1303

richter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif 1303 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

וואו. פרק מעולה! למעשה, אחד הפרקים הטובים ביותר של הסדרה לדעתי ולא אתפלא אם יקבל מועמדות לאמי הקרוב כל כך הרבה קטעים מצחיקים, כל כך הרבה סאטירה וביקורת למצב הכלכלי בארה"ב. אולי לא כולם יאהבו, אבל לדעתי סאות' פארק חזרה ובגדול. עוד רשמים אחרי צפיה נוספת they took our jobs!!

with or without

New member
עוד פרק מצויין

התחלה ממש מעולה לעונה הזאת- 3 פרקים מצויינים רצוף. היה פרק ממש מעולה, לא הפסקתי לצחוק. אהבתי את "הקריצה" לסעודה האחרונה
ענק!. קייל בתור מטאפורה לישוע וקרטמן יהודה פשוט קורע- הקטע מסביב לשולחן -היה רגע אחד שנעצר כדיי ליצור חיקוי לתמונת "הסעודה האחרונה" של ליאונרדו דה וינצ'י. ובכלל פרק מעולה, גם הקטעים שסטן ניסה להחזיר את מכשיר המרגריטה והסצנה עם התרנגול
. שוב פרק אקטואלי עכשוי כמו שאפשר לעשות רק בסאות' פארק. המשבר הכלכלי ותוכנית טריליון הדולר. they took our jobs

Catelyn

New member
באמת פרק מעולה!

אני חייבת להודות שהופתעתי. הייתי בטוחה שזה עוד פרק שבו רנדי משתגע, רואה את עצמו כ"משיח" ובא עם איזה רעיון מטומטם וכל המבוגרים רצים לבצע אותו, בעוד הילדים מצילים את המצב. לא ציפיתי לזה... כל כך הרבה סאטירה אקטואלית וקטעים מצחיקים! ההתייחסות לכלכלה כיישות עצמאית כל יכולה - כל-כך נכון. האנלוגיה לישו הייתה מעולה, מכל הכיוונים. הסעודה האחרונה, העובדה שישו - כמו קייל - היה יהודי ורנדי וכל השאר לבשו סדינים בדומה לטוגות רומאיות, הירידה על הרעיון של ישו כבן האלוהים שבא להציל אותם באמצעות הדיאלוג בין אבא של באטרס לכומר מקסי. הקטע שבו רנדי מסביר לסטן איך הכלכלה התמוטטה וחלק הארי של הנאום שלו נבלע ע"י הרעש של המכונה - כאילו, לאף אחד אין מושג איך זה קרה... עוד קטע מעולה היה כשהם הראו איך קמו כל מיני "משיחים" ברגע שהמצב הכלכלי הורע. זה כל-כך נכון ותואם למציאות. גם הקטע עם סטן המסכן שמנסה להחזיר את המכונה להכנת מרגריטה והדרך חושף את כל הכשלים וחוסר ההגיון של שוק הכלכלה. זקיפת ההצלחה לזכותו של אובאמה - גם ביקורת מעולה על היחס של העם האמריקני לאובאמה כאילו הוא איזה משיח שיגאל אותם מכל צרותיהם. גם הרג אותי הקטע שקני הופיע עם סדין על הראש... "I have this strange feeling that one of you is gonna totally betray me." "Alright, whoever's thinking of betrying Kyle, that is not cool! That's freaking lame, dude! Kyle's trying to get the ecconomy going again! If somebody's thinking about stub him in the back, you're beeing a dick! go ahead, Kyle.". "Whoever it MIGHT HAPPEN TO BE..." LOL

Lily21

New member
אתם יודעים, אולי זה לא צריך להפתיע

כל-כך, אבל אותי זה ממש הפתיע, שנראה שהפרק לא תפס חזק כל כך אצל האמריקאים. לפחות כך זה נראה על פי ויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Margaritaville_(South_Park) היו שם טענות שמאט וטרי לא הבינו לעומק את המשבר הכלכלי ולא טיפלו בעניין בצורה טובה, ושהפרק לקח תפנית לא טובה ברגע שהתחילה האנלוגיה לישו. היו שטענו ש "The Ring" היה הרבה יותר טוב. אני חושבת שאולי האמריקאים לא ממש אהבו את זה שצוחקים להם על המשבר הכלכלי, ציפור נפשם, וקרוב לוודאי שהרבה מהם לא אהבו את האנלוגיה לישו. בכל אופן, זה היה פרק הרבה יותר טוב מ "The Ring" לדעתי...

הפרק הזה היה הטוב בעונה הזאת לדעתי

ואולי אחד הטובים שהיו. קשה לאמריקאים להתמודד עם האמת, שההתנהלות חסרת האחריות שלהם היא שהובילה לכך שהכלכלה תכעס עליהם.

bep2cell

New member
לא הבינו לעומק את המשבר הכלכלי?

זה רוב הרעיון של הפרק!

Freemee

New member
פרק טוב!

לא יודע אם להגדיר אותו הפרק הכי טוב בסדרה אבל פרק מעולה! באמת היו כל כך הרבה קטעים טובים, עשו את זה ממש יפה, האנלוגיה לישו והכל, קרטמן חח אין פרק מגניב ביותר. שככה תמשך העונה ואנחנו בדרך הנכונה.

חזק ביותר

צחקתי המון!
בסוף בכלל נפלתי על הרצפה... אחד הפרקים הטובים שהיו, ואני לא מגזים.

AmitNHB

New member
אותי זה לא ממש הצחיק.

הבדיחות של קארטמן על היהודים מתחילות להיות קצת צפויות מידי. האנלוגיה לישו הייתה די חלשה וגם הסיפור צד (סטן מנסה להחזיר את המערבל טקילה או וואטאבר) היה די צפוי. פרק סביר במקרה הטוב.

איתי בל

New member
כן...

איך שהוא לקח את המערבל הזה ישר ידעתי שזה יגמר בתרנגול בלי ראש מתרוצץ

למעלה