נגד

H20Knick

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo150.gif נגד ../images/Emo118.gif ../images/Emo58.gif

Cowboys vs. Eagles LOL נראה למישהו שזה אפשרי לעצור את האיגלס?? דונובון זרק מעל 300 יארדס, וטי-אוו תפס 134 יארד ו-3 טאצדאונים חביבים. אני יודע שפיטסברג ניצחה אותם, אבל זה היה אוף-דאיי (off day) של האיגלס. ונראה לי שבפלאי-אופס כולם צריכים לקוות שיהיה לאיגלס off day.

ranatz

New member
הם לא כאלו גדולים../images/Emo58.gif

אל תשכח שהאן אף סי חלש מאד השנה ולנצח את דאלאס זו לא חוכמה גדולה. קבוצה רצינית כמו פיטסבורג או ניו אינגלנד תעשה מהם קציצות.יכול להיות שהם יגיעו לסופרבול אבל שם הם ייטחנו על ידי מי שזה לא יהיה (אינשאללה הקולטס). לי בכלל יש תחושה שמכל האן אף סי החלש הזה גרין ביי יגיעו לסופרבול עם ניצחון ענק בגמר על האיגלס (גם אינשאללה. מתאים לי פארב מול מאנינג!).

Reshefgarcia

New member
תשמע....

אני לא יודע איך אתה לא יכול לתת קרדיט לפילי אחרי משחק כזה... זה היה פשוט מדהים... הם עשו נקודות מתי שרק התחשק להם... TO תופס כדורים וגורם למגינים להראות כמו PRACTICE DUMMIES מקנאב מחזיק את הכדור 14 שניות... 14 !!!!!! מה זה? משחק ליטל ליג? זה פי 3 מהחזקת כדור ממוצעת במהלך מסירה...אפילו יותר מזה... הוא גרם לדאלאס להראות כמו קבוצה שמשחקת בפארק הירקון ביום שישי (וזה לא עלבון לחברה הקבועים...זה עלבון לדאלאס) זה היה פשוט מגוכך. אז נכון שההגנה יכולה להראות יותר טוב,אבל אף אחד לא מושלם,וגם אם לא... לדעתי,זאת היתה בין ההגנות היותר טובות שהם הציגו העונה... SPECIAL TEAMS הכל דפק כמו שעון שוויצרי יקר במיוחד... אז איך אתה יכול להגיד שהם לא הכי טובים? מי מתקרב אליהם בכלל? מביחנת איכות משחק כוללת...אף אחד... לא ב NFC בכל אופן...

ranatz

New member
בסך הכל ניצחו את דאלאס העלובה

ולמזלם של האיגלס שאר המשחקים שנשארו להם הם נגד יריבות מהאן אף סי עם שני מוקשים בדמות משחקים בגרין ביי וסיינט לואיס. יש להם לוח משחקים מאד נוח העונה ואני ממש לא מתלהב ממקנאב שהוא אוברייטד ביג טיים ולא מאואנס הפטפטן. במאני טיים הם יתרסקו ואני חושב ומקווה שגרין ביי תהיה אלופת האן אף סי. מדהים לראות איך הטונה מאבד שליטה על הקבוצה שלו אבל בתור אוהד ניינרס אני נהנה מאד לראות את זה.

Reshefgarcia

New member
מקנאב? אוברייטד?

