limors2

Active member
מהההה.

אני קצת מצטערת שנכנסתי לשם. אם זה היה בהפתעה זה היה הרבה יותר נחמד.

Gal lifrey

New member
יש בכלל אופציה להאמין לזה? ../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif

עד כמה שהיינו רוצים לקוות, זה דיי ברור שזה לא נכון- במיוחד כשמדובר במופאט שדוחה כל דבר הקשור לעונות הקודמות (למעט ריבר כמובן, שהיא מקרה מיוחד).

מוגלי7

New member
יש אופציה כלשהי ../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif גדול לפרק הבא

על פי הדיווחים, רוז, מרתה ודונה מופיעות בפרק שישודר בשבת הבאה. לא הייתי מאמין לזה, אבל שמעתי פודקאסט ממישהו שהיה בהקרנה של הפרק וכשנשאל לגבי זה הוא די התחמק ואמר שהוא "לא רוצה להרוס הפתעות". אבל אני לא מאמין שהדוקטור העשירי יחזור גם כן.

whoisthis

New member
../images/Emo58.gif אז בטוח

זה קשור ליקום מקביל כי רוז לא נמצאת ביקום הזה איזה כיף אם הוא יחזור אבל חבל שזה לא לתמיד

shaharEB

New member
../images/Emo58.gif

אעאעעאעאעאע ! אני כל כך מקווה שזה נכון, למרות כל מה שמופאט אמר- אמן
אני אשמח להכל רוז,מרתה,דונה אבל דיוויד :-O !?

Lhuna1

New member
אני אתאפק ולא אכנס...

אני אתאפק ולא אכנס...אני אתאפק ולא אכנס...אני אתאפק ולא אכנס...אני אתאפק ולא אכנס...אני אתאפק ולא אכנס...אני אתאפק ולא אכנס...אני אתאפק ולא אכנס...אני אתאפק ולא אכנס...אני אתאפק ולא אכנס...

MispIaced

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo68.gifהמחשב שניה זה אפילו מסתדר

בתקציר של lets kill hitler כתוב שהד"ר ייפגוש את hitler, and the greatest war criminal. בהתחלה חשבתי שזאת תהיה ריבר, אבל עכשיו אני מתחיל לחשוב שהוא פשוט ייפגוש את עצמו. הוא הרג את כל אחרוני הטיים לורדס, הוא כלא את מלחמת הזמן במערבולת אין סופית.

Lhuna1

New member
סתם שאלה

אני די חדשה פה בפורום ושמתי לב שהרבה פעמים פה האייקון
בא בצירוף לאייקון
. יש לזה משמעות מיוחדת? מה זה אומר? (נ.ב. לא נכנסתי לקישור עם הספוילר, אז בלי פרטים, תודה
)

קתרינהA

New member
../images/Emo58.gif=עוד לא שודר בארץ(אין../images/Emo58.gifבהודעה)

= ספויילר עתידי, למשהו שלא שודר בכלל. למשל הדלפות מהסט, תמונות, שמועות וכו'. ה
היא כמובן ריבר סונג כפרהעליה, שתמיד אומרת "ספויילרז!" בחיוך מקסים וערמומי כל פעם ששואלים אותה משהו שהיא כבר יודעת בגלל קו הזמן השונה שלה.

limors2

Active member
חבל שלא זכרתי שה../images/Emo68.gif אומר מש"ש../images/Emo122.gif

לא הייתי נכנסת להודעות האלה מלכתחילה

Gal lifrey

New member
כן

כשמסומן
זה אומר שבהודעה מדובר על פרקים אשר לא שודרו עדיין בארץ- כלומר גם אם זה פרק ששודר כבר לפני כמה חודשים, כל עוד זה לא הגיע לארץ- חייבים לסמן ספוילר. וכן, זה אומר שגם בדיון על פרקים חייבים בכל הודעה לסמן שזה ספוילר גם אם זה מובן מאליו.
מסמנים על פרק שלא שודר בכלל- לדוגמא כשמדברים על פרקים של החצי השני של העונה השישית, כמו בשרשור הזה. מקווה שהבנת, וברוכה הבאה!

Blade Of Fire

New member
יכול להיות

שהוא מופיע בתחפושת חייזרית כלשהי אבל הוא רלוונטי לעלילה... מצד שני, כאמור, זה IMDB.....

למעלה