העתיד

khyhxhv28

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif העתיד

לא תאמינו מה קראתי באתר של בנות מקלאוד, סנדרה תהיה בהריון!!!!!!!!!!!! ופיטר יבוא כדי לקבל משמורת על שרלוט (אבל בסוף לא)

bat el2

New member
זאת שמשחקת את סנדרה

שיחקה בעונות הראשונות של "תיכון הלבבות השבורים" נכון?

דנה שי

New member
למרות שאני מסכימה עם הרעיון הכללי

הייתי מעדיפה להשתמש המילה כלבה, זבל או משהו כזה. אם לא אכפת לך, בפעם הבאה... ומעניין מה אשתו של פיטר תחשוב על זה שהבת הלא חוקית שלו תגור איתם

moria007

New member
לא מוזר?

שפיטר לא היה בהלוויה של קלייר ועכשיו החרא הבוגדני רוצה את שרלוט?... איזה חוצפן! עוד אנשים שמוזר שלא היו בהלוויה: דייב, בקי, ליז. איפה דייב היה כשטס היתה צריכה אותו! גם הוא חצוף!

זה גם שחקנים וכבר לא מופיעים בסדרה

אז לא נראה לי שייקחו אותם אבל מה את צודקת רק בזה שלדעתי בקי הייתה צריכה לבוא לא יודע איך כאילו הם מתקשרות אליה ושתיהיה פרק אחד

נועה167

New member
מאוד מוזר....

אמנם השחקנים האלה לא מרכזיים אבל עדין זה מוזר! הם היו צריכים להביא לפחות את בקי!

adinabl

New member
מאוד מוזר...

בכללל. מילא את השחקנים שכבר לא משתתפים בסדרה שלא יביאו כי היו צריכים לשלם להם פול או משו.... אבל נגיד דייב עדיין משחק בסדרה.... ובכלל בקי הייתה איתם איזה מליון שנה כאילו קלייר הייתה כמו אחות בשבילה ומה ככה פתאום? היא לא תבוא ללויה שלה? ובכלל אמא של אלכס וניק (לא זוכרת איך קוראים לה) מה איתה? היא לא הייתה כמו אמא לקלייר??? היא מתה עליה!!!!!!!!! בכלל לפי דעתי התסריטאים היו צריכים לעשות מאמץ ושכל מי שאי פעם היה בסידרה היה צריך לבוא! לעשות את זה אמיתי יותר! כי זה כ"כ עצוב

netushka

New member
ואללה! ../images/Emo8.gif

גם אני קראתי על זה שם! ואלכס יציע נישואין לטס, על מנת לשמור על שרלוט, אבל כמובן שזה לא יקרה בסופו של דבר...

הטייסת

New member
ריבונו של עולם,

זאת רק סידרה הנעה על צירי התסריטאים שלה. כמו כל סידרה בעצם. שבוע טוב וחג שמח.

L o o K At Me

New member
כאילו בא לך להגיד מה הבעיות שלך?!

יש אנשים שלא מעוניינים לדעת מה הולך להיות בסדרה והם רוצים להיות מופתעים כל פעם מחדש אז ריבונו של עולם כ"כ קשה לסמן ספוילר בשבילם?!

netushka

New member
לא זה לא קשה ../images/Emo5.gif

sorry, שכחתי לעשות את זה. סליחה מעמקי נשמתי לכל מתנגדי הספוילרים למיניהם.

למעלה