הנשיקות

LoLo16

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo25.gifהנשיקות../images/Emo25.gif

העליתי שלוש מתוך 4 הנשיקות של מאלדר וסקאלי לכל מי שלא ראה ורוצה לראות וכל מי שראה ורוצה לראות שוב
הנשיקה הראשונה היא הנשיקה הראשונה של M&S, מתוך הפרק "מילניום". הנשיקה מתרחשת בבית חולים בשעה 00:00 של המילניום החדש. בסוף הנשיקה מאלדר אומר לסקאלי: "The world didn't end" והיא עונה: "No, It didn't" כדאבל מינינג. 1. סוף העולם שנחזה לסוף המלניום. 2. שנתנו למאלדר וסקאלי להתנשק והעולם עוד עומד על צירו
נשיקת המילניום
הנשיקה השנייה היא מהפרק "existence". אין יור מדי מה להגיד על הנשיקה הזו.. היא מתרחשת לאחר הולדת וויליאם, התינוק של השניים, ומסתבר שלבריטים יותר כיף כי בגרסת ה-DVD שלהם הנשיקה ארוכה יותר בכמה שניות ואומרים שגם מתעמקת (?..). בגירסה האמריקאית יש את הנשיקה ששודרה בטלוויזיה. הנשיקה בגירסה האמריקאית
הנשיקה השלישית לא ממש נחשבת נשיקה כי היא לא שודרה. מהפרק "Momento Mori". דיוויד וג'יליאן חשבו שנשיקה תוסיף לסיום הפרק (בפרק הזה סקאלי גילתה למאלדר שיש לה סרטן), לכן הכניסו נשיקה לא מתוסרטת אבל יפה ומרגשת. כריס קארטר כנראה לא חשב כמוהם, והנשיקה נחתכה בעריכה. Momento Mori תהנו

1Shir

New member
אני לא יכולה לפתוח קבצים במחשב שלי

אבל התיאור שלך של הנשיקה במילניום (זה גם שודר בארה"ב במילניום?) מעלה אצלי שאלה לגבי מולדר וסקאלי: מדוע הם "חיכו" שש ומשהו שנות היכרות לפני שהם עשו את הצעד הזה?

LoLo16

New member
הממ.. אפשר רק לנחש...

והניחוש שלי הוא שעד אז הם פחדו להרוס את מערכת היחסים שלהם. המילניום גם נתן מין "הצדקה" להתנשק, והנשיקה הזו גם יכולה להיות גם חברותית לחלוטין, לא רומנטית. לפי "משולש" אפשר לראות שמאלדר חיכה לעשות את זה כבר הרבה זמן, אבל הוא לא רצה כנראה לקלקל את מה שהיה ביניהם. עוד משהו בקשר לנשיקה באקסיסטנס- במקור, מאלדר היה אמור לנשק את סקאלי במצח, אבל דיוויד אמר שלצופים מגיעה נשיקה אמיתית אחרי כל כך הרבה זמן, וזה היה גם הפרק האחרון שלו בסדרה (חוץ מהחזרה ב"האמת").

orityemini

New member
לגבי הגירסה הבריטית....

דווקא יש לי את הדיוידי של הפרק אקזיסטנס בגירסה הבריטית שלו, ואני באמת זוכרת שאנשים אמרו שהנשיקה שם היתה יותר ארוכה מהגירסה האמריקנית, אבל אף פעם לא בדקתי את זה ממש.

hrgo

New member
מדהים איך אנשים שמו לב שהנשיקה

בגרסא הבריטית ארוכה יותר. כאילו מה. הם עמדו עם סטופר והשוו?

scoutlavie

New member
אני עומדת עם סטופר

או יותר נכון מסתכלת על הוידאו, לכן למשל אני יכולה להגיד לך שהנשיקה בקיום יותר ארוכה מבמילניום בכ-4 שניות....זה לא כזה מוזר שהשוו, זה לא שיש מיליון נשיקות להשוות ביניהם. אה , ואהבתי את הביקורת טלויזיה שלך, איפילו שלא שמת בה את תיקים.

hrgo

New member
הביקורת על "ג'ואן מארקדיה"? אם כן -

אני חושב שזו אחת מהטובות שלי.

hrgo

New member
ומי שרוצה לקבלן מידי שבוע - שיודיע

לי. אשלח לו אותן ברשימת התפוצה שלי באי מייל

1Shir

New member
זה לא כאילו שיש מיליון נשיקות

להשוות ביניהן!...
אהבתי...

אני לא יכול לפתוח את הקבצים

לפי דעתי זה לא שהם "חיכו" שש שנים להתנשק, זה לא שהם פשוט התאהבו ממבט ראשון, הם סתם עבדו ביחד. זה כמו שאת לא מנשקת כל בחור שאת רק מכירה, או סתם ידידים שלך או מכרים לעבודה (אולי את כן עושה את זה אבל זה כבר לא ענייני...
)

1Shir

New member
נכון, וזה באמת כל היופי.

הנה אני אחשוף את הסיבה (הכי רלוונטית כיום) לאהבה שלי את הסדרה- האהבה והמשיכה בין מולדר לסקאלי לא היתה מיידית, וזה מה שהופך אותה לעמוקה ומשמעותית ואמיתית ולא זמנית ו"זולה". עם זאת, אני בהחלט חושבת, ונראה לי שהרבה כאן יסכימו איתי, שהרגשות הרומנטיים מעבר לעמיתים לעבודה התחילו הרבה לפני שהם התממשו מבחינה מינית. ואני תהיתי, איך ולמה? סבלנות זה סבבה, אבל כמה אפשר? ואני לא ממש מתחברת לסיבה של "לא רצו להרוס את הידידות", נראה לי קצת פשטני מדי. זה אף פעם לא מחזיק מעמד, הסיבה הזאת.

למעלה