עכשו ראיתי

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifעכשו ראיתי

את סוף העונה ה2 אוף איזה עצוב כמעט בכיתי אני ממש מקווה שהמחליפה שלה תהיה טובה אבל אני חושבת שאני לא ממש אוהב אותה וקראתי פה איפה שהוא שקפטן ג'ק מופיע בפרק הזה וזה אמור איך שהוא להסביר איך הוא הגיע לטורצ'ווד אבל הוא לא הופיע
אבל חוץ מזה שהיה עצוב היה פרק ממש יפה ועכשו אפשר לראות את זה עם תרגום מי שראה מה חשבתם על הפרק?

faina s

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הפרק האחרון זה פרק ממש טוב אני כמה שאני לא רואה אותו אני בוכה כל פעם מחדש. חבל שהחליפו את בילי אהבתי אותה ואת הדמות שלה בקשר לקפטן ג'ק איך היה רשום שהוא יופיע בסוף עונה שלישית |לינק|http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1649&msgid=92186829|סלינק|

אופס../images/Emo122.gif

לא קראתי נכון (הבנת הניקרא לא עובד) טוב בכל מקרה לפחות יש למה לחכות בעונה 3

../images/Emo58.gif

גמני בוכה כל פעם מחדש כשאני רואה את הקטע שהם בקיר.. או שהם בחוף
לא ראיתי את כל הפרק האמתי, נתקלתי במקריות בספוילר רצחני שהרס לי
וממש אתגעגע לבילי\רוז.. ממש! למרות שהסיבות של בילי לצאת מובנות
אבל פאף, יש עוד סיכוי שהיא תחזור אם היא תרצה.. לא כאילו היא מתה או משו.. וגם אמן שיציעו לבילי סכום עצום של כסף שלא תוכל לסרב ואז תחזור לסדרה
. ממש דכא אותי לחשוב שהם לעולם לא יתראו שוב

TheSegal

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifלעונה 2

האמת שלי המחליפה נראתה קצת ערסית בתמונות, אבל בטריילר לעונה השלישית היא נראית חמודה. חלק מהאנשים חשבו שהם לא יסתדרו עם הדוקטור החדש ובסוף הם אהבו אותו... אין מה לעשות בילי היא הראשונה בסדרה החדשה ואחרי 2 עונות יהיה קשה להתרגל למישהי אחרת, יהיה בסדר
. הפרק עצמו היה משובח, עצוב ומרגש. קטעי קומדיה מ ש ג ע י ם עם הדאלקס שאני כל כך אוהבת. המוזיקה מדהימה ואם יצא לך שלמוע את הפסקול של הסדרה תשימי לב כמה שזה היה חלק מרכזי מהפרק

למעלה