באיזה משחקים של האיגלס צפית העונה בדיוק? 2426 יארד באויר (ממוצע של יותר מ 250 למשחק,ויותר מ 8 לכל מסירה) אחוז השלמות של 63.3 % QB רייטניג של מעל 100 18 טאצ'דאונים ורק 4 חטיפות...יחס של יותר מפי 4!!!! שלא נדבר על כמות המהלכים שהוא הציל עם הרגליים שלו,דבר שלא ניתן למדידה... אז איך בדיוק הגעת לזה שהוא אוברייטד??? ולגבי טרל... נכון,הוא פטפטן,נכון הוא SHOWMAN כמעט כמו שהוא שחקן,ולפעמים יותר... אבל הבן אדם יודע לתפוס כדורים...ואת זה הוא עושה יותר טוב מכמעט כולם העונה... יש לי הרגשה קטנה בלב שאתה "לא מתלהב" מהצמד הזה מסיבות לא ממש פרקטיות... לא לאהוב מישהו זה דבר אחד,ומקובל לחלוטין...גם לי לא חסרים שחקנים שאני שונא בנשמה...אבל אני מסוגל להגיד שהם טובים...ושיש להם משחק טוב,אני לא מתעלם מהם וטוען שהם אוברייטד... דוגמה טובה היא אמט סמית'... כשהוא שיחק בקאוגירלס...שנאתי את הנשמה שלו...ואת הקאובויס...אבל כל פעם כשהם שיחקו מול הניינרס ודרסו אותם...לא יכולתי שלא להתפעל ממה שהוא עושה.. יש אימרה באנגלית... GIVE CREDIT WHERE CREDIT IS DUE אז אני לא מבקש ממך להפוך לאוהד מספר 1 של האיגלס...לנטוש את הניינרס ולהמיר את דתך ל"מקנאביזם"... אבל תן כבוד...

ranatz

New member
אל תיקח את זה אישי..

למה אני שונא את טרל אואנס זה ברור. הבנאדם פירק את הניינרס והשאיר שם חורבות שייקח הרבה שנים לשקם. אני לא שותף להתלהבות שלך ממקנאב. בינתיים מה שהוא הראה זה שהוא די לוזר ולא מסוגל לנצח משחק חשוב וכולי תקווה שגם השנה האיגלס יחטפו בראש בפלייאוף. אז הוא יודע לרוץ קצת, ויש לו מספרים טובים העונה, אבל זו לא חוכמה גדולה באן אף סי השנה והוא בטח לא בליגה של הגדולים באמת. בלי להיות גזען חלילה, היה צדק בדבריו של ראש לימבו בעונה שעברה. איפה מקנאב ואיפה מאנינג, בריידי, פארב , קולפפר ועוד כמה.הוא בטח לא ברמה שלהם.

Reshefgarcia

New member
לא אישי,אבל....

אתה מדבר שטויות.... יודע לרוץ,קצת? די לוזר? ולגבי הקטגוריות החשובות למדידת יעילות של QB מבין הקווטרבקים שציינת הוא מפגר ביארדים רק אחרי קולפפר ומאנינג בטאצ'דאונים רק אחרי שניהם גם כן... למעשה בכל הקטגוריות החשובות הוא בטופ 5 של הליגה,ופארב היקר שלך לא שם בכלל...כנל לגבי בריידי... ואיך אתה יכול להגיד "בלי גזענות" ו "ראש לימבו" באותה נשימה לכל הרוחות???? מקנאב הוא ,לפחות העונה בין 3-4 הקווטרבקים הכי טובים בליגה...ולא יעזרו לך כל הדיבורים על פארב... ומחשבת סיום... בנקודות התקפה,גרין ביי ופילי צמודות לחלוטין... אבל בהגנה גרין ביי סופגת יותר מטאצ'דאון במשחק ממה שפילי סופגת... ואתה יודע טוב מאוד בדיוק כמוני שבעשור האחרון היתה אולי קבוצה אחת שלקחה סופרבול כמעט בלי הגנה...סנט לואיס ב 99...וצר לי לבשר לך,שאם אתה בוחר לרדת על מקנאב שהוא לוזר,אל תשכח שהשנה יש לו בקבוצה שחקן חדש שהוא ווינר מוכח בפלייאוף... והוא זה שנראה לי שאתה בעצם כועס עליו בכל הסיפור... לא אהבת את מה ש TO עשה לניינרס? סבבה...תשנא אותו... אבל זה לא עושה אותו ואת מקנאב פחות טובים ממה שהם...

