לפרק האחרון

mikej007

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifלפרק האחרון

http://www.youtube.com/watch?v=1rGod2OIXN4&feature=related סרטון שמצאתי באינטרנט בו סופסוף נרווה קצת נחת מיחסי דלנה, סטפן ייפרד מאלנה כדי לחפש מרפא לדיימון הגוסס, ביינתים מקרינים בעיירה את הסרט חלף עם הרוח כאשר בסצנה האחרונה של הנשיקה בין גיבורי הסרט דיימון הגוסס מנשק את אלנה והיא ממש לא מתנגדת וביחד הם נופלים לאדמה......וכנראה השריף תמות....

../images/Emo60.gifואוו...

לא יכולתי להתאפק וראיתי את הספוילר שלך...אני כ"כ מחכה לפרק הזה!!! תודה

noam239

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif../images/Emo99.gifבאמת ואוו גדול!!

וואי את גדולה שמצאת את זה!!! אייך ידעתי שהכותבים לא סתם עשו שדווקא דיימון ינשך אותו זאב ומשהו יקרה בינו לבין אלנה גם השמועות ברשת אמרו זאת.. אני חייבת לומר סוף סוף!!!! מחכה לפרקקקקק!!!!

nofar119

New member
פרק אחרון

ראיתי את הסרטון וכשהיה כתוב שדיימון ואליינה יתנשקו (סוף סוףףףףףףף) פשוט לא יכולתי להפסיק לחייךךך ה"ערפד" הזה הוא פשוט שלמותתתתת סוף סוף היא תנשק אותו חזרה ותפסיק לפגוע בווווו

לאה 333

New member
שניההה ! לא אמרו שיש 22 פרקים ?

אז איך היום פרק אחרון ? :O לאאא :S

noam239

New member
לא היום הפרק האחרון..

היום זה פרק 21 ושבוע הבא זה פרק 22 שבוע הבא זה הפרק האחרון לעונה..

לא רוצהההההההההההה

אוףףףף אני ממש מתנגדת לכך שדיימון יהיה עם אלנה :////////// סטפן ואלנה לנצח! ;)

אבל...

אלנה תהיה בסוף עם סטפן נכון? אוףףף אני לא רוצה שהיא תהיה עם דיימון! :(

לאה 333

New member
אה כבר נלחצתי חח ../images/Emo9.gif

כי בטריילר כתוב פרק אחרון וגם ראיתי במלא אתרים שדיברו על פרק אחרון בהקשר של הפרק שיצא היום =)

jasika siton

New member
אומיגאד../images/Emo58.gif

רק מלקרוא את הקטע שדיימון מנשק את אלנה יש לי צמרמורת!! הלוואי

אני מאושרת מזה

אני לא רוצה שהוא ימות בעונה הבאה ! ועוד הפעם הם יוצאים לפגרה ?!?!?!?!??!? דייייייייייייייייייי ! שמתם לב שכל סיום עונה הוא מנשק אותה XD פשוט בידור ניהיה עם הקטעים האילו אני הכי יהיה מאושרת עם הם כן יהיו ביחד אני חולה על הבן אדם הזה

lady blah blah

New member
אבל לפי הפרומו לפרק הזה רואים ../images/Emo58.gif

שאלנה מתנגדת לו כזה.. כאילו היא לא רוצה שהוא ינשק אותה .. בכל מקרה, אם הם יתנשקו לא יהיה בן אדם מאושר ממני

../images/Emo58.gifצודקת

חחח כן רואים שהיא לא רוצה, הלוואי על כולנו מישהו כמוהו T.T אבל נראה לי הולך להיות קטע שהיא תגיד לסטפן שהיא אוהבת את דימיון כמה צפוי בחיי אני כבר רוצה שיגיע יום שישי שוב !!!!

למעלה