HK 303

../images/Emo58.gif HK 303

גדול. חבל שאהרון לא נשאר עוד, הוא אית הדמויות היותר מצחיקות שיצא לי להתקל בהן. העונה הזאת די מוזרה. בניגוד לעונות הקודמות, שבהן, בנוסף לכל השפים הכושלים, היו שפים באמת מוצלחים, כאן אני ממש לא רואה מישהו שבאמת יכול לנהל מסעדה. אני מניח שיהיה גמר של מליסה-בראד, או משהו בסגנון.

Elsewhere

New member
מסכים.../images/Emo58.gif

מרגיש קצת כמו טופמודל מבחינת רעיון - לקחת נקבות שנראות טוב ולהפוך אותן לדוגמניות. אז כאן זה לקחת אנשים שיודעים לבשל ולהפוך אותם לאוּבּר-שפים אומשהו
. היה פרק מגניב, אבל. אני אוהב את ג'וליה
. הדחה צפויה נורא.

בוביץ

New member
HK3../images/Emo58.gif

פרק בסדר המתמודדים גרועים זה רנהא שהביאו שפים גרועים שהעיקר שנראה כמה רמזי יכול לרדת עליהם וכמה הם גרועים אני לא מבין איך בסוף יהיה מישהו שם ראוי שינהל את המסעדה

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אוי נו באמת, אתם לא מכירים את הפורמט של הסידרה? זה תמיד מתחיל שהם כביכול "גרועים" (קשור לעובדה שרמזי מפריע להם לעשות כל דבר ורק מלחיץ אותם יותר) ואז קצת לפני האיחוד פתאום הם מצליחים להגיש מנות שלמות, רק באיחוד עצמו באמת מתחילים לראות מי הדומיננטים יותר ומי פחות.

../images/Emo58.gif לכל העונות.

זו סתם התממות. גם בעונות הקודמות היה אפשר לראות כבר מהפרק הראשון-שני שמייקל והת'ר (ואולי גם ראלף) בלטו מאוד. דווקא בתוכניות שלו מאוד קל לנבא מי ינצח ובעונה הזאת אין לי ממש מושג. אולי זה לטובה.

Mr Bing 17

New member
דווקא לי יש ניחוש...../images/Emo58.gif

למשל ג'ן בטוח לא תזכה, כי אחרי שהיא הוציאה אתזה מהפח אבדו לה כל הסיכויים. בינתיים הג'ינג'ית תזכה לדעתי. מליסה נראלי.. וגם לרוק יש סיכוי אבל פחות.

../images/Emo58.gif

אם תשים לב, אמרתי שבהודעה הראשונה שנראה לי שיהיה גמר של מליסה-בראד. הכוונה שלי היא שגם מה"מובילים" לא ממש נראה שיש מישהו שבאמת מגיע לו לזכות..

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gif

אבל למליסה לדעתי גם מגיע לזכות.. היא לא עשתה עד עכשיו שום טעות ונראה שהולך לה מעולה.

למעלה