סיפור בהמשכים

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo63.gifסיפור בהמשכים../images/Emo63.gif

היי חברים תגידו אתם זוכרים את הפינה הזו? חשבתי ששווה לנסות אותה שוב כי היא נחמדה ומי יודע אולי היא תצליח לעורר את הפורום הרדום
בכל מקרה למי שלא זוכר סיפור בהמשכים זו פינה שבה מישהו מתחיל סיפור{על אליסה כמובן} שאותו ממשיך אדם אחר
אז בא עוד אדם וממשיך את זה שכתב מעליו
ואז בא אדם נוסף שממשיך אותו וכן הלאה והלאה וכך נוצר סיפור שיכול להיות דרמתי, קומי מה שלא תרצו. אז יאללה רוצים? אני אנסה הסיגנון הסיפורי הפעם, בגלל שאתם כל כך מוכשרים ומצחיקים יהיה קומי אז נסו להמשיך את זה בצורה שתהיה מצחיקה(ויותר ממשפט אחד לכתוב), ואם זה יצליח אז נראה כבר מה נעשה בפעם הבאה. והנה אחרי כל ההקדמה אני סופסוף מתחילה: יום אחד אליסה החליטה שהיא רוצה ללכת לים אז היא הלכה. היא מצאה לה חלק שומם על החוף שבו אין אף אחד והתחילה להתפשט כדי שתוכל לעשות את השחייה בסיגנון האהוב עליה(שחייה בעירום), אך בדיוק כשהתחילה להתפשט, פתאום משום מקום הופיעו מאחוריה שלושה צלמי פפארצ'י(+פריס הילטון שאמרה לה "זה לוהט" XD) שהתחילו לצלם אותה. אליסה אומנם לא נבוכה בכלל מגופה אבל מעוצבנת החליטה בתגובה לצלמים ל.....

Natali Milano

New member
ממשיכה

לומר להם בכעס רב או דווקא שחשבתי שהיום הזה לא מספיק גרוע כשנמצאת פה בלונדינית כמו פאריס הילטון עכשיו בשביל למרר לי עוד קצת תיום חסר לי ששאנן דוהרטי תעבור פה ו...

לפתע מציצה אימא של אליסה

הי אליס מה העניינים
אוי אימא,עובר עלי יום גרוע ממש תצילי אותי.. אימא:מה קרה נשמה שלי
אליסה:קמתי כנראה על רגל שמאל,גם הצלמים בחוץ גם פריס הילטון
אימא:סורי מאמי,אני צריכה לדבר איתך על משהו אליסה:מה
אימא:אליסה,זוכרת פעם רבת עם שאנון?אז מסתבר שהיא לא שכחה את זה והיא רוצה לתבוע ממך 5 מיליון דולר
.. אליסה:...................................................---תורכם

always be me mc

New member
ממשיכה :)

*אליסה בשוק והיא עוד יותר מזועזעת כשרואה שהצלמים מקשיבים להן ולכן היא לוקחת את לין הרחק מהם ואז אומרת לה* אליסה: מה לכל הרוח... אני מתכוונת *ביפ...*(צנזורה יענו) למה? לין: היא טוענת שבגלל העציץ שזרקת לה בפרצוף על הסט של "מכושפות" מתי שרבתן היה עליה לעבור ניתוח יקר כדי לתקן את כל הפגמים וזמן ההתאוששות עלה לה בהרבה הצעות עבודה אליסה: טוב דבר ראשון אם היא כבר עברה ניתוח אז למה גם לא ניתוח מוח? ודבר שני שכחת אמא? שאנן גם זרקה עלי דברים! דמט היא זרקה עלי את לוסי! ואפילו את רוזי אודונל ולכן אם מישהו פה צריך לתבוע אז זו אני! לין: לוסי? בגלל זה היא נראתה כל כך דפוקה בשנה האחרונה? אליסה: היי אל תקראי לקוצ'י מוצ'י שלי דפוקה *ולפני שאליסה מספיקה לומר משהו נוסף בא מישהו ומפריע לשיחה שלה עם אמא והמישהו הזה הוא/היא לא אחר/ת מ...* יאללה תמשיכו (אגב זה מזכיר לי לומר למי ששכח ולדוד שאוהב את שאנן שאין לקחת את זה רציני והכל בצחוק
)

למעלה