כמו שציפיתי...../images/Emo58.gif
פרק די מטופש, כיאה לפרק של מארק גאטיס. למה ממשיכים להביא אותו לכתוב לדוקטור הו? אני הכי פחות אוהב את הפרקים שלו. אפילו רורי היה מעצבן הפרק, והוא בדרך כלל נקודת האור בפרקים הפחות טובים. אהבתי את האבא, מבחינת משחק, הוא שיחק מצוין. הילד עצבן אותי בגל הנשימות החוזרות שלו. הבנו שאתה מפוחד, תעשה פרצוף או משהו, למה לנשום כל כך חזק? אגב.. הסבירו בכלל מה הוא? כי הבנו שהוא לא באמת הילד שלהם כי קלייר לא יכולה ללדת ולא קלטתי איזשהו הסבר מיוחד בסוף. שמעתי שהדוקטור אמר משהו in the flesh, אבל אני לא הבנתי אם זה אומר שהילד הוא... flesh. הכתיבה של הדמויות הראשיות לא הייתה אמינה מבחינתי, שזה אחד הדברים המרכזיים שעצבנו אותי כי אלה הדמויות שמלוות אותנו כל הסדרה וכשכותבים אותם בצורה לא אמינה זה די הורס. כמו שציינתי למעלה, רורי נכתב בצורה די מעצבנת הפרק, כשהוא החליט לברבר הרבה סטייל הדוקטור או קפטן ג'ק, משהו שלא כל כך מתאים לו. איימי, שבמהלך כל הסדרה נכתבה כסוג-של גאונה (למרות שהיא די לא, אבל ע"ע the beast below), היא זו שהגתה את הרעיון הגאוני משהו של להכניס את הבובות פנימה אחרי שהיא ורורי הצליחו להוציא אותן החוצה. היא אפילו לא נתנה הסבר רציונלי לפעולה הזאת! "בוא ניקח שליטה על מה שאפשר לעשות - נכניס אותם פנימה ונילחם בהם" - זה לא משהו שמישהו, במיוחד איימי כפי שמנסים לייצג אותה בסדרה יגיד במצב שכזה!!!! רעיון כל כך טיפשי!!! מה שכן, זה סיפק את הרגע הקלאסי שהיא הופכת לבובה. היא צורחת, ותוך שנייה היא בובה ג'ינג'ית. אני צחקתי. קיוויתי שהיא תישאר ככה. כמו כן, הקלות שבה האבא פתאום סומך על הדוקטור אחרי הנאום הקצרצר שהוא נותן לו על 'עיניים זקנות' ו'מפלצות הן אמיתיות'... שוב, חוסר אמינות. בקיצור, לא אהבתי. אני מחכה לפרק הבא, הוא נשמע טוב מהתקצירים ונראה נחמד מהטריילר.
(נ.ב: תסלחו לי אם היו שגיאות כתיב, כתבתי את זה די מהר אחרי סיום הפרק כדי לא לשכוח כלום וכנראה יש שגיאות מקלדת. למרות שכנראה שכחתי, אני אזכר בעוד דברים מאוחר יותר
)