עונה 3 פרק 6!!!

noam239

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifעונה 3 פרק 6!!!

טוב אז ככה: הפרק היה נחמד שוב לא השתגעתי הפרקים הראשונים היו הרבה יותר יפים ומותחים עכשיו הכל ניהיה מסטיק כזה וסתם חור בעלילה.
לא אהבתי בכלל את כל הרעיון של מייקל שהוא יכול להביס את קלאוס ששוב יש מישהו יותר חזק ממנו.
כל הסיטואציות של ויקי בפרק היה ממש מטופש לטעמי. לפתע היא חוזרת לאחר מכן נעלמת שוב מיותר לחלוטין.
בנוסף הקטע בסוף הפרק שפתאום מייסון חוזר כאילו מה?! ממש עוד קטע מיותר. אך היו כמה קטעים בפרק שאהבתי :
הרגעים של אלנה ודיימון! פשוט וואוו מתוקים! מתי כבר תיהיה נשיקה למען השם?!
אהבתי שהיא הראתה סימנים של קנאה לדיימון ולרבקה.
אנה וג'רמי! אני חייבת להודות שהם הכי יפים ביחד. יותר מי ויקי ובוני. הם פשוט צריכים להיות ביחד.
הרגעים של סטפן הטוב. כל כך התגעגעתי לזה. למרות שאני אוהבת שהוא רע הפעם לשם שינוי אבל היו הבזקים במבט שלו של הטוב שהתגעגעתי אליהם. לסיום בסך הכל פרק נחמד לא יותר מי זה. אני מקווה שהפרקים הבאים יהיו יותר יפים ולא חורים בעלילה שאני לגמרי לא אוהבת. ושפתאום לפתע יצצו כל המתים למינהם אני כלל לא אוהבת את הכיוון שאליו המפיקים הולכים.אני רק מקווה שקתרין לא מתה חסר להם! שמייקל החסר רגישות הזה לפחות השאיר אותה בחיים.

ורדונה2

New member
אחחחחח ../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

המתח המיני בין אליינה לדיימון הורג אותי!
נשבעת לכן שהתחרפנתי כשהוא מישש אותה בתחילת הפרק ושם את היד שלה על החזה שלו... גאד, talk about פורנו רך!

אוח נו... עדיין../images/Emo58.gif

אאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כשהוא שם עליה את היד... חשבתי שאני מתעפלת... איזה הורס
אני חייבת סרטון וידיאו רק של הקטע הזה! מי משיג לי?

הא!

ידעתי שמייקל יהיה יצור יותר מגעיל וחדשני! כל הכבוד למיפיקים..הם פשוט מצליחים לצור דמויות חדשות ומעניינות..ואני גם מקווה שקתרין לא מתה..אולי בעצם מייקל עירפד אותה ועכשיו היא תהיה כמוהו...ממ וסופסוף ג'רמי ואנה שוב ביחד..! זוג יפה שכמותם.

MAAYANAH

New member
פרק 6-ספויילרים.

כן גם אני לא אוהבת את הכיוון של להחזיר את כל המתים, עוד מעט בטח ג'נה תצוץ לה מאיפשהו. ומה הקטע של מייסון??? הזוי לחלוטין...דיימון לא ערף לו את הראש!?!? לא נראה לי שיקרה משהו בין דיימון לאליינה, חוץ מנשיקה מקסימום כי היא אמורה להיות עם סטפן בסוף. שיחזירו כבר את סטפן האמיתי...

noam239

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gifמסכימה איתך..

גם אני חושבת שבסופו של דבר אלנה תסיים אם סטפן. כמה שהמפיקים יודעים שכולם רוצים אותה אם דיימון זה פשוט לא מתאים. הרי דיימון תמיד יישאר בו קצת "הרוע" ואלנה הרי לא אוהבת את זה בו וסטפן הוא סוג של הגבר הטוב שיש. גם קווין (הבמאי) אמר את זה באיזשהו ראיון שדיימון הוא רע לא מתאים לו להיות טוב זו הדמות שלו. ואני חייבת לציין שאני ממש מתה שסטלנה יחזרו. לא חשהתי שאני ארצה את זה האמת. פתאום שהם לא ביחד זה מרגיש מוזר. אחרי שנתיים שהם היו ביחד פתאום הם לא. אני מתגעגעת לסטפן הטוב ודיימון הממש רע של העונה ה-1

liron98

New member
../images/Emo58.gifשמישהו יזכיר לי בבקשה

מי זה זה שחזר בסוף? ומה זה אומר? שהוא רוח?

liron98

New member
../images/Emo58.gifמי זה?

האיש זאב שבא עם הבת ההיא בשביל טיילור?

jasika siton

New member
פרק מהמם! *ספוילר*

פרק ממש טוב. למרות שהקודמים היו יותר.. הקטע שמייקל בעצם ניזון מערפדים - גדול! כל הקטעים של ויקי ואנה.. על הפנים. מה הקטע, להחזיר את ויקי בשביל להעיף אותה שוב בפרק אחד? הרי זה היה ברור שהיא לא תצליח להרוג את אלנה, זה נגמר מהר משהתחיל. גרוע. דיימון ואלנה - הורסים. חייבים להתנשק כבר! אבל הקטע הכי טוב בפרק לדעתי זה שאלנה נופלת מהמדרגות וסטפן רץ לתפוס אותה, ואז הם מסתכלים אחד על השני וראו עליו שעוד איפשהו בתת מודע שלו איכפת לו. אבל שישאר ככה, זה מעניין יותר! וגם הקטע בסוף שהוא שאל אותה למה היא לא השאירה אותו להשרף במכונית והיא אמרה לו שהיא עדיין מאמינה בו. היה קטע פשוט מרגש! ובבקשה שקתרין לא מתה! למרות שכבר אין לה תפקיד כזה משמעותי בסדרה כמו בעונה שעברה, אבל חייבים למצוא לה משהו. היא הדמות האהובה עליי! והקטע שמייסון חזר.. כאילו, WTF?! מה הוא מעניין? קיצור, מחכה לפרק הבא! העונה הזאת פשוט ענקית!

taltal4444

New member
../images/Emo58.gif ומה בקשר ל..

אף אחת לא הזכירה את קרוליין וטיילור מה הקטע שם עם רבקה? היא מעוניינת בטילור? או שהיא עושה את מה שהיא עושה, רק כדי לשמר אותו בצורה שקלאוס רוצה אותו לפי מה שאני חשבתי זה: שהיא רוצה להתקרב אלו בצורה של גירויים אצלו דווקא עכשיו שהוא חלש(היא הרי זרקה לקרוליין שאולי היא מעוניינת בחבר שלה) מה אתן אומרות??????

SharoNofit

New member
אולי היא דלוקה עליו אולי זה סתם לעצבן

את קרוליין עדיין לא ברור

jasika siton

New member
יש מצב ש../images/Emo58.gif

שגם בגלל שהוא עכשיו בן כלאיים זה עושה לה את זה. בכל זאת חוץ מאח שלה הוא היחיד שחצי ערפד וחצי זאב וכאילו ממש חזק. ואו שסתם כי היא אוהבת את המשחקים וכל האקשן.. כמו רוב הבחורות הביצ'יות.. ויש מצב שזה גם בגלל שקלאוס אמר לה לשמור על טיילור אבל נראה לי שזה לא כזה מעניין אותה. את האמת שזה נראה כאילו בהמשך הוא כן יהיה איתה ועם קלאוס.

למעלה