HELP

inbal145

New member
../images/Emo58.gifHELP

יוווווווווווווווווווו!!! הרגע סיימתי לראות את פרק 13!!! הפרק הכי מדהים בעונה עד עכשיו לדעתי ואפילו עד הסוף (אני די בטוחה)
יש לי שאלה-מישהו יכול להסביר לי קצת יותר לעומק את מה שקרה בפרקים 11-12 כי לא ממש הצלחתי להבין
ו........ אין יותר אליינס (או איך שרושמים את זה)????? פרק מעולה! אהבתי את הנשיקה שלהם..... יייאאווו סוף סוף! ואמילי לא מתה!!!
וסוף סוף יתחיל העניין עם אליסון!

joyalfa

New member
לרגע לא הבנתי

איך לעזעזאל ראית את פרק 13 חשבתי שאת מתכוונת לעונה השלישית היה חשוב מאוד לציין שמדובר בעונה השנייה

varty

New member
../images/Emo58.gif מה לא הבנת? תהייה

יותר ספציפית. ואמילי לא מתה??? איך פספסתי את זה?! איפה זה בפרק?

Moreiro

New member
אם אני לא טועה ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

כבר בסוף פרק 12 מראים אותה.. ואני לא טועה

varty

New member
פרק 12 עונה שלישית?

תגידי לי אם כן...אני אלך לראות.

Moreiro

New member
עונה שנייה...... ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

השרשור הוא על עונה שנייה. לא עונה שלישית.

varty

New member
אוף!!! אני כל הזמן מתבלבלת

בין העונה השניה לשלישית

inbal145

New member
../images/Emo58.gifלא הבנתי את כל הסיפור עם...

ג'ק וסיד! איך עלו עליהם? וכל הקטע הזה בשדה תעופה. מה היא ודיקסון היו אמורים לעשות שם בדיוק? ומה סידני הייתה אמורה לעשות במטוס של האיש הזה (שכחתי את השם...)? אמממ... נדמה לי שזה בערך כל מה שלא הבנתי...

Moreiro

New member
../images/Emo58.gifהסבר ל2X13../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

הגייגר הזה (זה שהחליף את סלואן) גילה אימייל שסלואן כתב ואז הוא מחק חלק ממנו (סלואן). גייגר בדק מה היה רשום בחלק הזה וראה שרשום שם שסידני וג'ק הם סוכנים כפולים (סלואן ידע את זה מסארק). עכשיו במטוס (דיקסון לא היה שם בכלל..
) הם היו כי הם (CIA) גילו ששם מאוחסן מידע על כל הסוכנים והמיקומים של כל סניפי הברית. מSD1 ועד SD12. אז סידני גילתה איזה קוד וכדי לדעת אם הם יכולים לפרוץ ולחסל את הברית (את כל הסניפים - בזכות המידע שיש להם) הם היו צריכים לדעת שיש התאמה בקוד. אז ג'ק אמר שהוא יכול להשיג אותו (כיוון שהוא יודע את האמת על SD6 הוא יודע את הסיסמא לשרת או משו) והלך למשרד, אבל לפני שהוא הספיק להשיג את הקוד אז גייגר תפס אותו. ואז ג'ק התקשר לסידני והזהיר אותה. אז עכשיו הם פנו לדיקסון ונתנו לו את הסיסמא כדי שישלח להם באימייל את הקוד (אחרי שסידני סיפרה לו את האמת על SD6) ולבסוף הוא שלח וזה התאים אז הם ארגנו את הפריצה ושחררו את ג'ק וכל זה. מובן

inbal145

New member
../images/Emo58.gifמור תודה../images/Emo25.gif../images/Emo47.gif

הבנתי... אבל התכוונתי מה סיד ודיקסון עשו בשדה תעופה (לא זוכרת באיזה מפרק מהשלושה שדיברתי עליהם) כשלסיד הייתה תחפושת מוזרה של פריקית עם השיער הקצר הסגול.

חזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחרי המון זמן שלא הייתי בפורם,פירמטו לי את המחשב,חזרתי........

שאלה על הגלריות(../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif)...

למי ששם את התמונה הזו בגלריה, מאיזה אתר זה (אם יש קישור זה טוב)

varty

New member
אני לא שמתי את התמונה הזאת

אבל נראה לי שזה מורטן הו - תמונות http://www.vartanhopics.com/pics/misc/index.html את צריכה לחפש ולחטט עד שתמצאי.

varty

New member
../images/Emo45.gifמצאתי

לקח לי מעט זמן לחפש, כי הייתישם לפני כמה ימים הנה.

oy my godnes

New member
הוא מעשן???../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

משו!!!!!! תענו!!! הוא מעשן?!?!?!?!

(זה בדיוק מה שאני שאלתי שראיתי.. סליחה עם אני חוזרת על השאלה..) שלא יעשן.. אני שונאת אנשים שמעשנים!! שלא יהרוס לי את זה שאני חושבת שהוא כזה יאמי וחמוד..!

varty

New member
הוא עישן

אבל ג'ניפר שיכנעה אותו ואת כל הצוות של הסידרה להפסיק. אני יודעת שהוא הפסיק , לא יודעת מה עם השאר.

למעלה