מנגה 217 |הומיגד|

../images/Emo58.gif../images/Emo204.gif מנגה 217 |הומיגד|

אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע סוף סוף הגיע הקרב של איצ'יגו נגד הולואיצ'י!!! הבישי הלבנבן *_* חיכיתי שיהיה קרב חוזר שלהם ^^ ~!!! ואיך לעזאזח שינג'י מכיר את אייזן? <.< הולך להיות מעניין ^___^

Goggle Girl

New member
הא! הפעם לא קראתי את ההודעה שלך!

מסנג'ר! מה המסנג'ר שלך?! ><

Mugen bla

New member
איזה פרק!!!! ../images/Emo58.gif

סוף סוף קצת אקשן, אהבתי איך שהוא אמר שהוא השיג את הכוחות שלו בזמן מטורף אז בוא נזרוק אותו ישר לקרב :) כל פעם שאני קורא את המנגה אני מבין כמה הפילרים מעפנים.

Hinamori

New member
גם אני חשבתי ככה XD ../images/Emo58.gif

הולואיצ'יייייייי !!11 התגעגענו XD

Mugen bla

New member
בטוח גם ../images/Emo58.gif

יהיה עוד פעם קטע דרמטי של בחירה ושטויות כאלה עם איצ'יגו וזאנקפטו. אני לא מבין אבל אם בכלל איצ'יגו יצליח לנצח את ההולו...

Fay Wood

New member
אמגג O.O ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

אני כלכך לא עומדת לשרוד שבוע שלם X.X הולואיצ'יי *-* ואיצ'יגו כזה אוקה קטן ומסכן שזה כואב~ ;;

cRitiCaL KitTy

New member
אעג../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

איזה חמוד הולואיצ'י בסוף!!!!!1111 אני לא יכולה... שבוע שלם עכשיו;~;

ייאיקס ../images/Emo58.gif

מפניני אמא-מתרגמת-את-הפרק: -קוראת את דו השיח בין איצ'י להאיורי- "זה לא כל כך אינטליגנטי." -מחקה את הבעת הולואיצ'י- "בוהאאאאאאאא." הממ... משמו הזכיר את הוגיוקו, נכון? שמישהו יתנדב ויידע אותי לגבי אינפורמציה חיונית מהפרק, בבקשה. XD (פשוט דילגנו על המשך דו השיח של איצ'י והאיורי XD) אני סקרנית לשמוע אילו מדובבים יהיו לכל הדמויות החדשות בסאגה... הפרק עצמו לא מרתק, חוץ מהשיחות בין הוויזדים - משעשע לראות את התקשורת בינהם.
וויזדים מסוגלים לחוש קצת רגשות אנושיים (בניגוד להולואים)? פשוט, הרעיון של אמא שתתרגם לי חדשני למדיי. -בוהה ברצפה, מרותקת-

למעלה