BB808

willo

New member
../images/Emo58.gif

למה אני לא מופתע, השאלה היחידה יהא מי יזכה בוטו, ברור שאם אחת מהן תצליח לצאת אז זאק/מייק בסכנה. בכל מקרה קשה לי לראות איך קיייל יוצאת מהבור 0אא"כ היא תפתיע בוטו). נ.ב. האם באמת אמבר לא בכתה כל הפרק???

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אם תשים לב היא על סף דמעות כשהיא מדברת על הסלופ של ג'מיקה. אם היו נותנים לה עוד 3 שניות הברזים היו נפתחים חופשי.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

היא לא בכתה כשהיא דיברה על כך שהיא שמחה שדיק זכה בהו"ה?כי לי ממש היה נדמה שכן

verdax

New member
../images/Emo58.gif

אני מרחם על מי שצריך לנקות את הדשא אחרי תחרויות האוכל. יש פרס אמי לליהוק הכי טוב לתוכנית ריאלטי? מישהו חייב לזכות במשהו על הליהוק של ג'ן. היא נורא מזכירה לי את קריסטין מ"הדוגמניות" (ריאלטי ישראלי, קאלט). נראה לי שמיס רובינסון עפה השבוע. הדרך היחידה שלה להינצל זה לזכות ב- VETO.

gah

New member
ספויילר BB808

ממשיך להיות מעולה. דיק פשוט מדהים. ממש שמחתי בשבילו שדניאל מתחילה לפתח סימפטיה מחודשת אליו. למרות שהנומניז היו צפויים מראש, במהלך הפרק עלו לי כמה וכמה ספקות לגביהם, ככה שהעריכה עשתה את העבודה שלה. אריק פשוט משעמם ולא מורגש. הברית רשמית מפורקת ואני משער שבשבוע הבא גם אחד מהמשולש דיק-דניאל-ניק יעוף, מכיוון שהם מהווים איום על שאר אנשי הבית.

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

ג'ן חייבת להישאר! קייל סתם מעצבנת, לא אכפת לי שתלך. אגב, שמתם לב שהיום פעם ראשונה שמעו את ג'מיקה מדברת יותר מ-2 משפטים..

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

דיק מ-ל-ך. מצד אחד אני ממש שמח שהוא הלך על הדבר הבטוח ולא סיכן את עצמו גם עם מייק וזאק,כי תמיד צריך לחשוב על העתיד וכל אחד יכול לזכות בהו"ה הפעם הבאה. מצד שני,אני ממש ממש הייתי שמח לראות את מייק וזאק עולים על הבלוק,כי שניהם משעממים אותי בצורה לא יאומנת והם אותו אחד בעיניי,רק שיש אחד שנראה הרבה יותר טוב.אז לא היה אכפת לי לראות את השני הולך
אם קייל תעוף,זה יהיה מצוין.כי ג'ן-זאת ג'ן
.וקייל היא בערך כמו זאייק-ככה שזה לא ממש מפריע. והיא גם אטומה בכל נושא ההומואים-לסביות,ככה שזה ממש מפריע לי. אם ג'ן תעוף זה יהיה יום אבל בין לאומי
'לא הרגשתי כלום אחרי זה,זה היה עוד משהו רגיל.אני בנתיים פה ואני מרגישה אותו הדבר
'
קייל מותק,עשית טעות ועל טעויות משלמים...so בהביי =) [אני מקווה בכ"א] ניק
רק גרם לי לאהוב אותו עוד יותר הפרק.אחחח!#@%$@# אני כ"כ אוהב גברים שבטוחים במיניות שלהם ולא אכפת להם להודות בדבר שהוא הודה.פשוט שיעשה אותי 24/7!$@#$ ILL BE READY
דניאל
גאד,כמה שלמות,כמה?!#@%@% היה ממש נחמד לראות אותה נפתחת לדיק והיא באמת נמצאת במצב כ"כ קשה,אני כ"כ מתחבר אליה ומבין אותה /: ג'מיקה עדיין ישנה את שנת החורף שלה בשבילי אז... לילה טוב באמת :)

../images/Emo58.gif

אז ג'מיקה דיברה - והיא משעממת. נמאס לי כבר לשמוע בכל תוכנית ריאלטי את השחורה התורנית שמדברת על כמה שזה קשה לחיות בבית שכולו לבנים. לצערי היא לא הולכת לשום מקום בשבועות הקרובים. תרחיש מושלם - ג'ן זוכה בויטו, דיק מעמיד את מייק במקומה ובכך מבטיח את העפתה של קייל. מדהים.