Reshefgarcia

New member
ועוד מחשבה קטנה....

אין שום דרך בעולם שאתה יכול להאשים רק את טרל אוונס ב"פירוק" של הניינרס... מי שאחראי לפירוק יותר מכולם זה הבעלים הנחמד של הניינרס דניס דיבאטולו שגורם לפרסי הכי קמצן להראות כמו הברון דה-רוטשילד... למה הוא שם את הפרנצ'ייז טאג על ג'וליאן פיטרסון במקום על TO??? הייתי מבין אם היתה החלטה מנהלית,לשחרר את TO לטובת הקבוצה,ולשמור את גארסיה,לקנות קצת שקט ולתת לקן דורסי לפחות עוד עונה ללמוד... אבל לא... גם את גארסיה הוא לא התאמץ בכלל לשמור כשהגיע הזמן... למה? אז נכון ש TO די דרש שישחררו אותו,וכזה דבר די הורס מוראל...אבל זאת לא פעם ראשונה ששחקנים עושים כזה דבר,וחוץ מזה...זאת היתה שנת אוציה בחוזה שלו,מה שאומר שהיה עדיף לניינרס לקבל עליו קצת השנה,מאשר כלום בשנה הבאה... אבל הכל מתחיל בדיבארטולו,שלא פתח את הכיס.. טרל לא דרש סכום שלא סביר לשחקן בקליבר שלו...דיברטולו לא שיחרר את הארנק בין העונות,והניינרס כנראה ישלמו על זה ב 5 שנים הקרובות... אבל זה לא רק טרל שאשם בזה...

ranatz

New member
רק תיקון קטן

דניז די ברטולו זו היא ולא הוא. לצערינו היא קיבלה את הבעלות על הניינרס מאז שאחיה אדי שעשה מהניינרס אימפריה הסתבך בפלילים. האיש אחרי ההחלטות הפיננסיות הנוראות של הניינרס והפרסי האמיתי היא בעלה של דניז ג'ון יורק שהקמצנות שלו הורסת את הקבוצה. אבל עדיין, גם לטרל אואנס שעשה הרבה בלגן בקבוצה יש חלק במצבם העגום של הניינרס. וגם אריקסון האוויל תורם את תרומתו. בעניין מקנאב, נתראה בפלייאוף ואז נראה מה הוא שווה.

LuCkY SoB

New member
תשמע רשף

זה נכון שמקנאב QB מצוין, ולדעתי הוא הQB השני בטיבו בליגה אחרי מאנינג. אבל כשאתה משווה אותו לברט פארב, זה באמת מוגזם. מקנאב עוד לא עשה חצי ממה שעשה פארב. נכון שהשנה מקנאב יותר טוב, אבל פארב כבר זקן וזאת אולי העונה האחרונה שלו. אני לא יודע איך אתה יכול להשוות בכלל. אנשים בגרין ביי הפכו את פארב לאליל שלהם, אני לא רואה את זה קורה בפילדלפיה. למרות שמקנאב QB ענק, הוא עדין לוזר. גם שנה שעברה הוא שיחק טוב, וגם לפני שנתיים, אבל עדיין הוא לא הצליח להביא קבוצה לסופרבול, והפסיד שלוש פעמים רצוף בגמר הNFC. לזה אני קורא לוזר. אז מה אם הוא החזיק בכדור 14 שניות ואחרי זה שיחרר מסירה ל60 יארד? ביג פאקין דיל. זה רק אומר שהוא יותר מהיר מהדיפנסיב ליין שמנסה לעצור אותו. גם אני יותר מהיר מהדיפנסיב ליין של דאלאס. ועוד נקודה אחת לסיום. מקנאב לא מנהיג על המגרש כמו פארב. לדעתי פארב מנהיג הכי טוב בNFL. אפילו הקבוצה שלו מעריצה אותו. אהמן גרין אמר בראיון שהוא מעדיף לתת חסימה טובה לפארב, מאשר לתת ריצה טובה. לזה אני קורא הערצה. לסיכום, למרות שגם אני חושב שפילי הולכים לקחת את האליפות ושמקנאב QB גדול, אל תשווה אותו לפארב כי זה מפחית מערכו של ברט. לפחות עד שמקנאב ייקח אליפות.

