BBUS805

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
../images/Emo58.gifBBUS805

חולת נפש. פשוט חולת נפש. אבל בקטע טוב ומבדר לאללה. כל תנועה שלה, כל מילה שלה, זה פשוט מדהים כמה שאנשים יכולים להיות בלוק וג'ן היא בהחלט בלוק שכיף להסתכל עליו (וגם שיש לו אחלה ציצים). אני מאוד מאוכזב מהנומס, כי אני אוהב את שניהם. אם אני הייתי צריך לבחור, הייתי משאיר בבית את דיק, כי אני פשוט אוהב אנשים כמוהו שלא אכפת להם מכלום ואומרים את מה שהם חושבים. חייבים שאחד מהם יזכה בויטו ושמישהו אחר יעוף. אריק לא מצליח לגרום לי לאהוד אותו. הוא בן אדם שאם לא היה את כל עניין האמריקה פלייר, הייתי ככה"נ לא סובל, הוא לא בן אדם מעניין מדי. נקווה שהוא ישתפר בהמשך. בכל מקרה, אני ממשיך להינות מהעונה הזאת והדבר היחיד שמפריע לי בה הוא זאק, מייק וקייל שמבחינתי הם אותו בן אדם. אה וגם אמרו לי שיש בתוכנית שחורה אחת... לא יודע, לא ראיתי אותה בכלל. 5 אנשים אפורים (כולל אריק אילולא הטוויסט) זה פשוט יותר מדי.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

Jen is gold. השאלה שאותי מעניינת היא איזה הורה מספיק חולה נפש לתת לה לשמור על הילדים שלו? אם אמבר תזכיר את אלוהים עוד פעם אחת יפגע בה ברק. אני מוכן לשים על זה כסף. אני מאוד אוהב את קטעי הקישור המצחיקים של ביבי יו אס שנמצאים בין כל התחרויות והאסטרטגיות, ובגלל שבפרק הזה הם סבבו בעיקר סביב ג'יין זה היה מצחיק במיוחד. ההו"ה שהיא קיבלה זה לגמרי הדבר הכי טוב שיכל לקרות השבוע. הפרצופים של כולם אחרי הזכיה שלה היו קורעים. כנראה שאלוהים של אמבר בדיוק התמסטל. לגבי הנומז באמת קצת חבל, כי ג'ו (ג'יז לואיז? באמת?) ומייק\זאק שאני לא בטוח עדיין מי זה מי ביניהם היו בחירות הרבה יותר מוצלחות לעוף השבוע. לפחות יש ויטו.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

איזה יצור.גועל נפש ותודה לאל שיש את איוול דיק להטיח לה בפרצוף את האמת הכואבת, שכמובן עוברת לה מעל הראש כי הייי יש שם מצלמה אז בואו נעשה לה שלום. אריק די פרווה ואני ממש שונא את כל ההייפ והמלל המיותר שלו שהוא מדבר על תפקידו כאמריק'ז פלייר. במקום להלל ולשבח איך אתה הולך לעשות את זה הכי טוב שאתה יכול ושאמריקה תתגאה בך אולי תתחיל לשחק ? לא ממש אכפת לי שדניאל תלך השבוע אבל אין מצב שהם ישאירו את דיק בבית על חשבונה. מקווה שדיק יזכה בוויטו או שיקרה משהו דרסטי שישאיר את דיק בבית כי נראה לי בלעדיו יהיה די משעמם.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

בלאט. שני המועמדים הם שני הפייבוריטים שלי. אמבר, תודיעי לאלוהים שלך שיוריד אחד מהם בעזרת הויטו, ישים מישהו אחר ויעיף אותו.

willo

New member
../images/Emo58.gif

הקטעים של ג'ן היו פשוט טלוויזיה במיטבה, אין לי מושג האם זו עריכה, משחק או מציאות. גם התגובות של ג'ו ושל דיק היו טובות, אני מקווה שדיק יזכה בוטו ויוציא את עצמו (ולא את דניאל במין מעשה אצילי) כי אחרת הוא בחוץ. לטווח את ג'סיקה לא חבל, יש כל כך הרבה אנשים אנמים בתוכנית הזו. המטלה של אריק, בטח יבחרו בבן (ואני בטוח שזה יהיה ג'ו), משימה קלה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

בקשר למשימה של אריק - בהתחלה כשאמרו מה המשימה חשבו שהאופציות שיהיו זה רק בנות. אם אפשר לבחור גם בבנים, ברור שהאמריקאים ה"מצחיקים" יבחרו באחד הבנים. אם זה יהיה ג'ו זה יהיה מצחיק.. בטח ירוץ לספר לכל הבית על זה.

