../images/Emo58.gif הביקורת שלי
מה אגיד ומה אומר - תענוג צרוף!!! חזרו לעצמם ובגדול. לא נגמר להם הסוס, או המיץ, או המוג'ו, או שום דבר אחר. בדיוק בגלל פרקים כאלה התאהבתי בסדרה הזאת. כל הדברים הטובים והאהובים חזרו: תעלומת הרצח עם הטויסטים האופיניים, הצחוקים בצוות, גיבס מתנהג כמו...גיבס, ההומור של הכותבים (נקרעתי כשטוני ביקש מההומלס לצאת כי הוא צריך להשתמש בטלפון
) אפילו ה head-slaps הופיעו. בחיי שהכותבים קוראים את הפורומים והבינו שהצופים הותיקים מתגעגעים לזה... ובעיקר - זיוה חזרה לעצמה והבינה על מי היא יכולה לסמוך. ניקתה את השולחן מול גיבס ומול טוני, ואם למישהו היה ספק איזה רגשות יש לה כלפי גיבס, היא הבהירה אותם לגמרי. לסיכום, הרגשתי שאם בפרק הקודם הם ניסו למשוך צופים חדשים, אז הפרק הזה היה כולו treat בשבילנו, הותיקים והנאמנים. סיימתי לצפות עם חיוך מטופש, ואני בטח לא לבד
יופי, יופי, יופי! שימשיך ככה. יש לי רק שתי הערות: 1. מקווה שבזאת יפסיקו עם הקטע של "ספקות כלפי זיוה",זה מיצה את עצמו לגמרי. שלא ינסו לרמוז לנו בהמשך העונה שהיא חזרה כדי לרגל או משהו כזה. די. היא חזרה, היא חלק מהצוות, היא איתם יותר זמן ממה שקייט היתה, הם אוהבים אותה ורוצים אותה איתם. היא לא מרגלת ולא שום דבר. היא זיוה מהצוות של גיבס
2. חבל שספיילרו לנו את העובדה שגיבס יחזיר את זיוה, הראו את הפריים האחרון בו היא יושבת ליד שולחנה, אז היה ברור שהיא חוזרת. מה קורה להם עם הספויילרים האלה בפרומואים / פריימים?