vanilla maple

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אז היום, נפל בחלקי עיתון אומנם מאתמול אבל בחלק הרכילות הופיעה טל טלמון בשמלת כלה ושם היה כתוב שהיא הולכת להתחתן עם בחיר ליבה (השם שמוא במערכת) מי לדעתכם המאושר? איתמר/דורון/ אולי מישהו חדש שמגיע לצ'כונה?

מצד שלישי- יש עוד יותר ממאה פרקים

והכלללללל יכול לקרות אולי בסוף היא בכלל תתחתן עם יובל של הילי ודניאלה?
האמת שעד עכשיו איתמר די הוכיח את עצמו....

vanilla maple

New member
אופס..

התכוונתי למאיה (בישראל היום, כתבו טל טלמון לכן הבילבול, )

vanilla maple

New member
לפי הכתוב זה בסידרה כי

היה כתוב שהשם שמור במערכת. כדי לא להרוס את חווית הצפייה אני מניחה. (בכל מקרה השמלה שלה מהממת) ואנחנו יודעים שטל יוצאת עם שי

idanoosh17

New member
אני יכול להיות חוקר....../images/Emo58.gif

כי זה נראה כמו הבית של גילת (המטבח ושימו לב למדרגות, המקרר שלא היה בו גבנ"צ).... אז האופציות או שהיא מתחתנת עם דורון או ששימו לב לרעיון המטורף- היא מתחנת עם אביב שנמצא בחיים(?)

vanilla maple

New member
או שאולי

הם חברים טובים ונותנים לה להתחתן עם איתמר אצלהם בבית, כמו בהרבה סדרות קיטש!

idanoosh17

New member
לא נראלי....

אבל פתאום חתונה עם אביב נראלי הגיוני מפתיע ולא צפוי בעליל.

idanoosh17

New member
אבל אז מה הוא קשור לבית של גילת?

תראה בקישור של השודדת רואים את טל טלמון בשמלת כלה ואפשר לזהות שזה בבית של גילת. האופציות זה דורון או אביב

vanilla maple

New member
למה להעליב?????????

אם כבר תראי
בכל מקרה יותר הגיוני שזה יהיה דורון. אבל ש כמה אופציות: יש אפשרות שהיא רק מתארגנת שם ב. בהרבה סדרות קיטש יש את אלו שנותנים את הבית שלהם לאירועים כמו לדוגמא בבוורלי הילס 90210 למי שזוכר שאמא של קלי ואבא של דיוויד התחתנו עשו את החתונה אצל מש' וולש.

idanoosh17

New member
אבל אנחנו לא בבוורלי

ובארץ עם כל הקיטצ' לא קורים דברים כאלה.... זה דורון או אביב... דורון צפוי מידי ואביב יכול להיות הפתעה מטורפת.

idanoosh17

New member
במיוחדדדד

שכאילו דורון היה דלוק על מאיה ועכשיו היא תתחתן עם האח האובד שלו...

vanilla maple

New member
בוורלי זו הייתה סתם דוגמא

שקיפצה לי בראש אבל בטוח שיש עוד דוגמאות. בסוף היא תתחתן עם זוהר אחרי שהוא וגילת ייתגרשו - גילת תהיה עם יפתח ותמי תהיה עם אריק..... סתאםםםם, מזה משנה עם מי היא מתחתנת העיקר שמתחתנת.

למעלה