HK404

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifHK404

הגיע פרק הטעימות דוקא פרק לא ממש מוצלח העונש של הבנים אכן היה רנאה זוועה אבל גם הפרס של הבנות אכילה בחושך לא נראה ממש שווה בינתיים לא ממש יש לי פייבוריט אבל אני לא סובל את גוש חבל שרמזי לא העיף אותו קצת שיעמם אותי הפרק הזה המתמודדים אפורים ודי חסרי עניין מבחינתי חוץ מהיריבות שיש בין גוש לרוק כל השאר בורינג אחד גדול

willo

New member
../images/Emo58.gif

רוק, מתי תבין שלהעמיד את ג'וש כל פעם בתירוץ עלוב לא מקנה לך נקודות... דווקא אהבתי את הפרס והעונש. בכל מקרה זה היה צריך להיות פרק בסגנון טראמפ של הדחה כפולה, בלי מועמדים, כי היה ברור שזה וויני ובוני (אולי אני לא מתאימה להיות שף), אבל הם כבר הגיעו לשבעה אז אי אפשר להדיח שניים. ועדיין אין מועמדים מובילים............

../images/Emo58.gif

רוק כבר נהיה פתטי. היה לו וידוי על איך שרמזי אמר לו להפסיק לזיין את השכל ופשוט להעמיד את הבן אדם הכי גרוע וסוף סוף חשבתי שהוא הבין - אבל הוא עוד פעם העמיד את ג'וש! מזל שויני עף ובוני נשארה. יש לי תחושה שבוני תהיה סוג של וירג'יניה שאיכשהו מגיע לסוף ואז זה נהיה הגיוני. אני עדיין אומר גמר של מליסה-בראד.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני נהנית וזה הכי חשוב. לא כל כך מעניין אותי מי עף ומי טוב ומי רע. זה פשוט כיף לראות! קצת הופתעתי לגלות שהמנות בארוחת ערב שלהם הם פחות או יותר אותן מנות (לפחות המתאבנים). אז איך זה שאחרי 3 פעמים הם עדיין לא מצליחים לעשות ריזוטו אפונה כמו שצריך.... (שאגב, כמה שאני לא מתה על ריזוטו, נשמע ממש טעים).

Doji

New member
../images/Emo58.gif 404

היה פרק משעמם. זה פורמט שממצה עצמו יותר מידי מהר. מביאים חבורה של דפוקים שיעברו מסע השפלות וצעקות כדי להתמודד על קבלת מסעדה. אין שם אף אחד שבאמת יכול להיות שף. לפחות לא ברמה של "ריאלטי מסעדות" אחרים כמו Top chef ו- my restaurant rulez. אני תמיד נהנה להסתכל על הפרצופים הסקרנים של הסועדים ברקע מאחורי גבו של רמזי כשהוא צועק ומקלל במטבח.
כל עונה חוזר הסיפור של הוולינגטון שנשרף/לא עשוי מספיק. הם אף פעם לא לומדים.

למעלה