Face The Ace - פרק ראשון

• פותח הנושא napox
  • פורסם בתאריך

napox

New member
../images/Emo58.gif Face The Ace - פרק ראשון

הלילה שודר הפרק הראשון של Face The Ace של NBC בשילוב עם FullTilt. הפורמט של התוכנית דיי קליל וכיפי, Steve Schirripa (הבחור הגדול מההסופרנו) מנחה את התוכנית עם Megan Abrigo המדהימה שלא מדברת הרבה, אבל היא לא צריכה. כל שבוע מגיעים שחקני פוקר חובבים המתמודדים בשלושה סיבובים של heads up נגד המקצוענים בנבחרת FullTilt על האפשרות לזכות ב 1,000,000$. במדרגה הראשונה צריך לנצח מקצוען ואם מצליחים מקבלים 40,000$ כעת ניתן לקחת את הכסף ולעזוב או לוותר על הכסף ולשחק מול מקצוען אחר על 200,000$ במקרה של הפסד החובבן חוזר הביתה עם כלום. אם מנצחים מגיעים לשלב השלישי וניתן לוותר על הסכום של 200,000$ ולשחק משחק על המיליון. במקרה שהמקצוען זוכה הוא תורם את הכסף לעמותה לפי בחירתו. לפני כל סיבוב צריך החובבן לבחור את אחת מארבעת הדלתות הסגורות שמאחוריהן מסתתרים המקצוענים, כך שלחובבן אין שליטה כנגד איזה מקצוען הוא ישחק. שחקני הפוקר החובבים שהגיעו לתוכנית יודעים לשחק. קשה להתרשם יותר לעומק כיוון שהמשחקים קצרים בגלל וה blinds עולים מהר. בשלב הראשון (משחק על 40,000$) כל שחקן מקבל 20,000 צ'יפים ו BB של 400 ובשלב השני (משחק על 200,000$) כל שחקן מקבל 100,000 צ'יפים ו BB של 1000. החובבנים הם לא אנשים ששלפו מהרחוק וזה דבר טוב. ההתרשמות שקיבלתי מהמקצוענים הייתה יותר בעייתית, כיוון שמדובר על שחקים כמו Phil Ivey ו Howard Lederer אני מצפה שמשחק יהיה יותר מ"משחק חברי של יום שישי בערב" ולראות ניצוצות רבים יותר של גאונות כפי שהם יודעים למרות שאני מודע לבעייתיות של משחק heads up קצר עם blinds שעולים מהר. בשורה התחתונה התוכנית טובה כאשר מאוד נוח להיות לטובת השחקן החובב, ההתרשמות שקיבלתי היא שמביאים בכוונה אנשים שהם קצת לוזרים בחיים האמתיים שיהיה קל לצופים בבית להיות לטובתם דבר המייצר מתח. למרות שהתוכנית טובה אני בספק אם נראה שם מהלכי פוקר מדהימים, בכל זאת זה לא ה WSOP.

napox

New member
באתר ה torrent הקרוב לביתך :)

אנחנו מדינת עולם שלישי, אם אתה רוצה לראות אירועי ספורט אז רק ה Torrent הוא אופצייה. אם אתה לא מוצא קישור שלח לי PM

Papito

New member
סחבק הבין את כיוון החקירה

ומצא את הנאשם
תודה!

eyal5005

New member
למה אני ראיתי ביוטיוב -ספוילר-

תריץ חיפוש קצר Face The Ace S01E01 למי שלא ראה בפרק הראשון איזה בחור חמוד שגר במרתף של אמא שלו הגיע לתוכנית. בדלת הראשונה היה אריק לינדגרן במשחק על 40,000$ . אחרי קופה אחת גדולה אותה ניצח החובבן עם צבע על זוג של אריק, לאריק לא נשאר הרבה והוא נכנס Allin והפסיד . בדלת השנייה על 200,000$ חיכה לדרר. המשחק היה יותר ארוך ובסופו של דבר אחרי שללדרר היה chip lead די גדול הוא נכנס Allin עם AQ והחובבן השווה עם KK . בפלופ יוצא 10 J אבל לא מגיע K בTURN או בריבר והחובבן עולה לChip lead של 180K-20K ומשם לניצחון. בסוף התוכנית מחליט החובבן להמשיך לדלת האחרונה על מיליון דולר ובתוכנית הבאה ידעו נגד מי הוא יתמודד. תוכנית חמודה

napox

New member
אני מעדיף קובץ מאשר לראות ב youtube

הרבה יותר קל לי לזרוק את הקובץ על DOK ואז לדחוף אותו לתוך ה DVD. גם האיכות טובה יותר בקובץ.

yechielz

New member
אולי זה רק נראה לי

אבל נדמה לי שהמקצוענים לא משחקים כ"כ מקצועני ... כל האול -אין המוזרים האלה ?

2המרפא

New member
כן זה היה נראה לי די הזוי

פיל אייבי עושה שם שטויות וכו. נראה שלי שבשביל הרייטינג אמרו להם לא להתאמץ עד המיליון כי גם ככה הם לא יראו מזה כסף.

napox

New member
זאת גם ביקורת שלי על התוכנית

התוכנית חביבה מאוד, אבל המקצוענים חייבים לשחק יותר ברצינות.

גם אני חשבתי על זה

יכול להיות שנתנו להם הנחיה מהתוכנית לשחק קצת יותר חלש... בכל מקרה, תוכנית נחמדה.

2המרפא

New member
אני מבטיח לך שנתנו להם הוראה לשחק

חלש. אם ראית את האליפות הדס אפ של אייבי נגד ונסה רוסו (שניצחה אותו אגב) אתה יודע שהוא זרק זין. אייבי כמעט אף פעם לא מדבר באמצע משחק ובטח שלא מריץ צחוקים. כמו כן הוא בחיים לא היה דוחף עם אס 4 פרי פלופ אם היה אכפת לא מהמשחק הוא כבר עשה ליי דאונס הרבה יותר רצינים מזה.

Papito

New member
כשפיל אייבי מדבר בזמן משחק

אז יודעים שהוא לא רציני

חוץ מהיד האחרונה של פיל אייבי התרשמתי

שהם שיחקו די ברצינות. פשוט מבנה הטורניר גורם לכך שאפקט המזל הרבה יותר משמעותי...

למעלה