BBU806

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif BBU806

הממ טוב.. היה פרק ממש טוב בהתחלה כשאריק ניסה לעשות את המשימה שלו.. ואז ג'ו שאל אותו בבוקר מה זה היה... אוי.. ג'ן כל כך סתומה וכל כך מרוכזת בעצמה שזה מצחיק, אני נהנהבצורה מוזרה מכל רגע שלה בתכנית. [מישהו חייב לגזור לאמבר את האגרטל שיש לה על הראש] היה דיי צפוי שג'ן תשים את ג'ו על הבלוק. ולי נראה שדיק יילך.. לג'ו יש כושר שכנוע טוב יותר מדיק לדעתי.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

בינתיים העונה ממש טובה. זה מה שאני אוהבת בביבי, אין רגעים משעממים כמו בהישרדות
אריק די מיותר, ואם הוא לא היה אמריק'ס פלייר הוא היה פלקט יותר מג'מיקה (שזאק צדק, מי בכלל שמע אותה מדברת מאז שהעונה התחילה??). אני דווקא חשבתי שג'ן תשים את ניק, כי היא דפוקה כזאת. בסופו של דבר שמחתי וקצת התבאסתי שג'ו עלה - כי אז זה אומר שאו דיק או ג'ו (יותר הגיוני ג'ו) יעופו השבוע, ושניהם עושים את העונה הזאת מעניינת. בכלל ג'ן כזאת טלוויזיה מעולה. איזה עוד אדם בעולם יכול להתלהב כל כך מהטיץ הזה שהכריחו אותה לשים??
אני מקווה שהיא תשאר בבית עוד חודשים רבים! (למרות שהיא בטח תעוף שבוע הבא).

verdax

New member
../images/Emo58.gif

אוי לא, לא רוצה שאף אחד מהם יעוף. ג'ן יא סתומה! (למרות שהיא עושה את העונה הזאת כרגע) אוף. נראה לי שג'ו יעוף השבוע.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

קודם כל תנו לי להתלהב שהפרק היה אצלי על המחשב תוך שעה [זה אף פעם לא קרה בעבר
] ואני כ"כ מודה למי ששכנע אותי להתחיל לראות.זה פשוט אחת הסדרות ואני מקווה שהעונות האחרות שאני בתהליך לראות אותם,ימצאו חן בעיניי כמו זו. אז מה יכולתי לבקש? דניאל זכתה בוויטו וכמובן הגנה על עצמה.דניאל
. עם כל האטימות של ג'ן חששתי שהיא תעלה את ניק להדחה,ואז מה יצא לי מכל הסיפור?!אבל מסתבר שיש תאים בודדים שעדיין קיימים שם. אני יודע שממש רציתי שג'ו ילך בהתחלה,אבל עכשיו הוא די בסדר וכמובן שהייתי מעדיף לראות חלק מהאנמים עומדים להדחה. [זאק,מייק,מה שמה של השחורה?(פשייי יההה,היא דיברה הפרק
)ואריק שבהחלט לא מעניין אף אחד במיוחד שהוא לא מצליח במשימות שלו במיוחד
] עוד לא החלטתי עם אני מת על הנוכחות של ג'ן בבית,או כ"כ שונא אותה,אבל כנראה שזה באמת לא משנה,כי גם לדעתי היא תעוף בשבוע הבא או באחד הקרובים. חשבתי שגמרנו עם הבכי של אמבר אחרי שהיא לא מועמדת להדחה,אבל פאק,הבחורה הזאת ממש מפחידה אותי. אני נשבע לכם שאם אני אראה אותה עוד פעם אחת בוכה,אני אתפלל שהיא תתקע עם ג'ן באיזה חדר נידח!#$@%$#@%@$ ובכלל,זהו.היא כבר עלתה לי על העצבים. מה קרה לג'סיקה?קרול הלכה אז כבר לא שומעים ממנה יותר? יללאה צ'ופ צ'ופ צ'ופ,להתעורר!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

