שאלה לגלבטרון?

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif שאלה לגלבטרון?

אם אני לא טועה בעונה השלישית יש פרק שבלוס אנג'לס יש פירמידות , ובפרק זה קווין מת מוות קליני , ושקווין מת מוות קליני הוא פוגש את אביו שנפטר לפניו , עכשיו יש כאן שאלה הרי בפרק הראשון בעונה הרביעית אמא של קווין מגלה לו שהוא בן מאומץ שבא ממימד אחר והיא לא אמא שלו האמיתית , אז למה האבא של קווין לא מגלה לקווין את הסוד הזה , הרי שאדם שנפטר מהעולם כל האמת מתגלה לו בעולם הבא , וכאן אביו היה צריך לספר לו על כך שקווין הוא בן מאומץ ולא לחכות לתחילת העונה הרביעית

גלבטרון

New member
../images/Emo58.gifידידי, אתה קופץ למסקנות

מניין אתה יודע שכל האמת מתגלה לאדם בזמן מותו? אתה לא וכך גם אני וכך גם כל אחד אחר. חלק "מאמינים" שכל האמת מתגלה וחלק לא - הדבר איננו עובדה קיימת. + קויין, בפרק שציינת, לא מת עד בסוף, הוא היה במעין שלב מעבר ולכן גם אם באמת אמורה להתגלות לו האמת הוא עדיין לא עבר לגמרי את הסף שבין החיים למוות ולכן הוא לא אמור לדעת. הנושא על מה מתרחש אחרי המוות הוא נחמד לדיון אך לא ניתן להגיע דרך דיון עליו למסקנות חד-משמעותיות וזאת מכיוון שמי שדן עליו עדיין לא מת ולכן אין הוא יודע מה קורה לאחר המת. מקווה שעניתי לך על השאלה

rocket

New member
../images/Emo58.gif

מעבר למה שגלבטרון ענה לך , אני אתן לך תשובה יותר מתאימה כנראה למה שבאמת קרה. כאשר נכתב הפרק הזה סביר להניח שלא ידעו האם תהיה או לא תהיה עונה רביעית ואפילו אם ידעו שתהיה, כנראה שלא היה ממש תסריט. כשהפרק הזה צולם, קווין עדיין היה קווין מה earth prime ולא מעולם מקביל ולא היה לו אח. הסיפור על האימוץ "הומצא" אחרי שהפרק הזה שודר. ככה זה כשמנסים לשנות קו עלילה באמצע סדרה.

למעלה