Reshefgarcia

New member
תגובה...

ההשוואה לפארב היתה רק לגבי העונה... אני מעולם לא אמרתי שום דבר רע על ברט...ומעולם לא אומר...אין לי צל של ספק שהוא QB ענק ובן אדם עוד יותר ענק....והעונה הנוכחית מוכיחה זאת מעל לכל... ואני ממש לא מטיל ספק בזה שמקנאב לא עשה רבע ממה שפארב עשה...גם סטטיסטית וגם מבחינות אחרות... ההשוואה נעשתה רק לגבי העונה הנוכחית...

dbroncos

New member
עד כאן ../images/Emo46.gif

אתה רוצה לשנוא את TO, סבבה. אתה רוצה לזלזל במקנאב, זכותך. אבל אם אתה מכניס את ראש לימבו לעסק, צפה תגובה : בוא נראה מה הטענה נגד מקנאב : 1. הוא לוזר. וכדוגמא נגדית הבאת את ... פייטון מאנינג ? האיש שהמציא מחדש את מושג הלוזריות ? באיזה משחק גדול הוא ניצח בדיוק, תזכיר לי. או קולפפר (שאגב, בהדמנות, תבדוק מה צבע העור שלו ..). בכלים ההתקפיים שלו הרבה יותר טובים ממה שהיה למקנאב עד העונה. 2. הוא יודע לרוץ קצת. טוב, קשה לי לדעת איך בכלל להתייחס לאמירה הזאת. 3. יש לו מספרים טובים, אבל זאת לא חוכמה מול ה NFC השנה. מה אתה מנסה להגיד בזה ? שפילדלפיה השנה קבוצה טובה ? אם כן אז תנחש בזכות מי זה. או אולי אתה טועו שלו יש מספרים טובים בזכות הקבוצה מסביבו ? השינוי העיקרי בקבוצה הוא ההצטרפות של TO, אז אם אתה אומר שפילי טובה _למרות_ מקנאב, אז זה בהכרח בזכות השחצן ההוא, איך קוראים לו ? נו, זה שברח מסם פרנסיסקו בזמן ... ועוד משהו קטן. לא אוונס פירק את הקבוצה שלך. אתה יכול להודות לבעלים המצויינים והחכמים במיוחד של פריסקו. תתחיל להתרגל כי זה לא הולך להשתנות בזמן הקרוב. יש אגב טיעונים ענייניים נגד מקנאב, אבל אתה לא השתמשת בהם. כמובן שגם מותר סתם לשנוא שחקנים. אבל אם אתה מסתמך על גזענים מטומטמים, מבחינתי זה קו אדום.

H20Knick

New member
אני מסכים לגמרי

אני בכלל אוהד של הג'יאנטס!! ואני כלל וכלל לא מחבב את האיגלס, אך אני יכול לתת לאיגלס את הקרדיט של להיות 8-1 וש-TO ו-MCNABB משחקים מצויין. אין מה לעשות. האמת אני הייתי מעדיף שהם היו חרה השנה ושהג'יאנטס היו לוקחים את ה-NFC EAST אבל ה פשוט מאוד משחקים טוב.

joseywales

New member
אפשר וגם יעשה ! (לא ע"י הקאובויס)!

כמו שנאמר הקאובויס לא יעצרו וגם לא עצרו אבל לגרין ביי יש חשבון ארוך וכואב עם האיגלס (4th & 26 )ועכשיו שהם שוב במסלול הנכון (תודה לאל ) הם יעשו את העבודה. נ.ב :all hale brett favre

למעלה