סוף סוף פרק שאפשר להגיד עליו יותר מ"פרק טוב" ולהמשיך הלאה בעונה הזאת. פרק מצוין. תודה לאל דניאל
הצילה את עצמה (לרגע חשבתי שהיא עומדת להציל את דיק, לפי הנאום שלה בטקס ויטו). עכשיו רק נשאר שג'ו יעוף ולא דיק, ואז השבוע שהתחיל מקולל עם ההעמדה של שני הפייבוריטים שלי יכול להיגמר בתור השבוע בו עף האדם הכי מעצבן בבית. ואם כבר האדם הכי מעצבן, עד לפרק הזה חשבתי שזו ג'ן, אבל היא פשוט זהב טהור. היא הופכת את המשחק למעין פשוט יותר אבל מסובך יותר. למשל, "אמבר, אם תזכי בויטו אני אעמיד את דאסטין, אוקיי?". גדול! איך לא חשבו על זה קודם. מקווה שאנשים יחשבו שג'ן היא בנאדם שנוח לקחת לפיינל 2 ולא יעיפו אותה, כי למרות הדמויות הצבעוניות שיש בעונה הזאת, בלעדיה יהיה הרבה יותר משעמם. אל תצחקו על ג'מיקה, זאק, מייק וכל האנשים השקטים. הם יקבלו את הזמן שלהם ויהיו מעניינים. אני סומך על ההפקה של ביבי. חוץ מזה, ג'מיקה מראה ניצוצות של מישהי מצחיקה בשני פרקים האחרונים. ברגע שיצטמצמו המספרים והיא תהיה יותר במרכז העניינים, היא תהיה מעניינת ותדבר הרבה. תסמכו עלי. התחרות ויטו הייתה מאוד מתאימה למצב רוח ששרר בבית לפני שהיא התחילה.. פחדתי לרגע שמייק יזכה בה ולא ישנה כלום, אבל הוא עף ואחריו עפה ג'ן מה שהבטיח שהמועמדים השתנו. עמית מרוצה
זה רק אני או שהבית מתחיל להתחלק לשני מחנות? נראה שהברית של קייל עם שלושת המשעממים הם בצד של ג'ן נגד... כל השאר? לא יודע. זה היה נראה ככה במריבה שפרצה לפני הויטו. בקיצור, יש עוד הרבה מה להגיד אבל אמרתי כבר מספיק. מחכה לפרק הבא, מקווה שיהיה טוב כמו הפרק הזה.

../images/Emo58.gif לסמוך עליך? ../images/Emo6.gif

אחרי הפיאסקו עם ג'אנל אני לא נוגע בך עם מקל בכל מה שקשור לביבי
בכל אופן, אמבר היא רשמית שק דמעות אנושי. אללי, כמה דמעות. ועוד על מה. זה כל כך מבדר. אני גם שמתי לב שיש שני מחנות, רק שאחד מהם מורכב מ-3 והשני מ-5
אני ממש נהנה לצפות. אחלה בחלה.

../images/Emo58.gif

"אל תצחקו על ג'מיקה, זאק, מייק וכל האנשים השקטים. הם יקבלו את הזמן שלהם ויהיו מעניינים. אני סומך על ההפקה של ביבי" - אני לא מבין איך אפשר לומר דבר כזה. התוכנית הרי לא בנויה כמו הישרדות שיכולה להרשות לעצמה לערוך את כל התוכניות מראש. כאן התוכנית חיה משבוע לשבוע, ככה שהמפיקים לא באמת יכולים לדעת אם ג'מיקה זאק ומייק באמת מעניינים מספיק וישארו עוד הרבה זמן ולכן כדאי לשמור את הזמן מסך שלהם להמשך..

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

ברור שהם לא יכולים לצפות מה יהיה בעתיד, אבל יש מצב שג'מיקה, זאק וכל אלה לא שקטים כמו שהם נראים, פשוט בחרו לא להראות קטעים איתם כי הם לא היו רלוונטים לפרק. מה שאני אומר זה שיכול מאוד להיות שעוד כמה פרקים, אחרי שיצטמצם מספר האנשים בבית, ג'מיקה מייק וזאק יתחילו להיות במרכז העניינים, לדבר, לריב, לצעוק ולהיות יותר מעניינים.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif רגע ../images/Emo58.gif [?]

כמה זמן אחרי המציאות משודר הפרק

amitooshacham

New member
אין ספוילר.

הפרק משודר יום-יומיים אחרי שהכל קורה בבית.. חוץ מהפרק של האוויקשן וההו"ה, שההתחלה שלו מראה קטעים מהיומיים קודם, אבל בהמשך הפרק מתנהל בשידור חי.

