Interesting Times

tepic

New member
../images/Emo58.gif Interesting Times

ספר נפלא. אני עדיין מלקק את האצבעות. רק - מה העניין עם "Your wife is a big hippo" ? אהבתי את ה-Lookup Table. ציטוט זכור מהספר : My middle name is luck. My first name is bad.

ויימס

New member
הא, כן, ממש אהבתי את זה.

".Mind you, my first name is bad" אבל אני ותומכיי מסכימים שההתעללות בסתמרוח עברה קמעה את גבול הטעם הטוב בשלב מסויים... והשלב הזה הוא ב-Interesting Times.

Athaclena

New member
אממ, כמה תומכים יש לך בדיוק?

הציטוט שאני אהבתי: כהן: למה אתה חושב שבנו חומה? סמתרוח: כדי שהברברים ישארו... בחוץ. אממ... כהן: כאילו שחומה תעצור אותנו. מה, הם אף פעם לא שמעו על סולמות? רק שזה לא הלך ככה בכלל (אני לא זוכרת בע"פ)

ויימס

New member
כמה תומכים יש לי בדיוק..?

הממ, בואו נחשוב, יש את... וגם את... וכמובן... ובל נשכח את... ובכן, בסך הכל, אחרי שספרתי בזהירות, מספר התומכים שלי הוא: 1. לא, סתם, אני חושבת שהסתובבו פה עוד איזה איש או שניים לפני כמה זמן שהסכימו איתי בנוגע לזה. הממ. אני די בטוחה.
בכל אופן, אין לי כוח לדסקס את זה שוב, לא מזמן היה פה שירשור גדול על זה. אוי, אהבתי את הקטע של סתמרוח עם ה'חשוב מאוד שתגידו לכולם שהשמועות על צבא של רוחות רפאים בלתי נראות ומוצצות דם לא נכונות, ואין 2300009 מהם!' זה היה כל כך סתמרוח הישן.

Athaclena

New member
הקטע עם הרוחות רפאים ממש ממש מצחיק!

במיוחד כשהילדה הקטנה גם עושה את זה... 'אני ממש מפחדת מהרוחות רפאים' היא אמרה, וחיבקה את הבובת-ארנב (או משהו כזה). אני לא חושבת שסתמרוח השתנה לרעה, אבל מסכימה שההתעללות בו זה לא טוב. מסכן, לא מגיע לו קצת תפוחי אדמה מתישהו? כאילו, הוא היה ממש שמח באי, למה לקחת אותו משם?

tepic

New member
אין כמו תפוחי אדמה

לפני זמן רב קראתי את אחד מהספרים הראשונים ואני לא זוכר אותו כלל. מבחינתי זו הפעם הראשונה שמתעללים בו, ואיכשהו זה לא נראה לי בעייתי. הדמות שלו לא היתה שווה כלום ללא ההתעללויות. וחוץ מזה - באמת אין כמו תפוחי אדמה.

tepic

New member
אין כמו תפוחי אדמה

לפני זמן רב קראתי את אחד מהספרים הראשונים ואני לא זוכר אותו כלל. מבחינתי זו הפעם הראשונה שמתעללים בו, ואיכשהו זה לא נראה לי בעייתי. הדמות שלו לא היתה שווה כלום ללא ההתעללויות. וחוץ מזה - באמת אין כמו תפוחי אדמה.

Ergil

New member
גם אני לא הבנתי את זה בקריאה ראשונה

כשקראתי את הספר שוב הבנתי שYour wife is a big hippo זה תחליף לArgh.

למעלה