FiRePOweR

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

מי שמע על הביטול של הסדרה ?? . לפי מה שהבנתי אחרי 7 פרקים לתוך העונה השניה הודיעה הרשת שמבטלים את הסדרה . היה איזה עצומה של כל מי שאוהב את זלינסקי ( ככה קוראים לו , לא ? ) והחזירו 14 פרקים שכבר צולמו ובסוף העונה יראו הם יחזרו לעונה שלישית . עכשיו יש פרק 9 של העונה השניה ועדיין מצליחים להפתיע אותנו באיזה
הריגה של דמות די נחמדה שמופיעה 5-10 פרקים שנקשרים עליה ומתה תוך שניה רק בשביל להניע את קרדי וגרמיה .

../images/Emo58.gif

לפי מה שאני הבנתי, דובר על ביטול 8 פרקים מהעונה השנייה. לא על ביטול הסדרה. יש כאן מישהו עם מידע יותר קונקרטי?

Esmena

New member
זלינסקי?!?

אתה מנסה להרוג אותי או משהו?!? להבא: סטרז(')(י)נסקי,קוראים לאלוהים,סט-רזי-נס-קי,אלוהים.(חח). בקשר לסופה של ירמיה,הרי לינק להודעה ישנה(סיכוי ללינק לא עובד לפיכך) בנושא,שעלה לי למצוא בדמים:) (סופה של ירמיה ו:) באותו משפט, הפוסט מודרניזם) כרגע-מידע שנתן לי לפני שבועיים בערך פרנק זעתר המדופלם,שגם כתב על ג'רמיה בTVE- מדובר על סיום הסדרה או על המשכתה ללא סטרזינסקי.

[TNT]

New member
אוף נמאס כבר מביטולי הסדרות

בזמן האחרון מבטלים כל כך הרבה סדרות אחרי עונה אחת או שתיים וזה כל כך מרגיז כי זה לא שווה לראות התחלה של סדרה ולא לדעת מה קורה בסוף
. אוף !!!!!! ממש רציתי לראות את ג'רמיה בקושי יש סדרות מד"ב טובות עכשיו

עוד לא ביטלו

לפני שניכנס להיסטריה רבתי, בואו נקווה לטוב
ואיסמנה - כמה טוב לראות אותך כאן איתנו, תטעמי מהזעתר.

למעלה