-לא מסטאר!

סמייילי

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif-לא מסטאר!

מהפרק "soul possetion" סצינה שהצחיקה אותי.. who´s my little babba?

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo58.gif זה פרק שעוד לא שודר...

אני מתפללת שלא ישודר. זה פרק נורא, נורא! (לדעתי, לדעתי, למרות שלא ראיתי אותו שמעתי עליו מספיק) וזאת שבתמונה, זאת מג, ולא זינה.

ares chosen

New member
איי דפי..... ../images/Emo58.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה אני אעשה איתך?
לפי מה ששמעתי..זה פרק... חביב......
ארס כרגיל ענקי!! והוא כן ישודר!! רק שאני עם המזל שלי לא אראה אותו כי אני אהיה בטירונות!

Dafi the Mighty

New member
איזה פרק? ../images/Emo58.gif ../images/Emo24.gif

לא יהיה שום פרק כשתהיי בטירונות. בכלל, בשלישי באוגוסט לא ישודר שוב פרק שקוראים לו Soul Possession. יהיה הפרק הזה? לא יהיה. מאיפה בכלל התמונה הזאת? אני לא מכירה, מעניין... בכלל, לא קיים פרק כזה שנקרא Soul Possession, מה פתאום, אני לא שמעתי על פרק כזה...
את בהכחשה! זה פרק נורא! נורא! זה הפרק הכי נורא! ד"ש לבעלך...

ares chosen

New member
../images/Emo58.gif הפרק....

שישודר הוא Soul Possession.. דפי מה קורה איתך? לא בדקת ספויילרים כמו שצריך?
הפרק הזה יהיה פרק יפה מאוד עזבי את העובדה שהעלילה קצת לא נחמדה.... רק העובדה שקוין
שם עושה את הפרק יפה... ובכלל זה זינה!!! בעלי מוסר ד"ש חזרה עם רעמים וברקים.....

Dafi the Mighty

New member
פרק ממש יפה... ../images/Emo58.gif

עלילה קצת לא נחמדה? קצת לא נחמדה? מאד לא נחמדה ונוראית! מילא עוד אם זה היה בעונה השלישית, אולי הייתי מסוגלת להבין את זה. אבל זה שהוא בא לעתיד כדי לקחת אותה? זו כבר שחיתות!
ולהרוס את כל מה שבנו לו במשך העונה החמישית והשישית... עזבי את The Xena Scroll ואת Deja Vu All Over... את זה הם עשו בעונה הרביעית. אבל לעשות פרק כזה בעונה השישית, אחרי כל השינוי של ארס... ככה להרוס את כל הדמות שבנו לו?! זה נורא! ולכן לא קיים כזה פרק. והסיבה היחידה להאמין שקיים כזה פרק זאת אנני, אך ורק אנני. אנני!!!
למרות שהתמונות של מאחורי הקלעים מהפרק, כאלה חמודות!

ares chosen

New member
אך התמונות....... ../images/Emo58.gif

גם אנני חמודה...שלא לדבר שטד חוזר להופיע להופעה אחרונה של ג´וקסר!! אך.... את לא מבינה שהם לא הרסו את הדמות של ארס? הם לא הרסו בגלל שהפרק כאילו מתרחש בעונה השלישית... בגלל זה ארס של העונה החמישית ושל Path of Vengeance וכל שאר הפרקים הנהדרים של העונה השישית איתו לא יתקלקלו... איי....אילו פרקים..........

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo58.gif לא לא לא! *את* לא מבינה!

עצם זה שהם עשו את הפרק הזה בעונה השישית, אחרי כל מה שהיה... חוץ מזה באמת, כל הקיום של הפרק הזה לא הגיוני כי איך זה שזינה לא הזכירה את זה את עד עכשיו? איך זה שארס לא הזכיר את זה עד עכשיו? חוץ מזה, כשגבריאל והופ נופלות ללבה, אז ארס נשאר שם כמה זמן ורק אחרי כל הנפילה הוא נעלם. כן, אז אולי הבור הוא בור עמוק... זה מאד מטומטם! לא רוצה! לא קיים כזה פרק! הם הרסו את הדמות של ארס גם בThe Xena Scroll וגם בDeja Vu, אבל הם לא חשבו שיתפתח משהו בין זינה לארס, מה שקרה! ואחרי כל זה הם החליטו להרוס אותו סופית אחרי שהם ידעו שהוא השתנה?!

ares chosen

New member
כן אבל.... |ספוליר|

אני ממזמן הפסקתי להאמין ל-כ-ל מה שהכותבים אומרים... לפי מה שהם אומרים ארס וזינה לא נפגשו לפני The Reckoning... ושלא לדבר על עבר היה או לא היה... עזבי...הם לא נורמלים... אני אומרת פרק יפה.... קוין שם זה מה שחשוב....

