Night Terrors

timetraveler900

New member
../images/Emo58.gifNight Terrors../images/Emo58.gif

תקציר: The TARDIS takes the Doctor, Amy and Rory to the scariest place in the universe where the Time Lord must help a little boy called George and his desperate father. 'You see these eyes? They're old eyes. And one thing I can tell you... monsters are real' שעת שידור בישראל: 21:00 סמנו
צפייה מהנה

limors2

Active member
זה פרק שאני אראה עם דלת פתוחה ואור דלוק.

טיפה מפחיד זה מפחיד מדי בשבילי.

מוגלי7

New member
זה פרק של מארק גאטיס.

אני בספק שאני ארגיש איזושהי תחושת פחד.

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gif

סביר. מגניב שדני היה בפרק. גורם לי להתגעגע לג'ים מאשס. נראה שגאטיס ניסה לעשות פרק מפחיד. הו וול.

מוגלי7

New member
כמו שציפיתי...../images/Emo58.gif

פרק די מטופש, כיאה לפרק של מארק גאטיס. למה ממשיכים להביא אותו לכתוב לדוקטור הו? אני הכי פחות אוהב את הפרקים שלו. אפילו רורי היה מעצבן הפרק, והוא בדרך כלל נקודת האור בפרקים הפחות טובים. אהבתי את האבא, מבחינת משחק, הוא שיחק מצוין. הילד עצבן אותי בגל הנשימות החוזרות שלו. הבנו שאתה מפוחד, תעשה פרצוף או משהו, למה לנשום כל כך חזק? אגב.. הסבירו בכלל מה הוא? כי הבנו שהוא לא באמת הילד שלהם כי קלייר לא יכולה ללדת ולא קלטתי איזשהו הסבר מיוחד בסוף. שמעתי שהדוקטור אמר משהו in the flesh, אבל אני לא הבנתי אם זה אומר שהילד הוא... flesh. הכתיבה של הדמויות הראשיות לא הייתה אמינה מבחינתי, שזה אחד הדברים המרכזיים שעצבנו אותי כי אלה הדמויות שמלוות אותנו כל הסדרה וכשכותבים אותם בצורה לא אמינה זה די הורס. כמו שציינתי למעלה, רורי נכתב בצורה די מעצבנת הפרק, כשהוא החליט לברבר הרבה סטייל הדוקטור או קפטן ג'ק, משהו שלא כל כך מתאים לו. איימי, שבמהלך כל הסדרה נכתבה כסוג-של גאונה (למרות שהיא די לא, אבל ע"ע the beast below), היא זו שהגתה את הרעיון הגאוני משהו של להכניס את הבובות פנימה אחרי שהיא ורורי הצליחו להוציא אותן החוצה. היא אפילו לא נתנה הסבר רציונלי לפעולה הזאת! "בוא ניקח שליטה על מה שאפשר לעשות - נכניס אותם פנימה ונילחם בהם" - זה לא משהו שמישהו, במיוחד איימי כפי שמנסים לייצג אותה בסדרה יגיד במצב שכזה!!!! רעיון כל כך טיפשי!!! מה שכן, זה סיפק את הרגע הקלאסי שהיא הופכת לבובה. היא צורחת, ותוך שנייה היא בובה ג'ינג'ית. אני צחקתי. קיוויתי שהיא תישאר ככה. כמו כן, הקלות שבה האבא פתאום סומך על הדוקטור אחרי הנאום הקצרצר שהוא נותן לו על 'עיניים זקנות' ו'מפלצות הן אמיתיות'... שוב, חוסר אמינות. בקיצור, לא אהבתי. אני מחכה לפרק הבא, הוא נשמע טוב מהתקצירים ונראה נחמד מהטריילר.
(נ.ב: תסלחו לי אם היו שגיאות כתיב, כתבתי את זה די מהר אחרי סיום הפרק כדי לא לשכוח כלום וכנראה יש שגיאות מקלדת. למרות שכנראה שכחתי, אני אזכר בעוד דברים מאוחר יותר
)

מוגלי7

New member
אההה ידעתי שאני אזכר בעוד משהו!../images/Emo58.gif

כשאלכס שאל 'איך שכחתי שקלייר לא יכולה ללדת?', כל כך קיוויתי שהדוקטור לא יענה "מסנן תפיסה", ממש אמרתי לעצמי 'בבקשה שהוא לא יגיד את זה', ואז הוא אמר את שתי המילים האלמותיות - "מסנן תפיסה", מלוות בגלגול עיניים שלי. למה "מסנן תפיסה" הפך להיות התשובה להכל בשתי העונות האחרונות? "איך לא ידעתי שיש לי עוד חדר בבית?" - מסנן תפיסה. "איך לא שמנו לב שכל הפסלים הם מלאכים?" - מסנן תפיסה. "למה היא נראית אנושית כשהיא בעצם דג מהחלל?" - מסנן תפיסה. "כל הקומה העליונה נעלמה! איך הם לא שמו לב??" - מסנן תפיסה. "למה לא זכרתי שלא יכולים להיות לי ילדים?" - מסנן תפיסה. קצת מקוריות, בחיי!!!