../images/Emo58.gif

אני באמצע הפרק עדיין אבל לא יכולתי להתאפק- מתי לעזאזלללל ניראה את אמבר בחדר הראיונות הזה כשהיא לא בוכהההההה???????????? דייייייייייייייייי היא בכתה כל השבוע שעבר כי היא הייתה מועמדת, סבבה אניווי... עכשיו ג'ן מודיעה מי המועמדים ואמבר היא לא בדיוק אחת מהם אבל היא בוכה בחדר ראיונות על המועמדים החדשים?? ועכשיו היא גם בוכה לי לפני הויטו שזה יותר מידי לחץ עליה?? מה לעזאזל?! אמבר- תפסיקי לבכווווווווותתתתתתת!!!

willo

New member
../images/Emo58.gif

חבל שאו ג'ו או דיק (ששניהם אנשים שמוסיפים עניין) יעופו. לגבי אמבר, אין מה להוסיף כמה שהיא בוכה. עוד לא הצלחתי להבין האם ניק משחק אותה שחקן פוטבול שנדפק לו הראש או שהוא באמת כזה, הקטע עם דניאל הזוי לחלוטין. זאק מפתיע אותי לטובה, הוא לא מתחבא (כמו מייק או ג'מיקה). אמבר הפתיעה אותי לטובה כשהפסידה בכוונה לדניאל בסוף אבל אז, אני הייתי לוקח את הslop pass כי גם אם היה יוצא לי וטו בקופסא ברור שדניאל תיקח אותו. ג'ן בהחלט משעשעת (למרות שהיה יותר משעשע אם אחד מהבנים היה צריך ללבוש את הבגד הזה (דיק למשל). ג'ו בסכנה גדולה, אבל אולי הוא עוד יפתיע. נ.ב. - מה עם הארוחה של מייק, לא הראו אותה...

verdax

New member
../images/Emo58.gif פידס לאחר טקס הויטו ../images/Emo58.gif

קייל עושה המון טעויות. היא משום מה החליטה שצריך להעיף את דיק ומדברת עם כולם בבית כדי ללאסוף קולות להשאיר את ג'ו ולהעיף את דיק. אני לא מבין איך מבחינה אסטרטגית זה מועיל לה. מה זה משנה לה מי עף השבוע? דיק או ג'ו, שניהם טובים להעפה מבחינתה. וכל זה אחרי שהיא הבטיחה לדיק שהיא לא רוצה להעיף אותו. דאסטין ואמבר יצביעו נגד ג'ו. ככל הנראה גם דניאל. חבורת מיס רובינסון וג'ן מעדיפים שדיק יעוף. קייל אפילו איימה על ג'סיקה (צעד ממש לא הכרחי) שאם היא לא תצביע נגד ג'ו, היא עצמה תהיה בסכנה. ג'סיקה כמובן רצה לספר את זה לג'מיקה ולאריק. כולם יודעים על הברית של קייל-זאק-מייק-ניק (חלקם ידעו על השלושה חוץ מניק, אבל עכשיו כבר כולם יודעים שגם ניק בברית כבר מהיום הראשון של העונה). ג'ן רואה עצמה כחלק מהחבורה הזאת, אבל גם סיפרה על זה לאריק ודיברה על זה עם ג'ו, אני לא ממש יודע איפה היא עומדת, אם בכלל, חוץ מזה שאם יהיה שיוויון היא מעיפה את דיק, מן הסתם, היא לא עד כדי כך סתומה, או שכן. דיק אמר שהיום הוא יפוצץ בפומבי את הברית של מיס רובינסון. יהיה מעניין.

