../images/Emo58.gif דעתי על הפרק
אכן פרק טוב. קצת היה חסר לי אלמנט ההפתעה בסוף. זה ש"אמנדה"היא רעה - היה ברור כשמש הרגע הראשון בו פגשה במקגי "במקרה" בבית הקפה. ותכף ארחיב בעניין מקגי. ציפיתי לאיזו הפתעה מרעישה, כמו למשל שקאי אינה הרוצחת אלא מישהו אחר רצח מסיבות אחרות לגמרי? השוק היחיד היה בסוף, והגיע מזה שאשתו של ואנס ירתה בה. אבל מה פתאום יש לה אקדח ומאיפה היא יודעת להשתמש בו? אלה הדברים שפחות אהבתי. סה"כ היתה אינטראקציה טובה בתוך צוות גיבס ואת זה תמיד כיף לראות. וזיוה מפרגנת למקגי, עוד יותר כיף לראות. ורואים שהכותבים זורקים מידי פעם בכוונה איזו סצינת שירותים עתירת רמזים כדי לשגע את אנשי "טיוה"
עד עכשיו אני מרוצה מהעונה, הם לא מאבדים גובה, הרייטינג בשמיים וסוף כל סוף התקשורת האמריקאית נותנת להם את הכבוד המגיע להם. שני דברים שמצאתי לנכון לציין בנוגע לעונה הזאת ולהתפתחות הדמויות בכלל: 1. טוני מעצבן. לא, בעצם טוני מאוד מעצבן. הוא ניג'ס והוא חוצפן. לפעמים הוא ממש זדוני ומרושע. זה כבר מזמן לא מצחיק ולא צ'ארמינג. בפרק הקודם הוא הציק לזיוה על מבחן האזרחות שלה, עכשיו הוא גנב למקגי את הדיסקים שלו. נו באמת. הכותבים חייבים למתן את האלמנט ה"קרצייתי" של הדמות שלו. בעבר, כשההערות וההתנהגות שלו היו מתונות יותר, זה אכן היה מצחיק ומשעשע. והם גם חייבים לתת לו יותר "בשר" מבחינת תרומתו לצוות ולפתרון הפשעים. בכל זאת, הוא הבכיר אחרי גיבס, והיה בעבר ראש הצוות. פשוט הפכו אותו לבדיחה. 2. אולי יתנו למקגי קצת נחת בחיי האהבה שלו? בעונה הקודמת זאת היתה בחורה שהתאהב בה באיזה צ'אט והתגלה ש"היא" היתה בעצם טוני שהיתל בו (מה שמחזיר אותי לטוני הזדוני והמרושע! זה לא דבר משעשע שעושים לחבר לעבודה.) ועכשיו פתאום מתחילה איתו אשת חלומותיו, שכמובן מתגלה כשליחה של הרעים. מה עם איזו בחורה אמיתית, לא רוצחת שכירה ולא וירטואלית? כאילו הכותבים מתעללים בדמות שלו בהיבט הזה. כי מבחינת התפתחותה המקצועית של הדמות, מקגי בהחלט "גדל" ונהיה סוכן מנוסה ויעיל, כבר לא ה"פרובי" פעור העיניים שהיה בעבר.