Lhuna1

New member
מסכימה איתך ../images/Emo58.gif

פרק חלש מאוד. בכל אופן הדוקטור הסביר שהילד הוא "טנסר" שזה סוג של חייזר שלדברי הדוקטור מיליונים מהם בוקעים בחלל ומתפזרים ברחבי היקום, ואז מוצאים לעצמם "הורים מאמצים" ומחקים בדיוק את השאיפות של ההורים המאמצים שלהם, כלומר הופכים את עצמם למה שההורים רוצים שהם יהיו.

Lhuna1

New member
לגבי ../images/Emo58.gif

מה שהדוקטור אמר בסוף "נחמד שוב להיות ביחד In the flesh" אני מבינה שהוא התכוון לאיימי שחזרה לגוף שלה אחרי שהפכה לבובת עץ (ואולי בחירת המילים גם היתה קריצה קטנה ל-flesh שאיימי היתה בפרקים קודמים....)

Lhuna1

New member
בהמשך לעניין זה ../images/Emo58.gif

לפי ויקיפדיה זה במקור צולם בתור פרק 4 של העונה ורק אח"כ הוזז לחצי השני שלה, אז ההערה על ה-flesh היתה במקור הגיונית, כי איימי אז באמת היתה flesh.

Lhuna1

New member
בנוסף ../images/Emo58.gif

מסכימה איתך גם לגבי חוסר האמינות, ואני גם חשבתי שהאבא האמין מהר מידי ובלי שום הוכחות לטענות המוזרות של הדוקטור. בנוסף כל הפרק היה מאוד שקוף (מהר מאוד ניתן היה להבין שזה המקום אליו הולכים כל הדברים שמפחידים את הילד), וגם נדוש ביותר - בובות חיות וקטלניות + שירי ילדים בקול מתוק זה אחד מאמצעי ה"הפחדה" הכי שחוקים וקלישאיים, ולא ברור איך זה היה קשור בכלל ולמה זה היה נחוץ שם. זה הרגיש לי יותר כמו פרק של "תיקים באפילה" מאשר דוקטור הו.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

במילה אחת - פילר בשתי מילים - Fear Her וכמו שמייקל ג'קסן היה אומר - FILLER, IN THE NIGHT http://www.youtube.com/watch?v=Ck8tJ-jSA3E איזה פרק עלוב. כבר עדיף לראות את העונה החדשהנ של טורצ'ווד. או בובספוג.

tsou

New member
דעת מיעוט- דווקא נהניתי ../images/Emo6.gif

הזכיר לי (מעניין למה?) את הפרק עם הדוקטור התשיעי והילדה המציירת - אותו נרטיב בשינוי אדרת

timetraveler900

New member
../images/Emo58.gif ניהי

בסדר... החלק הראשון היה נחמד כשהם מחפשים את הילד בבניין. לגבי רורי.... כמו שאמרו, הוא היה קצת out of character, אבל אני חושבת שזה יותר ההתפתחות שלו כדמות. הוא נהיה יותר דומיננטי, פחות תלותי, חח אפילו כשאיימי נהפכה לבובה הוא לא נבהל יותר מידי
(אולי זה באמת בגלל המהירות שהפרק התקדם בה - בהתחלה נורא לאט, ואז הוא התגלגל יותר מידי מהר.) The Empire Dalek's New Clothes
די צפוי והכל... "הכל בשליטתך ג'ורג'! רק אתה יכול להציל את עצמך! תגמור את זה!" די. חלאס. אבל אני חייבת לומר שהם העבירו את הפחד הכי בסיסי בצורה מעולה. כשג'ורג' שוכב במיטה בחושך ומכוון את הפנס שלו על כל מיני דברים בחדר, הארון, הדלת, זה מראה איך האור יכול לתעתע ולרמות. גם אני הייתי ככה לפני כמה שנים.

timetraveler900

New member
אהה ולגבי הפרק הבא../images/Emo58.gif

"אני צריך לבחור איזו אשה אני רוצה?" חחחחחח זה יכול להיות פרק מעניין מאוד.

Blade Of Fire

New member
לא רע בכלל ../images/Emo58.gif

סופסוף לא פרק שנראה כמו אבודים וחזרנו לסיפורים שמתחילים ונגמרים, כמו בימים הטובים:) לא אהבתי את הסוף. צפוי ודביק ולא חייזרי בעליל. כאילו זה יפה שעושים סיפורי אימה אבל למה לעשות אותם כאילו משכו את התסריט מsupernatural? כאילו.. במקום להגיד "אה השתלט עליו שד X" פשוט אומרים שהוא חייזר (מה זה היה? תמזה? תנזה..? וואטאבר). קיצור. פרק הבא הולך להיות טוב יותר....(
מ...עכ...שיו!) גם איימי וגם נינג'ה וגם הזמן מתעסק להם עם החיים כמו שצריך....

FlamingSphere

New member
../images/Emo58.gif

הדבר היחיד שאהבתי בפרק זה שהדוקטור החליט לעזוב את המלוים שלו וללכת לחפש מפלצות לבד
וגם זה היה צפוי.. והפסקול היה לא משהו =/...אולי אם היה פסקול יותר מפחיד הפרק היה מפחיד יותר.

אני דווקא נהנתי,

זה בהחלט לא היה פרק מופתי, אבל אי אפשר שכל הפרקים יהיו הילד הריק. פרק חביב, לא יותר ולא פחות, העלה כמו רעיונות נחמדים ועשוי בצורה ממש מוצלחת.

למעלה