phase one 2X13

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gifphase one 2X13

ממממממממממממממממממממממממממממממממממהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? אני פשוט לא מאמינה!!!! אני ממש ממש ממש לא ממליצה למי שלא ראה עדיין לקרוא את ההודעה הזאת..כי היא ממש תהרוס!!! אני לא מאמינה!!! כל כך חיכיתי לפרק הזה...כי כולכם כל הזמן הזכרתם אותו...אמרתם שהוא הפרק הכי טוב בעונה השנייה..ובצדק!!! אני פשוט לא מאמינה- כבר מההתחלה הוא נראה לי חשוד..לא הבנתי מה קורה..ואז...כשהבנתי שזה מה שיקרה...(24 שעות קודם לכן) נרגעתי..אבל אז..אמרו שסלואן עזב...ואמרתי..מה?? אבל אז אמרתי..בסדר..בעצם אני יודעת איפה הוא..הוא בטוח יחזור.. ואז..השיחה של ווהן וסיד'
איזה חמודים!!
לא האמנתי גם כן... יואו..זה היה כזה פרק מעולה!! טוב אין לי כוח לכתוב את כולו..אז רק קצת... *פרנסי וויל ביחד- ממש לא מתאים!! עכשיו..הם עזבו כמו שסיד' ביקשה אולא? בגלל זה פרנסי נתפסה? וזאת פרנסי שנתפסה נכון?? מה עם וויל?? זהו..אין יותר פרנסי?? * איזה אימייל זה היה של סלואן? מה שהוא כתב לג'ק לפני פרק?? עכשיו הוא כאילו שולח את פרנסי שתדווח על סיד'? לא הבנתי את הסוף הנוראי הזה!!! *ג'ק- איזה מסכן הוא...כבר לא האמנתי שהם יגיעו בזמן...אוי אני מתה על הדמות שלו..היא כזאת טובה!! *הם התנשקו!!! (סיד' ווהן!!) אני לא מאמינה!!!
* האדום(הבגד) באמת היה יותר יפה..חחחח..הרג אותי איך שווהן קילל את השמן הזה...חחחחח...פשוט רצה להרוג אותו.!!! * דיקסון- מ ס כ ן ! כל כך עצוב לי עליו ואני כל כך מבינה למה הוא כועס על סיד'...אבל כל הכבוד לו..רציתי להרוג אותו עד שהוא לחץ "שלח" אוווף איתו!!! מתה לדעת מה יהייה איתו עכשיו!! *סארק- מה נסגר עם הבנאדם הזה?? למה הוא קשור?? אני מתחרפנת..הוא נראה לי כבר יודע את הסודות של כולם...של סיד' של סלואן ובטח גם של ג'ק..אה..אבל הוא לא יודע על ארינה דראפקו נכון??-איפה היא באמת הייתה היום?? * אוהבת את הבוס ב CIA מזל שהוא שם עוצר את כולם ומונע מהם לעשות שטויות!!
*המטוס- חח פעם ראשונה שקלטתי שזה מטוס(כשהיא הסתכלה מהחלון) לא הבנתי למה היא מסתכלת ממנו...הייתי בטוחה שזה חדר והיא מסתכלת החוצה לסמן לדיקסון בכלל משהו..בסוף ראיתי מטוס..ואף אחד לא שם..לא הבנתי למי היא מסמנת..עכשי ואני יודעת! *מה יהייה עכשיו??? אין יותר SD6!! סלואן יודע על ג'ק וסיד' וכך גם סארק! דיקסון יודע את האמת והוא בטח יספר גם לשני המצחיק הזה...(איך קוראים לגאון??)..פרנסי מתה?? מה עם וויל?? וארינה שבכלל לא הופיע כל הפרק..ואוו כמה שאלות יש אחרי כזה פרק מ ד ה י ם ! כבר לא האמנתי שהם יוכלו לעשות סוף מפתיע..חשבתי לעצמי.."טוב, סוף מפתיע כבר לא יהייה..הם עשו לנו מספיק הפתעות לפרק אחד לא?" ופתאום אני מגלה פרנסי היא סוכנת..ושנייה אח"כ...לא היא לא!! ואני רואה את הדם שלה מרוח על הקיר...קטע מזוויע ד"א...!! ואוו מזה רוצה תגובות על הפרק..רק בלי ספוילרים לעתיד טוב?? רק הסברים על דברים שפוסטמה כמוני לא קלטה...(טוב זה לא קל ככה הכל באנגלית..)

gilmorefreak

New member
כן..חחח..אופסי...

למדתי את זה היום! כשמישהי שאלה בפורום אחר..איך מקפיצים..

קרלוצה

New member
כל מה שאמרת../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

זה פרק גדול מהחיים ואני יכולה לראות אותו שוב ושוב... וכן כפי שראית פרנסי מתה והוכפלה

קרלוצה

New member
הקפצה זה......

כשרוצים שהודעה שנמצאת למטה תהיה בראש העמוד, כלומר שתקפוץ להיות ההודעה הראשונה..

the pretty lady

New member
ואם כבר....

ואם כבר דברתם על הקפצות אז הנה הקפצה אחת כדי שלא תפספסו את ההודעה שלי

קרלוצה

New member
אי אפשר להקפיץ את השירשור הזה

יותר כי עברו 72 שעות מאז שנפתחה ההודעה הראשית.....

למעלה