באמת פרק מעולה!
אני חייבת להודות שהופתעתי. הייתי בטוחה שזה עוד פרק שבו רנדי משתגע, רואה את עצמו כ"משיח" ובא עם איזה רעיון מטומטם וכל המבוגרים רצים לבצע אותו, בעוד הילדים מצילים את המצב. לא ציפיתי לזה... כל כך הרבה סאטירה אקטואלית וקטעים מצחיקים! ההתייחסות לכלכלה כיישות עצמאית כל יכולה - כל-כך נכון. האנלוגיה לישו הייתה מעולה, מכל הכיוונים. הסעודה האחרונה, העובדה שישו - כמו קייל - היה יהודי ורנדי וכל השאר לבשו סדינים בדומה לטוגות רומאיות, הירידה על הרעיון של ישו כבן האלוהים שבא להציל אותם באמצעות הדיאלוג בין אבא של באטרס לכומר מקסי. הקטע שבו רנדי מסביר לסטן איך הכלכלה התמוטטה וחלק הארי של הנאום שלו נבלע ע"י הרעש של המכונה - כאילו, לאף אחד אין מושג איך זה קרה... עוד קטע מעולה היה כשהם הראו איך קמו כל מיני "משיחים" ברגע שהמצב הכלכלי הורע. זה כל-כך נכון ותואם למציאות. גם הקטע עם סטן המסכן שמנסה להחזיר את המכונה להכנת מרגריטה והדרך חושף את כל הכשלים וחוסר ההגיון של שוק הכלכלה. זקיפת ההצלחה לזכותו של אובאמה - גם ביקורת מעולה על היחס של העם האמריקני לאובאמה כאילו הוא איזה משיח שיגאל אותם מכל צרותיהם. גם הרג אותי הקטע שקני הופיע עם סדין על הראש... "I have this strange feeling that one of you is gonna totally betray me." "Alright, whoever's thinking of betrying Kyle, that is not cool! That's freaking lame, dude! Kyle's trying to get the ecconomy going again! If somebody's thinking about stub him in the back, you're beeing a dick! go ahead, Kyle.". "Whoever it MIGHT HAPPEN TO BE..." LOL