willo

New member
../images/Emo58.gif

זה ממש לא תרחיש מושלם:- א. כי קייל בבית עדיפה על השלישיה מייק/זאק/ניק. ב. כי קייל בבית עדיפה על ג'מיקה/אריק (אפילו שהוא "אמריקן פלייר")/ג'סיקה. כל השישה הללו מנסים לצוף (או לרחף מתחת לרדר). נכון שזה עדיף על קיל זוכה בוטו רק כי זה משאיר את ג'ן במשחק, שאחרי שג'ו הלך היא בחלט הדבר הכי מעניין כיום בבית.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

זה לא שקייל לא מנסה להשאר מתחת לראדר, היא הודתה בעצמה שזו היתה האסטרטגיה הראשונית שלה. היא פשוט טיפשה מדי וישר הכניסה את עצמה למצבים שהיא לא חשבה עליהם לגמרי עד הסוף. כל השלישיה של קייל-זאק-מייק מעצבנת ומיותרת, אבל קייל היא זו שמקבלת כרגע את עיקר זמן המסך בשלישיה הזו ככה שאני אשמח לראות אותה עפה בחזרה לילדים שלה. היא קצת מזכירה לי את הנרד הרד.

gah

New member
../images/Emo58.gif

ג'סיקה = כוסית לאללה. זה כבר הופך אותה ליותר מעניינת מחצי מהאנשים המשעממים בבית.

archangel3

New member
../images/Emo58.gif

וואי העריכה של התוכנית כזאת צפויה. זה התחיל בהדחה וכמו תמיד בתוכנית הדחה גם אם התוצאה הכי צפויה בעולם הם ינסו ליצור מצב שבו נחשוב שהתוצאה הפוכה אבל ככה גם תמיד אפשר לדעת מי הולך- זה שלפי הפרק כנראה ישאר. וכן היה משחק עריכה עם ג'מיקה- ג'מיקה אף פעם לא נכנסת לפרקים כי היא לא מדברת על אסטרטגיה בכלל ובגלל שהגיעו למצב שכבר כמה פרקים לא רואים אותה ואפילו בהוס קולס קראו לה בטעות טאמיקה אז הכניסו אותה בדברים לא קשורים לחיים בכלל... אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא אוהב את דיק (העדפתי את ג'ו) דיק הוא סתם יצור מגעיל ואגרסיבי ולעומתו ג'ו היה אחלה לפי דעתי... אולי לא מבחינת אסטרטגיה אבל פאק כל הקטע בפרק הראשון היה ענקייי אני אפילו צוחק שאני נזכר בזה. אולי קצת שמחתי שהוא הלך כי ככה יותר טוב לג'סטין
אבל גם היה נחמד לראות אותם אולי משלימים. אהה ופאאאאק איזה יצור החבר הזה שג'ו שכב איתו (לא שג'ו לא יצור) אני לא מבין את אמריקה למה כל מי שכיף לצפות בו הם בוחרים להעיף? (קודם ג'ו ועכשיו ג'ן) ופאאאאאאאאאק שמישהו יהרוג את הרובט הסיני אנורקטי הזה ש"מנחה" את התוכנית רק כי הוא עושה כיף לבעלים של הערוץ ג'יזססססססססס!!! (but first!)

maya567

New member
../images/Emo58.gif

גו ג'ן גו!! אחרת מי עוד יביא לנו פנינים כמו: "זה בשבילי כמו כל יום אחר, כמו אתמול, כי אני כאילו עדיין פה ולא הלכתי". רק היה חסר השלום למצלמה. מעבר לכך, נראה לי שמישהו שם קורא את התגובות של צפניה - כי מהירות ההקראה של הקריין ירדה קצת ב-2 הפרקים האחרונים וממש אפשר להבין את מה שהוא אומר

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

פרק צפוי... מועמדויות צפויות אני מקווה שגן תזכה בויטו כי רק ככה הולך להיות מעניין כי אז מייק/זאק יועמדו בהדחה ויעופו.. מעבר לברית של כאילו קייל מייק וזאק יש את דניאל-דיק -דסטין-אמבר(וכנראה גם ניק) השא ר מנסים להיות צפים מתחת לרדאר אני מקווה ששבוע הבא ההו שיבחר יחליט להעיף את מי שמשחק תחת הרדאר.. אריק אכזבה גדולה ועוד בהתחלה אמרו חבריו שהוא מעריץ של התוכנית(אם הוא היה מעריץ של התוכנית הוא היה יודע איך לשחק ושצריך לשחק קצת אסטרטגיה בבית) אני מתגעגע לדר וויל....... אני לא רואה שהעונה הזאת הולכת להשתפר וחבל על כך...

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif808

משעמם. החלק המעניין היחיד בפרק, הציטוט המעולה של ג'ן: "Since I've never been on slop, I don't really feel bad for people who are on it. I suck at that... feeling bad thing. I definitely feel something, I don't know if it's bad". ותוך כדי שהיא אומרת את זה היא מרחיקה ומקרבת את הכפית לפרצוף שלה. היסטרי.

למעלה