עונה 3, פרק 9:

West Doll

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif עונה 3, פרק 9:

כל מה שאתם חושבים על פרק 9 תשרשרו לפה
ואל תשכחו לסמן ספוילר בנושא של כל הודעה

limors2

Active member
לא עמדתי בזמני הצפייה של עצמי.../images/Emo58.gif

We will eat you. Afte we eat your children.
פרק חביב. לא משהו מיוחד. הסוף היה נפלא, עם הנאום המרגש של ראסל כשהפוליטיקאית המושחתת צופה בו עם דם על הניבים. צמחונית, הא? שקרנית
הידד למסע הנקמה של אריק! אני אוהבת את הצד הרגיש יותר שלו שגילינו בפרקים האחרונים, והגילוי שכל מה שהוא עושה הוא לצורך הכבוד המשפחתי האבוד שלו. הוא כבר לא רק פרצוף יפה. לאפייט וחבר שלו ממש חמודים. וגם הויט וג'סיקה. אני דורשת קאמבק עכשיו, לא רק בסוף העונה! והאם עכשיו טארה תחזור לקראש שלה על ג'ייסון, כשהוא הפך להיות האביר עם השוטגאן בעל כדורי העץ שלה? הבלונדינית החדשה בבאר מעוררת בי חוסר נעימות. אני חושדת במניעים שלה.

Shiri from the block

Active member
יש לי רק דבר אחד להגיד לכם!!../images/Emo58.gif FUCK THE AUTHORITY!!! ממש עצוב לי שטלבוט מת../images/Emo7.gif מסכן../images/Emo10.gif מעבר לכך כל מה שליאורה אמרה../images/Emo45.gif

NettlesRule

New member
צודקת ../images/Emo70.gif

גם אני אוהבת את טלבת הוא בסך הכל רצה זמן איכות עם אריק החתיך

קתרינהA

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

שאלה - אולי זו אני שאפופה, אולי חשיפת יתר לאריק שמשפיעה עלי, אבל טרה לא הרגה את פרנקלין לפני שני פרקים? מה קורה?

limors2

Active member
היא רק חשבה ככה.../images/Emo58.gif

לכן הבהירו לנו כבר באותו פרק או בפרק אחריו שכשערפדים מתים הם הופכים לעיסה מעוררת בחילה. היא רק הפכה לו את הפנים לפיתה

Shiri from the block

Active member
זהו גם אני תהיתי לעצמי לגבי זה!!../images/Emo58.gif אבל היא לא פוצצה לו את המוח???

NettlesRule

New member
לגמרי

אני מזה שונאת אותו מזל שהוא היה רק איזה 3 פרקים הוא משהוא כזה, הוא כזה טרול מכוער
מה טרה עשתה איתו מהתחלה אולי מכוערת נמשכת למכוער זה ההסבר הכי טוב שמצתי

kidis

New member
ידעתי שהוא לא מת המגעיל הזה

היא הרי רק פוצצה לו את הראש ולא תקעה לו עץ בלב. אגב עץ בלב, כדור עץ מרובה- לא נראה לי הגיוני, הוא אמור להתפקע מהיריאה עוד בתוך הקנה..

West Doll

New member
הכדור עץ אבל עדיין בא בתוך תרמיל.

כמו כל כדור רגיל של אקדח.

kidis

New member
זהו השאלה אם זה מספיק,

אולי צריך מגע בין העץ ללב של הערפד

West Doll

New member
טוב, אני לא כזה מבינה באקדחים אז לא יודעת../images/Emo6.gif

אני רק מניחה לעצמי שזה עובד כמו כדורים של אקדח רגיל

nk29

New member
../images/Emo58.gif דעתי על הפרק...

היה פרק מעניין.. הקטעים המעניינים היו כמובן הבן של האדלי שהוא בן פיות, כמו סוקי, והשיחה שלהם ללא מילים.. וכמובן סיום הפרק - שזכה בשבוע האחרון לתשבחות ברשת. רק משהו שאני לא זוכר: פלאניגן הזאת - הבלונדה שאיימה על אריק עם הערפדים הפדרליים - מה התפקיד שלה? הראו אותה בפרק פתיחת הסדרה - אבל מאז היא לא הופיעה... מה התפקיד שלה? תודה.

NettlesRule

New member
אממ...

נירא לי שהיא הדוברת של הערפדים
כי היא בחדשות וכול זה

למעלה