BORN1

emalka

New member
../images/Emo58.gifBORN1

מה הם חושבים שהם עושים? הם הורגים את הדמות , לוקחים את התמימות של המעניש הרי כל הרעיון שמשך הרבה לדמות זה העינוי החוסר עונות לרצון לנקמה שפרנק קאסטל חווה שהפך אותו למעניש ועכשיו הם הפכו אותו למרושע מהתחלה מפלצת , כל מי שקרא את החוברות הראשונה יכול לראות שהורסים את הדמות

murmur

New member
טרם קראתי את החוברת

אבל למעניש הייתה תמימות אי פעם?

Thanos

New member
בטח

אח"כ זה יתחבר לסיפור של הרצח של המשפחה שלו, אולי הרצח שלהם הוא זה שיגרום לצד ה"מפלצתי" שלו להשתחרר, בנתיים אנחנו יודעים שיש לו צד כזה, ובכלל יכול להיות שהוא התכוון בכך שהוא יוכל לתת לו להלחם לנצח למשהו אחר (לא להיות הפאנישר) שאנחנו לא יודעים עליו (בכל זאת זה אמור להיות אוריג'ין שמגלה לנו פרטים שאנחנו לא יודעים). צריך לחכות שכל הסידרה תצא ואז להסיק מסקנות על הריסת הדמות.

emalka

New member
../images/Emo58.gifקראתי כבר את העותק הראשון

קראתי כבר את העותק הראשון (כן כן יש כאלה שמקבלים קומיקס מעולם הקומקיס בזמן עדיין ) מה שאני מנסה לומר זה שבעותק הראשון אנחנו רואים את פרנק קסטל כרוצח לכל דבר אדם שמהתחלה היה מפלצת וכל הרעיון בדמות היא לדעתי שהרצח שהמשפחה שלו הפעיל את היכולת שלו להיות רוצח לא העובדה שהוא מאז ומתמיד הוא היה רוצח והרצח שהמשפחה שלו פשוט נתן לו סיבה נוספת לרצוח לדעתי הם פשוט הורגים את הדמות :( בכך שהם לוקחים את הרעיון הבסיסי ביותר בה שהרצח של המשפחה שלו הפך אותו למפלצת

Thanos

New member
אממ

אבל עדיין, נראה לך שמישהו שרצחו את המשפחה שלו יתחיל להרוג כל פושע? חייב להיות לו איזשהו צד מפלצתי, בBORN אנחנו רואים שהצד המפלצתי היה קיים בו עוד מלפני הרצח של המשפחה שלו. אני לא חושב שהם הרגו את הדמות כי זה נותן אספקט יותר הגיוני למסע הרציחות שלו. ובקשר לעולם הקומיקס- הפלא הוא לא שיש עדיין אנשים שמקבלים את הקומיקסים בזמן (כי בטח יש לך קצת פרוטקציות) אלא שאנשים עדיין מנויים בחברה הזאת.

emalka

New member
אני לא מסכים אתך

אני חושב שכל היופי של הדמות היא הידרדרות שלו לתהום עם מסע הרציחות שלו העובדה שהוא בעצמו לא יודע לאן הוא נופל כאשר הוא רצח בפעם הראשונה אז הוא הבין כמה קל זה . כמו בסדרה המקורית שלו המעניש שבו הוא מגיע עד למצב שהוא כמעט הורג את עצמו מתוך שגעון עוד לפני שגארת הגיע לכתוב את המעניש הרי עכשיו המעניש הוא סתאם עוד רוצח הוא כבר לא אדם שאיבד את כל מה שיש לו ואז יצא במסע להשלים את החסר בלב שלו בנקמה הוא פשוט אדם שנהנה להרוג וזה חבל על הדמות ולוקח את הצד היחיד שעוד איכשהו החזיק אותו כגיבור ולא סתאם כעוד רוצח חסר משמעות .

אלעד ר

New member
ג'ו קסאדה אמר

שבספור יקבלו הסבר איך זה שפרנק קאסל היה בויאטנם והוא נשאר צעיר. כתוב שם משהו על זה?

למעלה