NCIS: Los Angeles עונה 1 פרק 5

שיריק2

New member
פשוט שונאת את הליהוק שם

ולא מבינה למה צריך בכלל ספין אוף- יכלו לעשות את אותם פרקים עם הצוות הרגיל ולא להמציא סדרה מפגרת.....
 

א אוהל

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo31.gif

יותר אקשן זה כייף, קאלן והאנה נעימים לעין, הצילומים של LA שמשיים ונחמדים אבל: נמאס מעניין הבגדים שנדחפים לכל חור!!!!! אם הטי עבדה קודם בסרטים(?) איך היא מפקדת יחידה של NCIS? ולמה הם אף פעם לא מדברים איתה על עניינים מקצועיים? למה המעבדה של אבי בכלל לא נראית כמו המעבדה של אבי? לא הרשו להם להשתמש בסט של הסידרה האם?
אם הם רוצים להמשיך מעבר לעונה הראשונה - חייבים להחליף תסריטאים ומהר. במקום להשתפר, לטעמי הסידרה הולכת ומתדרדרת ועוד מעט הויזואליה הנעימה כבר לא תחפה על שאר המגרעות
 

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif נראה שהם הולכים בדרך של CSI: Miami

המון דברים נוצצים ומרהיבים ואפס הגיון או כמו שפעם תיארו את CSI: Miami - זה בסה"כ לא יותר מפורנו למסכי HD.
 

gromp

New member
../images/Emo58.gifאני לא היחיד!

פתאום אני לא היחיד שמוצא פערים בהגיון של הסדרה... אם הגענו למצב הזה כנראה שאנחנו ממש חורגים מההגיון. בכל מקרה לסדרה יש פוטנציאל, יש פוטנציאל לכימיה טובה בין הדמויות ולסדרה שמתרכזת יותר באקשן ופחות בחקירה מאשר אצל סדרת האם. א ב ל עד כה זה פשוט לא הצליח להתרומם. הקטע בסוף שהוא איבד את המצלמה היה משעשע אבל אני מסכים שכל העניין עם הבגדים זה פשוט מיותר. בתקווה לפרק יותר טוב שבוע הבא.
 

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif אכן

זו סידרה שלא רואים בשביל הגיון אלה כדי לקבל מנת אקשן ועלילה קצבית ל- 42 דקות.
 

שיריק2

New member
אבל בכל זאת אני חושבת שהקהל כבר מתוחכם מידיי

כדי לקבל כל שטות....רוצים גם רצינות והגיון בכל זאת אחרת זה פשוט לא נדבק....
 
למעלה