House S06E11

Word Up

New member
../images/Emo58.gif House S06E11 ../images/Emo58.gif

מה אתם חושבים על הפרק? אל תשכחו לסמן את ההודעות ב
!
 

someferro

New member
OMGהאוס אדיר!../images/Emo58.gif

פרק מרתק מבחינת החולה ומבחינת מה לעזאזל קורה עם האוס?! אני חושבת שהתסריטאים מתמודדים בצורה גאונית עם כל הסיפור של האוס וקאדי.אני חושבת שהם מראים לנו סוף סוף את האוס הבן אדם ולא רק את האוס-הרופא הסוציופט חסר הרגשות וזה לדעתי מוסיף מימד חדש לסידרה,שומר על החיים שלה ומראה את האוס מיתפתח במהלך העונות/שנים.פשוט תענוג לעקב אחרי הסידרה והלוואי שיהיו עוד עונות(אם ER הצליחו להגיע ל13 גם האוס יכולים,הכתיבה גאונית השחקנים מבריקים ויש להם קהל נאמן של מעריצים!). נ.ב. מתי ישודר הפרק שיתמקד בקאדי ומה יהיה שמו?
 

Base2

New member
../images/Emo58.gifספוילר לעונה 6:

מידע על הפרק שיתמקד בקאדי (מתוך Spoiler TV):
Episode 6.14 will be called "5 to 9" and will air on the 8th Feb 2010​
 

alonback

New member
סוציומת לא סוציופת

אני לא חושב שהאוס הגיע לרמות של סוציופתיות, מקסימום סוציומתיות.
 
פרק ענק

הם שיפרו את הסדרה יחסית לעונה שעברה הכניסו טיפה רגש להאוס וקידמו את היחסים בין וילסון להאוס בדיוק למקום שהם צריכים להיות השני פרקים האחרונים היו אדירים
 

Netto

New member
סוף הפרק ../images/Emo58.gif

סוף הפרק רואים את האוס מסתכל על קאדי ואהובה. רואים שיש קנאה והרגשה לא נעימה כלפי האוס. האם נראה בפרקים הבאים את האוס מנסה שוב להחזיר את קאדי לידיו? או שהוא ויתר סופית אליה?
 
פרק מצויין ../images/Emo58.gif

חולה מעניינת ועלילת צד טובה :) השילוב המושלם לא אהבתי את 13 ופורמן ביחד אבל עכשיו ממש מתחשק לי שהם יחזרו.. ואהבתי שבסוף האוס מגלה רגשות כמו שהחולה בסוף הצליחה להרגיש
 

Freemee

New member
פרק מעולה! ../images/Emo58.gif

כל הקטע עם החולה הפסיכופתית היה ממש טוב, העלילה עם האוס וכל הקטע של הרגשות שלו גם היה מאוד מעניין. מקווה שבהמשך העונה נראה התפתחות מעניינת עם האוס וקאדי, לגבי 13 ופורמן אני לא כזה רוצה יחזרו להיות ביחד אבל נראה מה יהיה.
 

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif פרק נחמד

אני חושב שהיו יכולים לתת עוד קצת 'זמן מסך' ולתת עוד סצנה של החולה הפסיכית, אבל כנראה שזה עניין של טעם אישי. ועוד משהו, לא מיצינו את עניין האוס-קאדי?
 

someferro

New member
ניראה לי שממש לא מיצינו

את עניין האוס וקאדי.הרי יש להם מערכת יחסים של 20 שנים עוד מימיי לימודי הרפואה והם חייבים לראות אחד את השני כל יום. אם זה היה מסתיים כשהכל טלוי באוויר זה היה לא אמין והסידרה הזאת פועלת לרוב על פי הרציונאל.קיצר אני מאוד מקווה שניראה לאן זה מיתפתח ושזה לא יהיה סיום מבאס כמו עם טרייסי.
 

מוצארט

New member
אז זהו

שאין שום צורך שזה יתפתח לאנשהו. היה, מיצינו, נגמר. שלום שלום.
 

someferro

New member
הבעיה שזה לא מציאותי

בעולם האמיתי אם משהו שנוא משהו אז יום אחרי הוא הרי לא יתחיל להיתנהג אליו כאילו הכל רגיל והם ידידים.אותו הדבר בסידרה,הם לא יכולים להעלים רגש ושפרק אחרי האוס וקאדי יחזרו ליחסיים מקצועיים בלבד בייחוד מכיוון שתמיד היה ביניהם קשר שהוא מעבר למקצועי.
 
למעלה