../images/Emo58.gif

היה פרק משעשע ביותר, בעיקר התגובות של הדיירים על כך שג'ן הו"ה. בדיעבד ההחלטה של ג'ן נכונה אם כי הסיבה שהיא שמה את דניאל היא סיבה אישית, קנאה. במקום דיק הייתי נכנס לחדר ההו"ה, חבל לתת לג'ן סיבות נוספות להעמיד אותך על הבלוק. אני אוהב את קייל, וכל עוד היא לא על הבלוק אני מרוצה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אחח אחח אחח, איזו עונה מעולה. המלהקים של הישרדות צריכים ללמוד קצת מהמלהקים של ביבי. איזה טיפוסים נהדרים יש שם. אז נכון, יש את 3 הבנים שנראים אותו דבר ועוד כמה משעמים, אבל זה הגיוני. אי אפשר שכל הפעם יהיה ג'נים ודיקים. אבל הוו ג'ן
המבט והנפנוף למצלמה פשוט מסכמים את כל הוויתה בתנועת נפנוף אחת. אוויר. וזה מעולה! הבחירות שלה להדחה היו די צפויות. אני מעדיפה שדיק ישאר. דניאל אנורקסית ומפחידה. ודיק בלי דניאל יהיה הרבה יותר מרושע. גו ביבי 8!

verdax

New member
../images/Emo58.gif

LOL!!! כמה צחקתי בפרק הזה, כל הקטעים עם ג'ן היו מעולים. מקווה שדניאל תעוף השבוע, נראית לי מיותרת. ג'ו כלכך רוצה לקדם את עצמו למיני-סליבריטאות דרך העונה הזאת, geeze Luis, נו באמת....

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif805

כ"כ התגעגעתי לביבי. ולזה שיש לי סיבה לכתוב פה. כל הזין בקורס קצינים עכשיו. איך אפשר לחזור חצאים ולעקוב אחרי תכנית שמשודרת שלוש פעמים בשבוע? דניאל יכולה להיות ג'אנל החדשה. היא נפלאה. דיק מצוין. הקטעי קישור עם הצחוקים אדירים. ג'ן זהב. אמבר בלתי-נסבלת. גם ג'סיקה חביבה. ממש כיף.

../images/Emo58.gif

דניאל היא ממש לא ג'אנל החדשה. ג'אנל הייתה מושלמת. ג'אנל הייתה חכמה. ג'אנל הייתה טהורה. היא הייתה הדבר הכי טוב שקרה לי בקיץ שעבר
דניאל לעומתה היא עוד בחורה בלונדינית דקיקה בת 20. באמת. אין לה אחוז אחד מהקסם או הכריזמה שהיו לג'אנל.

maya567

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

אני עם צפן. מצידי הביץ' יכולה לעוף השבוע.

verdax

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

גם אני נחרדתי כשקראתי את ההשוואה לג'אנל. את דניאל אפשר להשוות מקסימום לגירסה המיניאטורית של אנה ניקול סמית'.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

הקטע עם ג'ן והתמונות כל כך נקרעתי מצחוק ביוחד שהורידה את התמונות חבל לי על המועמדות הצפויה של דניאל-דיק(אם אחד משניהם לא יזכה בויטו לדעתי דיק יעוף) מה גם שסוף סוף נראה שוהלכת להיבנות ברית בין דסטין-אמבר -דניאל ודיק. גו מנסה להיות יותר מדי ה'גי האהוב של אמריקה( נראה לי מנסה איכשהו להיו המרסלס הבא) רק חבל שהשאר כל כך אנמיים אני מתגעגע לדר וויל.....

../images/Emo58.gif

פשוט גדול. אני לא חושב שיש סיכוי שדניאל תשאר על הבלוק, הדרך היחידה שזה יקרה זה גם ג'ן גם תזכה בחסינות. נראה לי שאפילו אם דיק יזכה הוא יוריד את דניאל. ממש חבל שאריק מתבזבז על השחקן של אמריקה, בלי זה הוא אפילו יכל היה להיות נחמד, ככה הוא סתם מרגיז.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

הרג אותי שג'ן הודתה בעצמה שלא היה לה מושג שזה עם הפתח של כוס התה והיא סתם רשמה את המס' שלה,כי ככה היא חשבה. כמה טיפשה אפשר להיות,כמה?
תסלחו לי,אבל הדבר הכי מעניין בפרק היה לראות את ניק מרים משקולות
. והקטע חיזור שלו עם דניאל פשוט היה 100מם.מה לעשות?שניהם שובים אותי. ממש התפללתי שג'ו יהיה מועמד להדחה,כי דניאל ודיק שניהם חלק מהפבוריטים הגדולים שלי. אני ממש מקווה שדיק יזכה בוויטו וישנה את זה. ובכלל,הוא פשוט מלך! אם הוא היה צועק עליה ואם לא,הוא היה מועמד להדחה. אז הוא החליט להשתין לה בפרצוף ולהגיד לה Go Fuck Yourself! And you are the man dick! לדעתי לג'ן אין סיכוי גדול להשאר עוד הרבה במשחק ובנתיים היא הייתה ותשאר טלויזיה טובה. |שלום למצלמה|

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לא, ג'ן, לא! יש בבית אנשים כמו קייל, הבחור עם השיער השחור (לפעמים הוא מתפצל לשניים / לשלושה), הכושית, ואפילו ג'ו הדפוק בראש, וגם אמבר, שפשוט כיף להעיף את התחת שלהם מהמחשב שלי. דוקא את דניאל ודיק, השניים האהובים עליי??? ויטו, תציל אותי, אני מאוהב! (בדניאל, לא בדיק, למי שחשב. אבל דיק הכי גבר בעונה הזאת)

למעלה