Gossip Girl 4x14

Born To Try1

New member
../images/Emo58.gifGossip Girl 4x14

מזכירה לכם שניתן להכניס את דיעותיכם גם על פרק 13 בשרשור זה אך ציינו בכותרת "פרק 13" כמובן עם סימן
צפייה מהנה לכולם
xoxo

Born To Try1

New member
מישהו מוכן להסביר לי....../images/Emo58.gif

על מה כל המהומה סביב תעשיות באס? אני אולי אצטרך שוב לצפות בקטעים מסוימים כדי להבין טוב יותר מה הלך שם. באופן כללי הבנתי שהחברה בסכנה ולכן צריך למכור אותה ובין השאר העובדה שצ'אק נעלם ל-3 חודשים גם לא בדיוק תרמה. אז לילי הסבירה לצ'אק שהם חייבים למכור אותה, צ'אק מבין והולך להודות למנכ"ל "מפעלי טורפ" על הקניה אבל אחרי ההכרזה שלו על הקניה הם פתאום אוייבים...קיצור התבלבלתי לגמרי. חוץ מזה, אני בכלל לא אובת את הרעיון שתעשיות באס צריכה חסות מחברה אחרת. אז לעניינינו: you need to sleep with her right away and don't be selfish archibald, you know what i mean. i wasn't that selfish was i? was i.....? חחחחח בלייר הזאת קורעת וחשבתי אני אשנא את כל הקטע של צ'אק ובלייר ידידים אל הם כ"כ טובים בזה
אריק מסכן
סרינה-התחלתי להעריך את הבחורה הזאת... אוהבת את מה שקורה בין צ'אק לחדשה. דמיאן-עוד מישהו חושב שהוא לא שחקן ממש טוב?
ורופוס די נעלם לי בזמן האחרון....
הוא כאילו שם אבל לא שם. לגבי פרק 13-חחחחחחחחחחחח דן ובלייר!! ככה הם צריכים להיות ולא מעבר!!!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif פרק טוב

חחחח בלייר מלכה !!! והסוף בכללל ואיי ואיי מסכימה איתך עם הרוב... צאק וריינה איזה חמודים הוווו צאקק
וריינה אהבצי שהיא הציבה אולטימטום לאבא שלה
וסרינה ובן הווו
איך נייט ודן הכניסו לדמייאם מגיע לו!!! האעע פרק מעולה!!!! מחכה כבר לשבוע הבא!!

Born To Try1

New member
../images/Emo45.gifגםאני../images/Emo58.gif

אהבתי את הקטע עם דן ונייט בסוף שהם הלכו לאבא של דמיאן "you're father is a nice guy" חחח וסתם משהו שחשבתי עליו-שמתם לב שלאורך כל 3 וחצי העונות לנייט ואריק לא הייתה שום אינטרקציה?? אפילו עם דמיאן היה לו... מוזר כי היה לו עם כולם חוץ ממנו

../images/Emo58.gif לגבי השאלה שלך

המהומה סביב תעשיית באס, לפי מה שהבנתי צ'אק רוצה למכור אבל שלא יהרסו כלום, והוא חשב שת'ורפ יקנה וישאיר כמו שזה, רק שהוא הבין שת'ורפ מתכוון להרוס הכל.

Born To Try1

New member
תודה:)../images/Emo58.gif

חשבתי על זה גם אבל בסוף הפרק האחרון ריינה ביקשה מאבא שלה שצ'אק יעזור בניהול תעשיות באס אז זה גם קצת בילבל אותי... אני חושבת שהעניין יתבהר יותר בהמשך.

Rinat114

New member
../images/Emo58.gif D:

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lgaa2neToa1qcqbdbo1_500.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא נושמת. "And you better not be selfish Archibald, you know what I mean. A woman remembers" "I wasn't that selfish, was I? WAS I?!" זה עשה לי ת'פרק. ובתכלס, שום דבר אחר לא מעניין, לא ריינה, לא בן, לא אריק ולא דמיאן שהיה אמור לעשות קצת יותר בלאגן מזה. סתם עשה רוח והלך. פרק רע, רייטינג סביר להניח גם יהיה בהתאם ואני לא אתפלא אם יהיה אפילו נמוך יותר משבוע שעבר, למרות שהפרק הזה בעיניי לפחות היה טוב יותר (מלבד העובדה שאני משוחדת ברמות לא הגיוניות בגלל נייט ובלייר אבל בסדר). ג'וש שוורץ עזב, הסדרה מתגלגלת לה בהר. התחתית לא רחוקה.

Born To Try1

New member
ג'וש עזב???????

מתי??
צ'אק הוא צ'אק רק בזכותו
יש קישור לידיעה הזו?

Rinat114

New member
עקרונית... ורייטינג לפרק.

הוא לא עזב טכנית, אבל הוא הפסיק להתעניין בתכנית בשנייה שהתחילה העונה השלישית (ואפשר לראות תוצאות), הוא מתמקד בצ'אק (הסדרה) ולא מפסיק לחפור עליה. גם בפרומואים החדשים שהם הוציאו אפשר לראות שרק סטפני סוואג' וג'ושוע זפרן מדברים, ג'וש שוורץ כבר מזמן מחוץ לתמונה והסדרה לא מעניינת אותו :/ ורייטינג לפרק האחרון, שיפור קל לעומת הפרק הקודם שהסתכם ברייטינג הנמוך ביותר אי פעם של גוסיפ גירל (1.50), הפרק הזה זכה ל1.63. האמת לא מגיע לו :S אני די מקווה שהם יסיימו עם הסדרה אחרי עונה חמישית בקצב הזה.

