Road Kill - 2X16

MirrorGirl

New member
../images/Emo58.gifRoad Kill - 2X16../images/Emo58.gif

+
תקציר הפרק:
A woman named Molly and her husband are driving down the highway and swerve to miss a farmer who's walking down the road. Their car hits a tree and when Molly wakes up her husband is missing. Sam and Dean discover Molly and find out that the farmer haunts the highway and Molly is most likely his next victim. Sam and Dean set off to stop the farmer before he can claim her.​
אישה שקוראים לה מולי ובעלה נוסעים בכביש הראשי ופונים כדי לפספס חקלאי שהולך על הכביש. המכונית שלהם פוגעת בעץ וכשמולי מתעוררת בעלה נעדר. סאם ודין מוצאים את מולי ומגלים שהחקלאי רודף את הכביש הראשי ומולי כנראה הקורבן הבא שלו. סאם ודין פועלים לעצור את החקלאי לפני שהוא יוכל לדרוש אותה. פרומו של הפרק הזה פרומו לפרק הבא ציטוטים:
Dean: I guess she wasn't so bad. For a ghost. You think she's really going to a better place? Sam: I hope so. Dean: I guess we'll never know. Not until we take the plunge ourselves, huh? Sam: It doesn't really matter, Dean. Hope's kind of the whole point. Dean: Well all right, Haley Joel. Molly: Thank God! Dean: Call me Dean. Dean: Smells like old lady in here. (runs into a corpse of a hung old lady) That would explain why. Molly: I don't understand how a guy like this can turn into that monster. Sam: Well, spirits like Greely are like wounded animals. Lost... in so much pain that they lash out. Molly: Why? Why are they here? Sam: There's some part of them that... that's keeping them here. Like their remains, or unfinished business. Molly: Unfinished business? Sam: Yeah. It could be revenge. It could be love, or hate. Whatever it is, they just hold on too tight. Can't let go. So they're trapped. Caught in the same loops. Replaying the same tragedies over and over. Molly: You sound almost sorry for them. Sam: Well, they weren't evil people, you know. A lot of them were good, just something happened to them. Something they couldn't control. Dean: Sammy's always gettin' a little J. Love Hewitt when it comes to this. Me, I don't like 'em. And I'm sure as hell ain't makin' apologies for 'em. Dean: Y'know, just once I'd like to round the corner and see a nice house. Sam: It's an old country custom, Dean. Planting a tree as a grave-marker. Dean: You're like the walking encyclopedia of weirdness. Sam: Yeah, I know.​
בקרוב יהיו עוד ציטוטים, אז אני אעלה.. שירים בפרק:
The Animals - House of the Rising Sun​
- את כל הביקורות על הפרק יש לשרשר לפה ולא לשכוח לסמן ספוילר בכותרת.

darklighter

New member
תודה על ההשקעה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

זה עדיין בהורדה אצלי... נשמע פרק טוב...

MirrorGirl

New member
תמיד שמחה להשקיע D: ../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

גם אצלי זה בהורדה

MirrorGirl

New member
תמונות מהפרק../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

התמונות לקוחות מכאן, ואני אעלה כמה תמונות נבחרות D:

MirrorGirl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

כמה אמוטיקונים בכותרת אחת XDDD

דווקא לא משהו ../images/Emo58.gif

פעם ראשונה שהתאכזבתי מפרק העונה....
אם לא דין המושלם הזה, הפרק היה ממש מעצבן אותי... אני חושבת שלא אהבתי אותו כי זה התחיל כזה ישר בעלילה..לא היה הקדמה עם הבנים כמו בדרך כלל..ולא התעסקו בבנים ובמה שקרה להם בפרקים הקודמים...זה עיצבן.. טוב זה היה יותר פרק אקשן כזה..ישר הגיעו ל"סרט אימה" בלי למתוח עם הקדמה.. מה שהיה מעולה זה כמובן הציטוטים המצחיקים של דין
שמשעשעים בכל פעם... שהוא נכנס לבית של הרוח ואמר כזה: he seems like a sweet guy
ושהוא פרץ את הדלת הקטנה הזאת ואמר שמריח שם כמו אולד ליידי ואז ראה ת'גופה של הסבתא'לה הזאת..
אהבתי את הקטע של: THANK GOD דין: CALL ME DEAN
דייי ג'נס כזה מדהיםםםם
איזה אמיץ הוא.... וממש התגעגעתי לג'ארד!!!! חמודיייי...למרות שהוא היה טו EMOTIONAL בפרק...

Torn Identity

New member
דווקא אני אהבתי.../images/Emo58.gif

הטוויסט היה נחמד. ודווקא כמעט עד הסוף לא חשבתי על זה, לקראת הסוף הייתה לי הרגשה כבר. אם הם לא היו עושים את זה זה היה מוזר מידי, כי זה היה סתם עוד פרק עם רוח, זה לא היה מחדש כלום. ואגב, זה כל כך מזכיר לי את "לוחשת לרוחות" שבא למות.

darklighter

New member
פרק 216../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

פרק נחמד, אהבתי את הטוויסט...השחקנית של מולי שיחקה טוב... ודין שווה כרגיל
זה הזכיר קצת את הסרט "האחרים" עם ניקול קידמן שהמשפחה שם כל הזמן פחדו מהרוחות רפאים והם לא קלטו שהם בעצמם רוחות... ואיזה קורע היה הקטע Dean: Smells like old lady in here. (runs into a corpse of a hung old lady) That would explain why.

חחחחח יאה..../images/Emo3.gif

דווקא אני לא אהבתי את המשחק שלה...היא עיצבנה אותי מאוד!
היתה מעפנה כזאת..

darklighter

New member
הממ../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

הדמות אולי עיצבנה קצת...אבל השחקנית בסדר... היא בכל מקרה לא תחזור אז מה זה משנה.... אוף אני מתה לדעת מה קרה עם האווה ההיא ומה יהיה עם סם והגורל שלו וכאלה...

Batelg

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד.. הסיפור היה ממש טוב ואהבתי ת'טוויסט בסוף.. אבל משום מה לא כזה נהנתי יכול להיות שבגלל שעל ההתחלה התחילו עם שתי הדמויות המשניות לדי הרבה זמן ולא רק לכמה דקות זריזות וכל ההתחלה אני מתה לראות את דין וסאם אחרי כל כך הרבה זמן ומה שאני רואה זה רק את הבלונדה בפאניקה... והאמת שרציתי לראות את ההמשך של העלילה מה קורה עם אווה? מה קורה עם שאר האנשים כמו סאם? וכל הקטע הזה שהם נמלטים מהחוק.- מה שבכלל לא היה ולא נגעו בו.. אם הפרק הזה היה בה יותר מוקדם או אפילו בעונה הראשונה הייתי יותר נהנת..

chris1neama

New member
עזרה

איפה ראיתם את הפרק?? שמישו בבקשה יביא לי קישור לפרק.. וישלח אותו למסר.. בבקשה! לא מצאתי אותו בשום מקום.. תודה!

עזרה../images/Emo70.gif.....

אני לא מצליכה למצוא את הפרקים האחרונים תעזרו לי לראות אותם!..... 2.15 2.16. 2.17 !.......

למעלה