מישל בהחלט מדהימה
נתחיל מזה שאני שונא את ניק ופיליס ביחד (ג'ק ופיליס FOREVER!
) , ובגלל זה קצת קשה לי להגן עליהם, אבל לא נורא. למיטב ידיעתי, פיליס לא אנסה את ניק ולא הכריחה אותו לנהל איתה רומן. אם מישהו הכאיב לשרון זה היה ניק. הוא זה שהיה נשוי לה כמעט עשר שנים, הוא זה שהתחיל את הרומן עם פיליס (אפילו פיזית), והוא זה שהמשיך גם כשפיליס ניסתה לסיים אותו. חוץ מזה, הנישואים של ניק ושרון היו בדיחה עוד הרבה לפני שפיליס נכנסה לתמונה, אבל נעזוב את זה. שרון אולי לא מודה בזה, אבל היא ובראד מנהלים רומן משלהם כבר כמעט שנתיים. אף אחד לא ידע על זה עד לא מזמן אז הכל היה בסדר מבחינתה, והיא יכלה להמשיך להיות האישה המסכנה שבעלה נטש אותה בשביל המאהבת המופקרת שלו, אבל עכשיו הדברים השתנו. פיליס בכלל לא התכוונה לפרסם את זה ומה שעניין אותה זה הפרוייקט של ג'ק, אז היא סחטה את בראד עם המידע. כששרון נכנסה לסיפור (בגלל בראד) היא המשיכה להתנהג כמו קדושה מעונה, אבל היא ופיליס היו יכולות להמשיך בעקיצות שלהן בלי לערב את ג'ק. פיליס לא היתה אומרת לו כלום אם היא לא היתה שומעת ששרון כבר סיפרה הכל לדרו, וממשיכה להתנהג כמו קורבן מעונה. זה מה שקרה בצילומים, ובגלל זה פיליס החליטה להתקשר לג'ק. פשוט נמאס לה משרון, וקשה להאשים אותה. לי נמאס משרון כבר מזמן.