../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifעונה 3 פרק 6!!!
טוב אז ככה: הפרק היה נחמד שוב לא השתגעתי הפרקים הראשונים היו הרבה יותר יפים ומותחים עכשיו הכל ניהיה מסטיק כזה וסתם חור בעלילה.
לא אהבתי בכלל את כל הרעיון של מייקל שהוא יכול להביס את קלאוס ששוב יש מישהו יותר חזק ממנו.
כל הסיטואציות של ויקי בפרק היה ממש מטופש לטעמי. לפתע היא חוזרת לאחר מכן נעלמת שוב מיותר לחלוטין.
בנוסף הקטע בסוף הפרק שפתאום מייסון חוזר כאילו מה?! ממש עוד קטע מיותר. אך היו כמה קטעים בפרק שאהבתי :
הרגעים של אלנה ודיימון! פשוט וואוו מתוקים! מתי כבר תיהיה נשיקה למען השם?!
אהבתי שהיא הראתה סימנים של קנאה לדיימון ולרבקה.
אנה וג'רמי! אני חייבת להודות שהם הכי יפים ביחד. יותר מי ויקי ובוני. הם פשוט צריכים להיות ביחד.
הרגעים של סטפן הטוב. כל כך התגעגעתי לזה. למרות שאני אוהבת שהוא רע הפעם לשם שינוי אבל היו הבזקים במבט שלו של הטוב שהתגעגעתי אליהם. לסיום בסך הכל פרק נחמד לא יותר מי זה. אני מקווה שהפרקים הבאים יהיו יותר יפים ולא חורים בעלילה שאני לגמרי לא אוהבת. ושפתאום לפתע יצצו כל המתים למינהם אני כלל לא אוהבת את הכיוון שאליו המפיקים הולכים.אני רק מקווה שקתרין לא מתה חסר להם! שמייקל החסר רגישות הזה לפחות השאיר אותה בחיים.
טוב אז ככה: הפרק היה נחמד שוב לא השתגעתי הפרקים הראשונים היו הרבה יותר יפים ומותחים עכשיו הכל ניהיה מסטיק כזה וסתם חור בעלילה.