NCIS עונה 5 פרק 4

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gifNCIS עונה 5 פרק 4../images/Emo58.gif

אחלה פרק, אהבתי את ההתייחסות ל"נסיכה הקסומה" - במקרה ראיתי את הסרט לא מזמן
הופיעה בפרק הזה השחקנית טורי היגנסון מ- "סטארגייט: אטלנטיס" - רק לפני שבוע היא עזבה את אטלניס וכבר קיבלה הופעה אורח בסדרה של רשת אחרת - לא רע
נראה שיש פה אפשרות לסיפור מרכזי חדש עם הטרוריסטים שבדרך... לא יודע אם סיפור לכמה פרקים או שאולי רק פרק אחד נוסף בהמשך - נחכה ונראה

gromp

New member
../images/Emo58.gif20 שנה

בפסטיבל אייקון הייתה הקרנה מיוחדת לרגל 20 שנה של "נסיכה הקסומה". אני לא מבין את טוני. פורנל טוב כתמיד, מאוד אוהב אותו. סיפור מרכזי חדש? זיוה לסבית? סתם צוחק, לא אמור להיות בעיה למצוא אותם, אולי זה יקח פרק אחד. עלילה סבוכה כהוגן! בדיוק איך שאני אוהב את זה! אני בהחלט לא מבין מה מגעיל כל כך בפרק? אוכל הודי?

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif

חח אני חושב שהכוונה הייתה למוח שהם זרקו אחד לשני בהתחלת הפרק

אופיר62

New member
אם שרדנו את הריכוכים של גיבס ודאקי../images/Emo58.gif

אם כבר דאקי הפעם הראשונה שהרופאה בפרק שהוא כנראה נמשך עליה היא לא מי שהצוות מחפש. אהבתי את הפרק הזה אני גם אוהבת את "הנסיכה הקסומה", ואיך שגיבס דיבר אליהם כמו כלבים. מה עם לי???
+
-תאורייה: לכל מי שגם חושב שמהפרקים האחרונים של העונה הרביעית זיוה אוהבת את טוני, אפשר לראות את זה בהתנהגות שלה בפרק הזה, איך שהיא הרסה כל ניסיון של טוני והשנייה לעשות משהו.

Dark Storm

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo58.gif

אם יהיה משהו בין טוני וזיוה (מה שלא נראה לי שיקרה) זה בטח יהיה כמו בג'אג - רק בסוף הסדרה חח. לא יודע, אני דווקא מעדיף אותם בנפרד, או שיחזור לג'אן - היא הייתה חמודה

שני פ

New member
חי חי חי... מזכיר נשכחות../images/Emo58.gif

כשלמדתי נוירו-אנטומיה במסגרת התואר הלכנו לנתיחת מח, האמת שאני לא זוכרת הרבה כי הייתי בהלם מהעובדה שהמרצה שלי החזיק מח של בן אדם כל שיעור. והוא היה כל כך קטן! (מוחות הם קטנים אפילו אצל אנשים בוגרים) ואז אחד הסטודנטים ביקש שהוא יעשה חתך כדי לראות את "החומר השחור", (סדרה של גרעינים במח) כמעט התעלפתי מרוב חלחלה. אבל למעשה- הכניסה לחדר גופות במסגרת שיעורי פיזיולוגיה הייתה יותר מגעילה.
נכון שאני נשמעת כמו דאקי? טוב לעניין- הפרק לא עשה לי את זה, כנראה שאני קשה עם NCIS השנה. הוא היה נחמד אבל את הפרק הקודם יותר אהבתי. זה נראה לי דיי ברור שזיוה מאוהבת בטוני. לא נראה לי שהיא לסבית למי ששאל, נראה לי שהיא מאלה שלא נחרדות מהמחשבה על זה והיא ככה שיחקה לטוני על הפנטזיות. אבל הסצנות של הקנאה לא מתאימות לה, היא אמורה להיות משוחררת כזו בעיניי. עוד משהו ששמתי לב אליו זה שהמבטא שלה נשמע הרבה יותר בולט והיה נדמה לי שהיא מנסה להראות שהאנגלית לא באה לה באופן טבעי,זה מוזר כי זה לא היה ככה בעבר. עוד מישהו שם לב לזה?

הלדין

New member
השחקנית, כזכור, עשתה טיול בארץ

והיא, בסה"כ, אמרה בראיון שלה בפורום הזה שהיא הפיקה מספר לקחים לגבי איך לשחק ישראליה. סביר להניח שהשחקנית הבינה שבשביל דמות ששוהה שנתיים בארה"ב, האנגלית שלה אינה צריכה להיות טבעית וקולחת. היא גם אמרה שתנסה לחקות את הבטחון העצמי (יעני שתלטנות) של הנשים הישראליות.

למעלה