Born To Try1

New member
פרומואים ל4X15

אמריקאי: http://www.youtube.com/watch?v=Mu5swE4vcIE&feature=related קנדי: http://www.youtube.com/watch?v=kPGccxHOqjg לאאאאאאאאאאאאאא

Rinat114

New member
איזו אהבה איזו אהבה :)

שבוע הבא סוף סוף זה קורה אינעל העולם, אני מחכה מתחילת שנה D:

Born To Try1

New member
לא הייתה ולא תהיה../images/Emo58.gif

אהבה כמו של צ'אק ובלייר
ומה שהולך לקרות עם דן ובלייר זה מה שנקרא נחמה. או אם נצא שניה מהפנטזיה, זה עוד מקרה של 'אופס אין לנו מה לעשות עם הדמויות אז אממ...מי עוד לא שכב עם מי?' שמתי לב מהפרומו שלבלייר יהיה קשה עם זה שצ'אק כביכול "מתאהב" במישהי אחרת ותתנחם בדן. ואני משערת שגם לדן תהיה איזו אכזבה ממשהו... ואיזה מזל....חשבתי שג'וש באמת עזב. כל עוד הוא שם זה טוב. אני לא נכנסת לזה אם זה עניין של פול טיים או לא.

Rinat114

New member
אבל נמאס :( ../images/Emo58.gif

דחפו לי את צ'אק ובלייר בגרון כבר 4 עונות, אני פשוט לא יכולה לראות אותם על המסך יותר, באמת שפשוט נמאס לי. אתה מזנזן את חברה שלך בשביל מלון, מחליט להציע לה נישואין באמצע החיים אבל שוכח מהעובדה ששכבת עם ג'ני האמפרי לפני חצי שעה ואז חוזר חלילה. המלחמה שלהם בתחילת העונה פשוט התישה אותי מנטלית, נמאס לי כבר מהמשחקים המפגרים שלהם ואני באמת רוצה שבלייר תהיה מאושרת לדקה, כך שכל שינוי הוא אשכרה מבורך (חוץ מהנסיך שחוזר, לא בא לי עליו). וכן, המעריצים של דן ובלייר מודעים לעניין שלא יהיה קשר. מצחיק שהאנשים האלו מחכים שיהיה משהו אשכרה מהפרק הרביעי של העונה הראשונה, כל כך מגיע להם והגיע הזמן. אנחנו כבר יודעים במדויק מה ילך שם ומשהו רציני לא בא בחשבון, אבל עדיין, ידידים טובים הם יישארו וזה מספיק טוב. חמש דקות שלהם על המסך ואני בוכה מצחוק 3>

Born To Try1

New member
מצד אחד אני מבינה אותך וצופים אחרים../images/Emo58.gif

שחושבים כמוך. מצד שני,אני חושבת שצריך להבין שצ'אק ובלייר עד לא התחילו לממש את מי שהם כזוג בכלל. וצריך להבחין שיש שינוי משמעותי מעונה לעונה. ה"משחקים" שהיו בעונה שניה הם ממש לא מה שהיה בעונה הרביעית. זה ממש יפה לדעתי שלמרות כל מה שהיה יש עדיין למה לצפות. כרגע הם עדיין אוהבים אחד את השני, זה ברור. אבל משהו מתפרק שם-כל ה"לכלוך" שהיה בעונה ה-3 ותחילת ה-4 מתנקה כדי שהם יבנו משהו בריא יותר לשניהם בסוף ולזה אני מחכה. לזוגיות הטובה, להצעת נישואים, שצ'אק ינהל את החברה של אבא שלו בלי חסות וכל ההאפילי אבר אפטר...
מבחינתי כל מה שקורה בסדרה סובב סביבם. לצורך העניין, הם גיבורי הסרט.

Born To Try1

New member
טוב חברים,

(או חברות....) קדימה מי עוד ראה את הפרק? תנדבו מילה או שתיים לשרשור לא להתקמצן

Rinat114

New member
חלק יראו רק אחרי שאני אוציא תרגום :p

שלמען האמת עוד לא התחלתי, בתקווה שיהיה היום בערב, מחר יהיו פה עוד תגובות :p ואגב, בקשר לכל הקטע שצ'אק ובלייר הם הגיבורים של הסרט - זו בדיוק הבעיה שלי עם גוסיפ גירל. אשכרה הפכו את זה לסדרה ולמופע שלהם. מבחינתי הם איבדו את היופי בתחילת עונה שלישית וברגע זה הפסקתי להנות מזמן המסך שלהם. צ'אק הפסיק להיות אגדי בשבילי בסוף העונה השנייה ובלייר נהייתה בכיינית וממורמרת למעט הזמן שהיא למעשה לא עם צ'אק. (ראי ערך עכשיו - היא כיפית ומזכירה לי את בלייר מהעונה הראשונה, שאני חושבת שכולנו יכולים להסכים שהייתה הכי ענקית בעולם). לא יודעת עד כמה נכנסים לזה בישראל, אבל הרבה מהפאנדום של GG רוצים את צ'אק באס מת, ומסתבר שגם אד ווסטוויק ;) אוף אני חופרת.

למעלה