החייזר של דיויד ווליאמס...

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif החייזר של דיויד ווליאמס...

נראה לי שעשיתי את הסימון לספויילר נכון אם לא אז זה ספויילר למשהו שלא שודר עדיין בכלל הקומיקאי דיויד ווליאמס (מליטל בריטן) הולך לשחק חייזר בעונה הבאה של הסדרה והנה- התפרסמה תמונה שלו כחייזר מה אתם חושבים? http://channelhopping.onthebox.com/2011/08/04/walliams-the-bald-truth-about-doctor-who/

tomer21010

New member
לא בעונה הבאה, בחצי השני של העונה ה-6../images/Emo58.gif

הוא יופיע בפרק 11 והחייזר ייראה כזה כמו חפרפרת. מצפה לזה:]

מוגלי7

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif

זוכרים שבסוף הפרק האחרון בעונה החמישית הדוקטור קיבל שיחה מ"הוד מעלתה", לפיה "אלה מצרית משוחררת על האוריינט אקספרס... בחלל"? ועכשיו יש לנו רכבת בפירמדות במצרים? אני מתחיל לחשוד.

limors2

Active member
אני מסכימה עם התגובה שם.

המוזיקה בטריילר ממש מעולה!

jacobyd

New member
בלי קשר...

שמתם לב שסטיבן מופט מנסה ליצור טרמינולוגיה והבי בי סי כל פעם מכריחים אותו להכיר בזו שלהם? הוא התחיל בזה שהוא לא היה מוכן להכיר בעונה הקודמת כעונה 5 הוא אמר שזו או עונה אחת או עונה 20 פלוס, שלושים פלוס (אני לא זוכר) אח"כ הוא מדבר על הפיצול של עונה 6 (הוא כבר הכיר בזה שכולם סופרים את העונות מתחילת הסדרה החדשה) הוא אומר שזה שתי עונות- עונה 6 ועונה 7 ושככה צריך להתייחס לזה אבל כל הפרסום של הבי בי סי מדבר על עונה 6.5 ועל שני חצאים

tomer21010

New member
התכוונת טריולוגיה? ../images/Emo58.gif

איפה בדיוק שמעת על זה שמופאט קורא לשני החלקים עונה 6 ו-7? דרך אגב, מצד אחד- אני יכול להבין למה הוא יקרא לזה ככה. בכל חלק יש גילוי משלו וכל חלק מתרכז בנושא אחר [חלק 1- ריבר ואיימי, חלק 2- המוות של הדוקטור והדממה] אבל אני מסכים עם הפרסום של BBC. למרות שהוא הכותב הראשי, הוא לא יכול להרוס מבנה שנמשך לאורך 5 עונות. שלא לדבר שאם הן יוגדרו כשני עונות שונות, זה אומר שאין ביניהן שום ספיישל וזה די דפוק.

jacobyd

New member
התכוונתי לטרמינולוגיה

אני לא בטוח איך להסביר את המונח... לקבוע צורת התבטאות מסויימת זה כמו שלפני כמה שנים (סליחה על הדוגמא אבל זה מה שעלה לי בראש) כשבצה"ל הרגו מחבל בתקשורת התייחסו לזה כהתנקשות ואז בכירים בצבא חזרו בכל ראיון על המונח חיסול ממוקד ובסוף זו הטרמינולוגיה שנוצרה- כיום בחדשות מתייחסים לזה ככה. בקשר לנושא הוא התייחס לזה ככה בראיון שהוא מסביר על פיצול העונה. אני גם מבין את ההיגיון שעומד מאחורי ההחלטה, כמו שאני מבין את ההגיון מאחורי ההתנגדות לקרוא לעונה 5 עונה 5. אבל אני לגמרי מסכים עם הביביסי בשני המקרים

למעלה