S06E03

Word Up

New member
../images/Emo58.gif S06E03 ../images/Emo58.gif

אתם מוזמנים לכתוב את מה שאתם חושבים על הפרק. לא לשכוח לסמן כל הודעה שמכילה ספוילרים עם הסימן
.

the fishman

New member
אוףף..ובאמת חשבתי שתהיה ../images/Emo58.gif

נשיקה בקטע עם קאדי והאישה שעוזרת להאוס להכין את הניוקי.. איזה באסה:(

Freemee

New member
באמת חבל ../images/Emo58.gif

אבל אני מאמין שבסוף יהיה משהו, תני לזה זמן קצת, האוס רק בדרך חזרה.

מזל שלא היתה

קאדי פשוט שחקנית איומה, עם מגוון של 3 הבעות בערך, חוסר אמינות מוחלט וגרדרובה מהגיהנום. דווקא הבחורה מפרקים 1-2 היתה כל כך מקסימה שממש קיוויתי שהיא תישאר. מי יודע, אולי עוד יחזירו אותה, או שיתנו לנו משהו יותר אכיל מאשר הארוחה המחוממת עם קאדי.

Freemee

New member
../images/Emo58.gif פרק חביב

היה פרק די סבבה. היה מצחיק כל הקטע של התחביבים של האוס עם הבישול והכל והקטע שבסוף הוא זה שפתר את המקרה דרך האינטרנט
בלי קשר היה נחמד לראות את פורמן מנסה שוב להיות המאבחן המהולל אבל לא מצליח.. טאוב לא בא לי ממש בשוק שהתפטר אבל עדיין טיפה חבל, מעניין כמה זמן יקח לו לחזור ומה יעשו עם זה אבל נחיה ונראה. דווקא אהבתי איך שפורמן ו13 עובדים ביחד (חח שכחתי את השם שלה) והמקרה היה די מצחיק (אך לא התעלות רצינית). זה די מזכיר את כל הקטע בסוף עונה 3 שהאוס פיטר את צ'ייס ואז קמרון התפטרה וכל זה והפעם האוס יחזור ויאסוף את כל השברים חזרה
אהבתי שהאוס הגיע למסקנה שהאבחנות הן התרופה שתציל אותו ומעניין לראות איך זה יתפתח. סה"כ זה היה פרק פתיחה (הקודם היה מבוא בשבילי) לא יותר מדי לחוץ אבל סבבה, פרק הבא חוזרים לשגרה המחודשת בתקווה.

Heineken

New member
אני חושב

שהפרק הזה זה s0602, למרות שהפרק הראשון היה כביכול s0601s0602, את זה עדיין מחשיבים כפרק 2 לא?

Ronaldm

New member
אחלה פרק

אני מאוד אהבתי את הפרק אבל את הפסיכולוג של האוס אני לא אוהב...

פרק לא משהו ../images/Emo58.gif

אף פעם לא סבלתי את פורמן ופרק שלם שרואים אותו עם המשחקי אגו שלו גורם לי לרצות לחנוק אותו מה שכן אהבתי שמה שגורם להאוס להפסיד לסבול זה דברים שהוא אוהב, נחמד לראות אותו מבשל ואני מתארת לעצמי שעכשיו אחרי שמרחו אותנו שני פרקים והוא סוף סוף יחזור לאבחן יהיה טוב

Raz Amir

New member
בגדול הוא זה שאיבחן ../images/Emo3.gif

בסה"כ פתיחת עונה נהדרת. נהנה מאוד מהסדרה עד כה. פחדתי שאיכשהו זה ילך לאיבוד, אבל הם הצליחו לייצר פרקים מעולים.

למעלה