וי וי וי

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif וי וי וי

זה ספויילר אמיתי כך שאם אתם לא רוצים לקלקל לעצמכם אל תמשיכו לקרוא נחשו מי קמה לתחיה היום בפרק שהוקרן (יוקרן) בזמן אמיתי. אני. כמעט בלעתי את התפוח שהיה לי ביד בבת אחת. מרוב תדהמה... כן, ככה זה בסבוניות. רמז : סקי כבר לא יתומה.

KinKin

New member
את צוחקת נכון?!?!?!?!?

אין מצב!!!! המג'נון הוארד שאף אותה חייה!!!! וואי קראתי שהפרק של היום היה יותר חביב מאתמול... עכשיו יש סיבה להגיע מוקדם הבייתה....
אגב מה את חושבת על איב מקביין??? (כל עוד לא מזווגים אותה עם בוריס שלי הכל יפה!)

../images/Emo58.gifבאמת פרק טוב.

לא רק שהמג'נון נתפס, גם בת הערובה שלו לא נפגעה, גם איב חיה, גם ריי כמו שניחשתם בחיים ועוד משתפת פעולה עם צוות החילוץ וגם מפגש די משעשע של דיויד הלוזר עם טוד מאחורי הסורגים. יאללה רוצי הביתה לצפות. אם עוד לא קילקלתי לך. ובו קשישא? לי יש תוכניות להחזיר אותו לכור מחצבתו ז.א. לאמא של בנו. לא אתן שיקלקלו לי.

KinKin

New member
לא ראיתי../images/Emo10.gif

כמו תמיד אני אראה את המרתון בסוף השבוע... וקראתי שהתירוץ של ריי היה ש- "הדלת נפתחה לפני שנשרף החדר!" תלוש מהמציאות... ועוד ההצהרות של לינדה דנו בנוגע לפרישת מהדייטיים... מעניין מי ההפתעה השניה!(יש ניחוש???) ובנוגע לבו ונורה.. אך... (אילו היית יודעת... ויש כאלה פה שכן יודעים...) משאלת ליבי זה איחוד!!! (שנדרש.. וסוף סוף יקרה!!!) כזאת כימיה, כזאת אהבה.... פרפקשיון!!! (טוב נו אני אפסיק פה אחרת אני אחרטש כל הלילה על בו ונורה!) אגב לכל מי מעונין בפורום של בו ונורה יש מידי יום תקציר של הפרק מומלץ ביותר.

למעלה