mikej007

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש שמועה הזויה ברשת, כנראה פרי המצאת מוחו הקודח של טוקבקסיסט, שהדמות שהולכת למות היא דיימון!!! ואז הוא יחזור בתור בן אנוש בעונה 3 נראה לכם?????

noam239

New member
../images/Emo58.gifרציני?!?!?

אימלה נשמע הזוי!! אם זה יהיה זה ממש דפוק אין מצב שהוא ימות ועוד יחזור בתור דמות אנושית??? מוזר!!! אבל אי אפשר לדעת מה יהיה אחרי התגלית המפתיעה של קלאוס הכל יכול לקרות...

TwilightFan

New member
תקשיבו זה רציני... ../images/Emo58.gif

[
~~~ספוילר לספרים~~~
] ככה זה בספר, לפי מה שהבנתי מתגובות של אנשים באינטרט.

00נטע00

New member
אבל

הסדרה ממש ממש מממשששששש שונה מהספר ( והרבה יותר טובה..
)
לספר.. אני עכשיו בספר הראשון של ה"חזרה" ועדיין דיימון חיי אבל גם שמעתי שזה מה שקורה בסוף..אבל חוץ מהשמות ושהם ערפדים כמעט אין קשר בן הסדרה לספר.. בספר אלנה הופכת לערפדית ואז למלאך ואז שוב לבנאדם ואין את ג'רמי ויש עוד חברה טובה..קיצר,ממש שונה,אז לא נראה לי אפשר לבנות על זה שאם זה היה בספר זה יקרא גם בסדרה..

TwilightFan

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo58.gif לספרים

למלאך????
הזווויי! את צודקת שזה לא ביסוס, אבל זה מחזק קצת את הספוילר הזה.. זה לא כ-ז-ה הזוי שזה יקרה...

Shiri from the block

Active member
../images/Emo58.gifלספרים ממה שקראתי בויקיפדיה שוב אני אציין שזה ספוילר למי שלא רוצה לדעת מה יקרה!!!!! (או קורה לפחות לפי הספר) ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif רשום שם שיש איזשהו פרח, שכשמריחים אותו נהפכים להיות בני אנוש. אלנה תקבל את הפרח הזה ממישהו בשם Kitsune ודיימון מסקרנות, בלי לדעת מה הפרח הזה עושה, מריח אותו ונהפך להיות אנושי, כשהפרח יועד לסטפן. רשום שם שדיימון וסטפן היו מעדיפים שהמצב יהיה הפוך- דיימון ישאר ערפד וסטפן יהיה אנושי. ושדיימון בתור בן אנוש יתנהג ממש מגעיל ועוד כמה דברים שלא התעמקתי בהם.. עד..... שהוא נהפך להיות ערפד שוב ע"י דמות בשם Princess Jessalyn.

אבל כמו שכבר שמנו לב..

כמעט ואין דמיון ביין הספרים לסדרה..אז נשאר לנו רק לחכות ולראות:))

Shiri from the block

Active member
כן אבל לפי הספוילרים../images/Emo58.gif דיימון כנראה יהרג ואז יהפך לאנושי, במקום להריח את הפרח ולהפוך לאנושי. אגב עוד מישו חושב שזה מפגר שמריחים פרח וניהיים אנושים?../images/Emo6.gif כמעט צחקתי בעבודה חח אז נראה לי שהם כן יקחו השראה מהסיפור הזה..

TwilightFan

New member
כן זה באמת קורע!!

אני מקווה שהתסריטאים יבינו שזה הזוי וישנו את זה..

lady blah blah

New member
מפגר לחלוטין הקטע הזה ../images/Emo58.gif

עם הפרח חח.. לא מזלזלת בספרים חס וחלילה, אבל אם הם יכניסו את הקטע הזה לסדרה זה פשוט יוריד ממנה לגמרי חוץ מזה שדיימון אנושי ? לא מסתדר לי..

jasika siton

New member
לא נראה לי הגינוי בכלל ../images/Emo58.gif

למות סופית אין מצב בחיים! אם כבר כמו שכתבתם שקורה בספרים, אבל אם כן זה כל כך יהרוס את הסדרה.. דיימון אנושי ?

לאה 333

New member
חח זה באמת יהיה מעניין

אבל תארי לך חח איך הוא בתור ערפד אז בתור בן אנוש? ציניות כפולה והתנהגות הורגת XD

למעלה