NCIS עונה 7 פרק 4

א אוהל

New member
../images/Emo58.gifוויי וויי וויי

איך שיצאנו רע... דמיינתי או שגיבס באמת אמר לזיוה שראש המוסד הישראלי הוא מושחת??? כנראה שזה לא רק בסדרות טלוויזיה טורקיות
מסכימה ומחזקת שנמאס כבר עם קו הסיפור הזה, שהתחיל עוד בעונה הקודמת (במיוחד שאני לא כ"כ מתה על הדמות של זיוה) ויאללה שיתנו לנו קצת good old detective work מתובל בהומור בריא ואינטראקציות משעשעות. עד שבורחים קצת מהאקטואליה המקומית לטלוויזיה האמריקאית

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif סיכום שלי

שלושה פרקים והציון שלי לכולם הוא 7. קצת מזכיר לי את תחילת עונה קודמת- לא ממש היה ואו גדול ורק סביב האמצע היחו כמה פרקים מצויינים עם גיבס רק שכבר למדנו שכל עונה מתייחסת לדמות מסויימת- למשל-הייתה עונת טוני ושתי עונות גיבס, עכשיו כנראה "עונת זיוה"..... הייתי רוצה לראות שדווקא מפתחים את העניין סביב אבא של טוני- בפרק הקודם ציפיתי ליותר עניין וקשר לטוני והעבר בבולטימור. הייתי מצפה להרבה יותר מתח טבול בהומור ולא סטייל נייס אנד איזי עם פתרונות קלים מידיי ולא משכנעים לשאלות שאנחנו העלינו לגבי זיוה וכו'... גם הפרומו לפרק הבא לא נראה שיהיה משהו .... בינתציים כל מה שהבטיחו לא קיימו- שום הפתעה רצינית ...... מאחר וקוטי בהריון- או זה לפחות מה שקראנו לפני כמה חודשים- מעניין יהיה לראות אם זה נכון ואם ישלבו את זה בסדרה.

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif

קוטה לא בהריון, רק שמועה. אני לא יודע אם עוד ימשיכו לטחון את הסיפור הזה של זיוה, נראה לי שדיי סיימו את זה - אולי פה ושם יהיו פלאשבקים.

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif

הוא לא אמר שהוא מושחת, רק שהוא "אדם רע" מה לעשות לפעמים צריך להיות "רע" בתחום הזה חח

gromp

New member
../images/Emo58.gifלא רע

רק קצת מעצבנים שם... (וזה מתפרש לפעמים כרע) בכל מקרה נמאס לי מזיווה. טחנו עד מוות את הסיפור הזה. זה לא כמו המוות של קייט - אירוע דרמטי שהניע מספר רב של פרקים, ובצדק. היה משעשע שזיווה כונתה פרובי בסוף הפרק. ת"ל למי שפיספס היה כתוב בסוף: In Memory of Our Friend and Colleague Special Agent Robert 'Bob' Bryan מצורף לינק לכתבה השלמה עליו. להלן החלק הקשור לסדרה של NCIS: Bob had over 40 years' experience with firearms, was certified as a "Distinguished Weapons Expert," and was a seasoned instructor. Bob lent firearm training assistance to cast members of the hit TV show "NCIS" on a regular basis.

למעלה