../images/Emo58.gif

פרק ראשון שהתחלתי טיפה (רק טיפה!) לחבב את ג'ן. מדהים איך שגם כשהיא עושה צעד אסטרטגי, היא נראית מטומטמת. ("אמבר, אם את תזכי ותצילי את דניאל/דיק, אז נראה לי שאני אשים במקומו את ג'סטין, בסדר?"). אמבר, לעומת זאת, חייבת לעוף כמה שיותר מהר. אם בפרק הקודם אמרתי שהפנים שלה אדומות זה נראה כאילו היא כל הזמן בוכה, אז עכשיו אפשר להבין שזה באמת המצב. היא ממש ממש מרגיזה ואני מקווה שהיא תעוף כמה שיותר מהר כדי שדאסטין ימצא לו מישהי קצת יותר נורמלית לברית. אני לא רואה ממש סיכוי שג'ו ישאר. גם אם פתאום הברית המשעממת תחליט שבא לה להעיף את דיק (למרות שאין להם ממש סיבה) עדיין אמבר, דאסטין, ג'מיקה, דניאל וג'סיקה יצביעו נגד ג'ו. הסיכוי היחיד של ג'ו להשאר זה אם אמריקה תחליט שהיא רוצה את דיק בחוץ ואז גם אריק יצטרף להצבעה של הברית (כל זה רק אם זה מה שהברית תחליט לעשות..) ספיקיניג אוף אריק - הבחור הזה פשוט משעמם. אם "השחקן של אמריקה" מופיע רק כשיש לו משימה אז זה ממש נורא. העונה מתחילה לתפוס תאוצה. אני בספק אם נראה את ג'ן גם בשבוע הבא..

gah

New member
../images/Emo58.gif

טוב, למי שזוכר, לאחר שברית ניק ו-3 הדומים נוצרה, אמרתי שהדבר היחיד שיכול להפיל את הברית הזו זה חיבור רומנטי של אחד הבנים לאחת הבחורות הצעירות. כנראה שהנבואה התגשמה. בתאכלס, אני חושב שזה ישחק דווקא לטובתו של ניק (ודניאל) כי הברית הזו גם ככה לא תחזיק עוד הרבה זמן, מייק וזאק יהפכו למטרות ממש בקרוב, עקב היותם אאוטסיידרים ואם ניק חכם, הוא יוכל לצאת מהברית הזאת ולהפיל אותה וגם עדיין לשמור על הכיסוי שהוא חלק מהברית ולצאת לא אשם. אני כבר לא יודע מה יותר טוב בעונה הזאת - הבכי של אמבר, הכנות וגישת ה"אני שם זין ואומר מה שאני חושב" של דיק, או ג'ן. איזה עונה כיפית. את ג'ו שנאתי לאורך כל 5 הפרקים הראשונים, אך דווקא הפעם קצת התבאסתי שהוא עלה. בכל מקרה, אני מעדיף עליו את דיק. צ'או. פתיחה מעולה לעונה שמסתמנת כרגע כטובה מאוד.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

הנאה צרופה. זאק וג'מיקה - WTF?! אחד הריבים המיותרים. רק אני או שראינו את ג'סיקה בדיוק שתי שניות בפרק הזה? וטוב שכך. היא מעצבנת אותי. אני לא חושב שיש דמות אחת לא טובה בבית הזה. אולי מייק. כל השאר פשוט עשויים מחומר של טלוויזיה טובה. במיוחד דיק ג'ן ודאסטין. ואמבר, הו אמבר
. אני פשוט נהנה.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif אה, ו-

דניאל
שתמשיך לזכות בויטו, ואז נראה אותכם לא אומרים שהיא מזכירה את ג'אנל. לדניאל יש את הצד הרצחני שלג'אנל לא היה. ויש לה גוף מדהים. (הפרצוף פחות מג'אנל, אבל עדיין יפה.) ובקיצור, ג'אנל מלכה, אבל דניאל מסתמנת כיורשת.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

גן כל כך מלאה בעצמה שזה לא יאומן אכפת לה רק שכולם ישימו לב אליה .... הקטע עם החליפת הצמודה האדומה היה די קורע אמבר כעל הזמן בוכה וזה מעצבן.. די כב רלהתבכיוניות האלה אני לא חושב שהיא תשרוד 3 חודשים בבית... תמיד זה ככה בביג בראדר שבהתחלה לא מכירים את כולם ורק את הצבעוניים ביותר הכי מכירים דווקא ממה שראיתי גמיקה נשמעת בסדר דוקא זאק מעצבן נורא חבל שאריק לא עושה כלום מעבר לתפקיד שיש לו כאמריקז פלייאר בתור מי שהחברים שלו אוהב ביבי לדורותיה הוא אמור לדעת שצריך לעשות בריתות להישמע קצת בבית מקווה שגו יעוף ומהר ( סתם מרסלס ואנבי) אסור שדיק יעוף מהבית! אם סופרים את הקולות בטוח בעד דיק:אמבר דיאסטין דניאל וניק _ואריק שלדעתי אמריקה תרצה שדיק ישאר) הקולות הצפים הם גמיקה וגסיקה שלא מממש נשמעת בפרק הזה...

למעלה