M.N.F

JakeTheSnake16

New member
../images/Emo58.gif M.N.F

טוב, אני אתחיל דבר ראשון מכל הכבוד לבאנגלז. לא באתי לפה בשביל להמציא תירוצים, הברונקוס נראו כמו קבוצת תחתית אתמול ולא כמו הקבוצת צמרת שהם יכולים וצריכים להיות, וגם יהיו בסוף העונה. אם תשימו לב, בניגוד לשבוע שעבר לפני המשחק מול אוקלנד, השבוע אני נמנעתי לחלוטין מלדבר על המשחק הזה, הייתה לי הרגשה רעה, הייתה הרגשה כאילו כבר סופרים את הניצחון הזה בכיס, אני לא חושב שיהיה מוגזם להגיד שדנבר לחלוטין underestimated סינסנטי. ושילמנו על זה. בהפסד שאמנם לא עשה המון נזק, אבל מוסיף קצת עניין לAFC West עלול גם בסופו של דבר לפגוע בנו בדירוג לפלייאוף. אז כל הכבוד באמת לבאנגלז, מעבר לזה שהם תפסו אותנו ביום רע, הייתה לזה סיבה- הכנה. עבודת הכנה מעולה של המאמן גם בהגנה וגם בהתקפה, הבנגלז פשוט שיחקו נכון, עשו מה שצריך בשביל להתמודד עם המשחק שלנו, ואני רק מקווה שאטלנטה לא ילמדו מהם לשבוע הבא. אין ממש הסבר חוץ מזה שזה המשחק הראשון באיצטדיון פול בראון ביום שני ב15 שנה האחרונות, כנראה שהבנגלז ממש ממש רצו את המשחק הזה, יותר מהברונקוס, ואתם יודעים מה? הגיע להם. כל הכבוד. לנו נשאר רק להפיק לקחים ולהתכונן לשני משחקי בית חשובים נגד אטלנטה ונגד יוסטון- אלה המשחקים שבהם יתברר האופי של הקבוצה. הייתי אומר שאת סינסי אנחנו עוד נפגוש בפלייאוף או משהו, אבל זה כבר לא יקרה, אצלנו יחכו למשחק הזה. זהו, חמישה ימים של דיכאון עד יום ראשון הבא.

dbroncos

New member
הקבוצה היותר טובה

ניצחה. ואותו דבר קרה לסיאטל, לסנט לואיס וכמעט לפילי. אינדי הפסידה לא כי היא זילזלה, אבל היא לא נתנה 100% והג'גוואדס נתנו הכל. ומה עם דטרויט שכיסחה את הג'ינטס ? לא יעזור, בליגה הזאת, אם אתה בא מוכן, אתה מפסיד. אלא אם כן אתה ניו אינגלנד. אבל תתנחם בזה שלפחות סיימנו את המשחק הגרוע השנתי שלנו. שנה שעברה זה היה הפסד ביתי מביך לשיקגו שכמעט העיף אותנו מהפלייאוף, נקווה שהשנה זה יהיה יותר קל. אבל זה שקנזס חיממו את אטלנטה לפני שהם באים אלינו, זה כבר מסוכן. אז אולי טוב שהפסדנו והושפלנו גם אנחנו
דודי ואל תשכח, אלוהים איתנו - אחרת הוא לא היה צובע את השקיעה בכתום ובכחול ! HWGBHWG

ranatz

New member
אחרי ששתים עשרה שנה הם לא היו במנדי

הבנגאלס פשוט לא יכלו לעצמם להפסיד מול הקהל הביתי שמאד התרגש מזה שסוף סוף רואים את קבוצתו האומללה במאנדיי נייט. בשבילם זה היה כמו לשחק בסופרבול!

למעלה