../images/Emo58.gif אני מסכימה עם דפי

זה פרק משפיל לארס ומשפיל לשיפרים. לא לחינם קוראים לו בפורום השיפרים TUE - The Unmentionable Episode.

shiRan WP

New member
שניה שניה...שאלה:)

למה הפרק כל כך שנוא? לא ראיתי אותו אבל אני רוצה...

LLRO

New member
סליחה על הבורות

הרבה שאני מפגינה בשאלה זאת אבל מה לכול הרוחות קורה בפרק השנוי במחלוקת הזה? מה ארס עושה? למה הוא כאילו בעונה השלישית? למה מג קופצת מתוך עוגה "לבושה" כמו שהיא נראת בתמונה? ומה אנני קשורה לכול זה??? משהו יכול בבקשה לתת לי תקציר של הפרק? אני ישמח מאוד אם מישהו יעזור לי פה...

Dafi the Mighty

New member
אההה... ../images/Emo58.gif

אוקי, אני אנסה להסביר מה קורה שם אבל אני מודיעה מראש שאני אישית לא ראיתי את הפרק וכל מה שאני יודעת עליו זה מדברים שקראתי. הפרק בעצם מנסה להסביר את החזרה של הופ וגבריאל אחרי הנפילה שלהן ללבה. יש איזה אירוע חגיגי בהווה (דהיינו בזמן שלנו) שאומר שנמצאה מגילה של חדשה של זינה. במגילה יש הצעת נישואים מארס לזינה, וזינה חתומה עליה. אנני נמצאת שם ורואים קטע עם מטי והארי שמקבלים מכתב או לא יודעת מה, ואז הארי אומר שהם צריכים לנסוע לאירוע הזה ושיש סיכוי שארס יופיע שם). יש בפרק פלאשבקים... בפלאשבקים שהם בעצם אחרי העונה השלישית (לפני העונה הרביעית או אחרי שני הפרקים הראשונים של העונה הרביעית, אני לא זוכרת איך זה הולך) זינה מחפשת את גבריאל ולא מאמינה לזה שהיא מתה (נראה לי שהיו לה כל מיני סימנים שהיא עדיין חיה, לא יודעת מה...). בלילה אפל, ארס מופיע והוא וזינה מדברים ובסופו של דבר הוא מציע לה נישואים (כורע ברך ומציע לה נישואים- אפשר להסתכל בתמונה המצורפת, רק שהתמונה המצורפת היא קטע של מאחורי הקלעים, אז במקור זינה לא מחייכת...) זינה מתעצבנת עליו ומרביצה אבל בסוף מסכימה. בטקס מופיעות אלות הגורל שבעצם נוכחותן תהפוך את הקשר בין זינה לארס לתמידי ולא ניתן ל... מה המילה? להפרדה? (אני אישית לא חושבת שצריך את אלות הגורל בשביל זה, אבל נו...) אז כשמגיע החלק של האיי דו זינה אומרת "איי דו... נוט!" רצה וקופצת ללבה... זינה נופלת אבל ארס תופס אותה באמצע הנפילה. ארס לוקח את זינה ליער וזינה אומרת לו שבעצם זה מה שהוא עשה עם גבריאל והופ ושהן בחיים. ארס אמר שהיא צודקת ואמר לה שהוא מוכן לשחרר את גבריאל בתנאי שזינה תתחתן איתו. זינה מתחייבת שאחרי החיים האלו (שתחיה את החיים שיש לה עכשיו) היא תהיה שלו- דהיינו, הנשמה שלה תהיה שלו. זינה חותמת וארס מבטיח לעזוב אותה ולהופיע שוב אח"כ. זינה מנשקת אותו (נשיקה כזאת ארוכה...) ותוך כדי תהליך הנשיקה לוקחת ממנו את המגילה שעליה היא חתמה. ארס שואל אותה אם יש איזשהו סיכוי שהיא באמת תסכים להתחתן איתו אם הוא יציע לה בלי שום תנאים, והיא אומרת שהוא לא ידע לעולם. הממ. ארס משחרר את גבריאל וכולם מאושרים. זינה לוקחת את המגילה ומחביאה אותה עמוק עמוק מתחת למים כדי שארס לא יגיע לזה. הפרק גם מנסה להסביר את זה שארס לא בא בכל העונה הרביעית (קווין היה עסוק בצילומים של הרקולס הצעיר), שהוא הבטיח שהוא לא יפריע לזינה... ובעונה החמישית הוא בא כי היא מתה בעונה הרביעית. אבל... הפרק הזה מנסה לעשות על משהו לא ברור ועושה רק יותר בלגן! בכל אופן, ארס מופיע ובא ללכת מכות עם הארי ואז מעביר את זינה לגוף של אנני ואנני שהיא עכשיו זינה הולכת איתו מכות... ובסוף ארס משמיד את המגילה בטעות (רק ארס יכול להשמיד את המגילה). ארס אומר לזינה שהם ייפגשו שוב, שהיא ניצחה בקרב אבל שהוא ינצח את המלחמה. אומרים שהיה לזינה מבט מעניין על הפנים אחרי שהוא עזב...

למעלה