנית הזו מנסה לייצר. אולי רק דוגמנית קטלוגים או משו, וגם זה בקושי ורק אם זה תמונה לבד בלי אינטראקציה עם אנשים אחרים. מעולם לא היה סיכוי שהיא תזכה. אז אם כבר היא לא תזכה, עכשיו היה זמן מצויין להעיף אותה.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif מסכים ולא מסכים.

הראנווי של עונה 7 בהחלט היה אדיר, אבל של עונה 4 לוקח אותו בסיבוב. ללכת על המים- אי אפשר לנצח את זה. אני מעדיף שביאנקה המעיקה תהיה בגמר מאשר סלישה המעיקה עוד יותר.

../images/Emo58.gif911

האמת שאת המנצחת הכי ראויה שהייתה מתאימה להכול העיפו בפרק שעבר ודווקא הפרק היא הייתה מאוד מצליחה. חבל שזה לא "דוגמניות" הישראלית שאפשר להמציא גלגלי הצלה. אני מת על הת'ר וממש חבל לי שעפה, בעיקר שעכשיו נשארתי בלי פייבוריטית. אחרי כל תמונה שלה אמרתי "כוסאמק, איך את מצליחה להצטלם ככה???" (אני, האדם הכי לא פוטוגני שקיים, לא מצליח להבין את זה) אלכס, לגבי התמונה -
, היא באמת דומה לה. בטח גם הריהאנה תזכה העונה, בכל זאת, כמו שאמרתי בשבוע שעבר, זאת עונה שמתחלקת ב-3 והיא גם עונה על כל הקריטריונים של טיירה. אני לא סובל את ביאנקה. יש לה חרא אישיות עם קקה מראה ותמונות מחורבנות. שנטל היא חביבה, לא מישהי שתזכר בעונות הבאות. אני מניח שנשארתי עם ג'נה שכרגע מבין הארבע היא היחידה שאני לא אקיא אחרי הכרזת הזוכה.

למעלה