House S06E12

Word Up

New member
../images/Emo58.gif House S06E12 ../images/Emo58.gif

מה אתם חושבים על הפרק? אל תשכחו לסמן את ההודעות ב
!

ייסאן

New member
יופי של פרק~../images/Emo23.gif../images/Emo107.gif../images/Emo58.gif

אני אוהבת את האוס הנחמד, הוא עושה דברים בדרך שלו(עדיין מופרע לגמריי) אבל הכוונות שלו טובות, שזו כבר התקדמות
אהבתי את הסיפור ואת השילוב של אח של פורמן בכל העניין, וצחקתי בהיסטריה מהמתיחות של לוקאס הנחש הזה- בהתחלה הייתי כמעט בטוחה שזו קאדי... הסיום של הפרק עם הבחוריקו המסכן מהצבא היה מצמרר, נשארתי בשוק איזו דקה שלמה... אוווווח האוס

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif 612

הקטע עם החייל היה חזק ביותר. והדמות של האוס נחמד ומתכחש לזה היא משעשעת. ולוקאס הזה באמת נחש. לא חשבתי שהוא מסוגל לדברים כאלו.

daniela21

New member
גם אני... ../images/Emo58.gif

היה משעשע לראות את המכרסם הזה באמבטיה
ואת וילסון מתפלץ. הייתי בהלם בגלל הבחור.. לא אהבתי את הקטע הזה, אני בכלל לא מבינה למה שמו את זה. למה את חושבת שהוא מסכן? בעיני הוא אידיוט. והאוס
חבל שהפרקים משודרים עם כאלו מרווחים, כ"כ כיף לראות!

ויקודין

New member
פרק חזק באקסייט.התרגום+3 קושיות:

בטח כבר מצאת,אך במידה ולא..הנה. 1.אולי אני טועה,אבל שמתי לב לפחות ל-2 התחנפויות (חביבות דווקא),להאוס מצד טאוב. מה הסיבה? 2.למה פורמן לא גילה שאמו נפטרה? האם תדהמת הצוות היא מהסיבה שהוא לא גילה או/ו מכיוון שיצא להם להכיר אותה?(זרח מפרחוני הדפוק.קשה לי לקשר דברים,לעשות השלכות מפרקים קודמים). 3.היצור הזה,חבר של קאדי,ברגע שהתוודה בפני האוס ווילסון,ניתן היה להבין שקאדי לא מודעת לעניין הדירה שנלקחה ממנה ע"י 2 חבריה האהובים.הוא לא אמר להם שלא יספר? והנה..קאדי יודעת הכל..

Word Up

New member
תשובות. ../images/Emo58.gif וגם בהודעה שמעליי.

1. לפי הנימה של הקול של טאוב, ההתחנפויות נעשו בציניות מוחלטת, גם לפי הפנים שלו. 2. לדעתי התדהמה היא שהוא לא סיפר. אולי 13 מכירה אותה, למרות שלא נאמר לנו על זה כלום. צ'ייס אאל"ט לא מכיר אותה, אלא אם כמו עם 13, לא אמרו לנו כלום על זה שהם הכירו. 3. לוקאס רצה למנוע מווילסון ומהאוס להחזיר לו על הדברים שהוא עשה להם, ולכן הוא אמר להם שקאדי לא יודעת שהם אלו שלקחו ממנה את דירת החלומות שלה, ואם הם ינסו להחזיר לו, הוא יספר לה. קאדי ידעה מההתחלה שהם אלו שלקחו את הדירה, הוא לא סיפר לה כלום.

למעלה