My Boy Lollipop

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

שלום, שלום לכולם .( אני זאת שנכנסת וכל הזמן שואלת שאלות ) אז אני חייבת לשתפף אותכםשסוף סוף ראיתי את כל העונה השנייה ,אתמול ישבתי עד 3:30 כדי לצפות בעונה השנייה . ויש לי לאמור מילה אחת בלבד : מדהיייייייייייייייייים . עכשיו אני מכוונת לראות את העונה השלישית . וכמובן איך אפשר בלי שאלות : 1. בפרק 2*17 או 18 נדמה לי ששיחק שם שחן ישראלי , אם כן אז מי זה ? 2. ראיתי כמה דק' מהעונה השלישית וראיתי שברדלי לא משתתפף
;- בבקשה תגידו לי שזה רק הפרק הראשון. אני לא יעמוד בזה ???????? תודה ושבת שלום לכולם .

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifווול.....

נכון הופיע בתפקיד הרע שחקן ישאלי בפרק 2X16 בו הוא עומד להתעלל בסיד, אבל ברח לי השם שלו
(כל מה שאני זוכרת מהשחקן הזה זה שהוא שיחק בסרט ישראלי עם נורית גלרון בו הוא היה חולה סרטן...) לגבי ברדלי קופר, מצטערת להגיד לך שהוא יופיע רק בפרק אחד מהעונה הזאת, פרק 3X10 אבל לא יותר.....כנראה שיחזור אבל לא בעונה הזאת.

prophecy girl

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

אם זכרוני לא מטעה אותי קוראים לשחקן מארק איווניר... אבל אני לא בטוחה..

dress n glasses

New member
זהות ישראלית

השחקן הישראלי (2x16) שמו אלי דנקר והוא שיחק בפרק את אחמד כביר כמו שאמרה קרלוצה (ולסרט עם נורית קראו אולי דרך הנשר?). ואפילו שימי לב איזה צירוף מקרים הבן שלו הולך לככב עכשיו בסדרת הנינט החדשה בלווין וצופים שהוא יהיה יהודה לוי הבא (רן דנקר) שחקן ישראלי נוסף שמופיע בעונה 3 (3x3) של הסדרה הוא מארק איווניר שהוא קצת מוכר יותר במיוחד מפרנקו וספקטור ששודר כאן לאחרונה (הוא היה סגלסון)

dress n glasses

New member
עוד משהו

האינטרנט אומר שאותו אלי דנקר שיחק גם בלגעת באושר. לא ראיתי אבל אולי משם זיהית אותו.

My Boy Lollipop

New member
וואלה נכון ...../images/Emo58.gif

העונה ה 3 מרתקת ביותר אני עושה מרתון . עוד שאלה קטנה : כמה פרקים שודרו עד עכשיו של העונה ה 3 ?

נכון!!!! שכחתי כבר שיש פרק..

היה לי סוף שבוע מטורף.. אז שכחתי שיש פרק... איזה כיף!! שוב יש מייקל עוד יומים (לא רק... אבל זה חשוב..)..

prophecy girl

New member
אז הוא שיחק בעונה 3...../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

ידעתי שזכרתי משהו כזה...

למעלה