../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif

רק שתדעו,אחרי מחקר מעמיק ,עוד 5 פרקים ניק חוזר (זה לא החלק העצוב)וזה אומר שטס הולכת עוד מעט

ס ע ר ה

New member
אז מה יהיה????../images/Emo12.gif

אם טס הולכת אז מי יישאר??? כל הסידרה התחילה בסיפור על האחיות קלייר וטס. העונות הראשונות היו נפלאות. עכשו זה גם לא נורא אבל לראות את טס וג'ודי כאחיות זה ממש מוזר. ג'ודי הקטנה והמתוקה שהתבגרה מול עינינו היא דמות מקסימה אבל המצב האחיותי ביניהן לא מתחבר לי. העדפתי את הקונפליקטים שלה עם האמא שלה מג שגם נעלמה מהסידרה. מקווה שאחרי שטס תלך לא ימציאו שסטיבי וקייט אחיות. אם טס תלך מי יוביל את הסידרה? בלי ניק, בלי קלייר, בלי טס, בלי בקי, בלי מג, מי נשאר? סטיבי וג'ודי ואלכס. לדעתי הסידרה הנפלאה הזו מיצתה את עצמה.

blacknwhite

New member
אם שום דבר לא ישתנה זה לא יהיה משהו

בסך הכל סטיבי ממש בסדר, ואני אוהבת אותה, אבל חלק גדול מהקסם שלה היה שהיא האאוטסיידרית באיזשהו מובן, ואותו דבר גם לגבי ג'ודי- היא היתה ממש מתוקה בתור הסייד-קיק, ועכשיו- בלי טס, בלי קלייר, זה או ג'ודי או סטיבי בתור הדמות הראשית, וזה פשוט לא יהיה אותו דבר! ממש אהבתי את בקי וממש הצטערתי כשהיא עזבה. על קלייר מיותר אפילו לדבר. טס תמיד קצת עצבנה אותי, אבל היא תמיד חמודה, לא משנה מה. קייט, שנשארה, אפילו לא במירוץ על הדמות הראשית, ולדעתי די בצדק. הדמות היחידה שהיתה ונשארה מעולה היא דייב- הוא תמיד איכשהו יצא מלך...
מה שכן, אלכס עדיין חתיך
אבל זה לא מספיק בשביל להחזיק סדרה! ועדיין, נראה לי שאני אראה לא משנה מה יהיה...

Nira 222

New member
מסכימה לגבי דייב, אם יש

דמות ששווה להשקיע בשבילה זמן מסך, זה דייב, ללא כל ספק

למעלה