אההה... ../images/Emo58.gif
אוקי, אני אנסה להסביר מה קורה שם אבל אני מודיעה מראש שאני אישית לא ראיתי את הפרק וכל מה שאני יודעת עליו זה מדברים שקראתי. הפרק בעצם מנסה להסביר את החזרה של הופ וגבריאל אחרי הנפילה שלהן ללבה. יש איזה אירוע חגיגי בהווה (דהיינו בזמן שלנו) שאומר שנמצאה מגילה של חדשה של זינה. במגילה יש הצעת נישואים מארס לזינה, וזינה חתומה עליה. אנני נמצאת שם ורואים קטע עם מטי והארי שמקבלים מכתב או לא יודעת מה, ואז הארי אומר שהם צריכים לנסוע לאירוע הזה ושיש סיכוי שארס יופיע שם). יש בפרק פלאשבקים... בפלאשבקים שהם בעצם אחרי העונה השלישית (לפני העונה הרביעית או אחרי שני הפרקים הראשונים של העונה הרביעית, אני לא זוכרת איך זה הולך) זינה מחפשת את גבריאל ולא מאמינה לזה שהיא מתה (נראה לי שהיו לה כל מיני סימנים שהיא עדיין חיה, לא יודעת מה...). בלילה אפל, ארס מופיע והוא וזינה מדברים ובסופו של דבר הוא מציע לה נישואים (כורע ברך ומציע לה נישואים- אפשר להסתכל בתמונה המצורפת, רק שהתמונה המצורפת היא קטע של מאחורי הקלעים, אז במקור זינה לא מחייכת...) זינה מתעצבנת עליו ומרביצה אבל בסוף מסכימה. בטקס מופיעות אלות הגורל שבעצם נוכחותן תהפוך את הקשר בין זינה לארס לתמידי ולא ניתן ל... מה המילה? להפרדה? (אני אישית לא חושבת שצריך את אלות הגורל בשביל זה, אבל נו...) אז כשמגיע החלק של האיי דו זינה אומרת "איי דו... נוט!" רצה וקופצת ללבה... זינה נופלת אבל ארס תופס אותה באמצע הנפילה. ארס לוקח את זינה ליער וזינה אומרת לו שבעצם זה מה שהוא עשה עם גבריאל והופ ושהן בחיים. ארס אמר שהיא צודקת ואמר לה שהוא מוכן לשחרר את גבריאל בתנאי שזינה תתחתן איתו. זינה מתחייבת שאחרי החיים האלו (שתחיה את החיים שיש לה עכשיו) היא תהיה שלו- דהיינו, הנשמה שלה תהיה שלו. זינה חותמת וארס מבטיח לעזוב אותה ולהופיע שוב אח"כ. זינה מנשקת אותו (נשיקה כזאת ארוכה...) ותוך כדי תהליך הנשיקה לוקחת ממנו את המגילה שעליה היא חתמה. ארס שואל אותה אם יש איזשהו סיכוי שהיא באמת תסכים להתחתן איתו אם הוא יציע לה בלי שום תנאים, והיא אומרת שהוא לא ידע לעולם. הממ. ארס משחרר את גבריאל וכולם מאושרים. זינה לוקחת את המגילה ומחביאה אותה עמוק עמוק מתחת למים כדי שארס לא יגיע לזה. הפרק גם מנסה להסביר את זה שארס לא בא בכל העונה הרביעית (קווין היה עסוק בצילומים של הרקולס הצעיר), שהוא הבטיח שהוא לא יפריע לזינה... ובעונה החמישית הוא בא כי היא מתה בעונה הרביעית. אבל... הפרק הזה מנסה לעשות על משהו לא ברור ועושה רק יותר בלגן! בכל אופן, ארס מופיע ובא ללכת מכות עם הארי ואז מעביר את זינה לגוף של אנני ואנני שהיא עכשיו זינה הולכת איתו מכות... ובסוף ארס משמיד את המגילה בטעות (רק ארס יכול להשמיד את המגילה). ארס אומר לזינה שהם ייפגשו שוב, שהיא ניצחה בקרב אבל שהוא ינצח את המלחמה. אומרים שהיה לזינה מבט מעניין על הפנים אחרי שהוא עזב...