On The Lot 107

maya567

New member
../images/Emo58.gif On The Lot 107

עוד מישהו רואה חוץ ממני? אני ממש אוהבת את התוכנית הזו. פרוג'קט גרינלייט פוגש את פרוג'קט ראנוויי פוגש את אמריקן איידול. גארי מרשל וקארי פישר מעולים כשופטים (בייחוד גארי, שתמיד בטוח שהוא שחקן מעולה וסטנדאפיסט בחסד), וכל שבוע מביאים במאי שופט אורח (כמו מייקל ביי וווס קרייבן השבוע. אני מניחה שספילברג יגיע לשפוט בגמר, כי למי שלא ידע, הפרס הוא דיל עם דרימוורקס). לגבי התוכנית של השבוע - קצת התבאסתי שמרטי מרטין עף. אהבתי את הסרטים שלו, ואם כבר - נמאס לי מקני. הוא די גרוע... לגבי הסרטים - ממש אהבתי את של וויל (כמו תמיד) ושל זאק. את הסרט של זאק פחות אהבתי מהסרטים האחרים שלו - אבל אני מבינה למה הוא עשה אותו והוא עדיין הפייבוריט שלי (יחד עם אנדי ושירה-לי שליט בעלת השם הישראלי כל כך). לעומת זאת, לא הבנתי בכלל את הסרט של של ג'ייסון (וחבל, כי ממש את אהבתי את Getta Rhoom!); הסרט של מטין לא היה מעניין בגרוש; ושל ג'סיקה היה פשוט גרוע - הסכמתי לחלוטין עם קארי, זה היה ארוך, מזעזע ולא מפחיד בכלל. בשורה התחתונה קצת התאכזבתי מהרמה השבוע. הייתי בטוחה שתחרות בין זאק, וויל וג'ייסון תביא רמה גבוהה יותר של סרטים, ורק וויל וזאק delivered. והערה אחרונה: הדבר היחיד שמעצבן בתוכנית - זה המנחה.. ובעיקר תנועות הידיים המוזרות שלה.

maya567

New member
חשבתי שהסברתי ../images/Emo3.gif

פרוג'קט גרינלייט פוגש את פרוג'קט ראנוויי פוגש את אמריקן איידול. גארי מרשל וקארי פישר מעולים כשופטים (בייחוד גארי, שתמיד בטוח שהוא שחקן מעולה וסטנדאפיסט בחסד), וכל שבוע מביאים במאי שופט אורח (כמו מייקל ביי וווס קרייבן השבוע. אני מניחה שספילברג יגיע לשפוט בגמר, כי למי שלא ידע, הפרס הוא דיל עם דרימוורקס). או במילים אחרות - 20 wannabe directors מקבלים את הזדמנות חייהם לביים סרטים קצרים פעם בשבוע ואמריקה מצביעה לסרטים שהיא אוהבת. התוכנית משודרת בפוקס בימי שלישי. מומלץ ביותר.

למעלה